Konu: IMVU skinlerini kullananlar ve yapanlar  (Okunma sayısı 2752 defa)

#40 - 04.06.2022 15:08
@ofansif derenge dillere tercüman oluyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#41 - 04.06.2022 20:32
Mama miyalık konu diyerek konu sahibini aşağıladığının farkında mısın? Forum üzerinde uzun süredir bu kadar ofansifleşmemiştim (nickimizin hakkı) ama sana bazı şeyleri anlatmakta fayda var, IMVU skin kullananlar rol yapmayı bilmiyor diye bir iddiamız yok. Bu skinler alışılmışın dışında geliyor ve bazıları da aşırıya kaçıyor, göz zevkimizi bozuyor, bu da bizim rol yapma zevkimize etki ediyor. İddiamız bu. Kendi skinlerin de IMVU.
Son olarak; yukarıda alıntıladığım mesajda ağzına geleni saydırmışsın, burada (bu konuda) kimse iyi rolcü olduğunu iddia etmemiş. Gidin IMVU skin kullananlar rol yapmayı bilmiyorsa rol öğretin demişsin, müsait bir zamanında bana ulaş, rol yapmayı öğretirim.
Şayet attığın rol görüntülerine bakınca birden çok noktalama ve imla hatan mevcut.

Rolün telaşesi, acelesiyle ve rolün hızıyla yaptığım roller hepsi. Zaten rollerde de ooc olarak da söylediğim bunun benim için bir oyun olduğu gerçeğidir. Yaptığım rollerin neredeyse hepsi o anlık gelişen hızlı ve rol akışında ortaya çıkmış ezbere olmayan roller olduğu için karakter mesaj kutumda ne akarsa onu editler onu düzenlerim. Bugüne kadar da hep bu şekilde yaptım. Konuşma şeklin hiç hoş olmasa da şöyle cevap vereyim. Bazen bazı cümlelerin uzun olmaması hızlı yazılması yanlış yazılması da kasıtlı yapılıyor. Çünkü karakterimin duygusunu vermeye çalışıyorum. Uzun cümleler sürekli olarak düşünülmüş ve ezber bir rolün karşılığıdır. Bir karakterin duygusu o kadar uzun cümleyle ifade edilemez. Kadın olmadığın için anlayabilirim bunu anlayışla da karşılıyorum. Zaten bir insan chatte uzun uzun yazıyor diye onun dediği her cümle doludur manasına da gelmez. Önemli olan bir cümlenin ne kadar mantıklı olduğu değil ne kadar şey ifade edebildiğidir. Yani istersen dünyanın en mantıklı cümlesini 50 kelimeyle de kurmuş ol, senin içindeki bir parçadan sana bir şeyler veremiyorsa o cümle senin için bir şey ifade etmeyecektir ve bomboş bir safsatayı temaşa etmene neden olacaktır. Benim için anlaşmak önemli zeka şovu yapmak değil. Burası onun yeri de değil zaten.

Son olarak İmla konusunda bilgisiz olduğumu söylemişsin ve o kısma da diyeceğim tek bir şey var.
Mama Miya.  :manifdog (Duymadığın bir tanımlamayı, aşağılama ibaresi olarak görüp sitem etmektense neden bu ifadeyi kullanmayı tercih ettiğimi ifade etme nezaketinde bulunabilirsin.)

Ama onu da bilmeyerek bir fevrilikle açıkladığın için onu da izah edeyim. "Aman yarabbi" anlamında şaşırdığım zaman kullanıyorum. Aslı İtalyanca'da mia mama (benim annem, canım annem), İngilizce'de oh mama olarak da kullanılan bir şaşkınlık ifadesi. Yani ortada bir aşağılama yok, şaşkınlık ibaresi var. Keşke tonunu biraz daha ayarlayıp eleştiri yapabilsen. Benim rolde hızlı yazmam, gerektiğinde kısa yazmam ve uzun yazmam rolün duygusallığı, o anki aktifliğiyle alakalı. Bu kadar yazdın mesela, öğretici olabileceğine inanaraktan belki. Belki beni yermek hoşuna gidecek diye ifade ettiğin onca şeye bakıyorum. Ama inan hiçbirisi bende bir tesir uyandırmıyor. Ben insanları aşağılamıyorum sadece tonum alışagelmiş değil. Tek bildiğim şayet bir şeyleri öğretmek istiyorsan daha düşünceli bir tavır sergilemen gerektiği. İnan bu imlayı doğru yazabilme melekenden daha önemli bir meziyet olurdu.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#42 - 05.06.2022 00:07
Skinler çok parlıyor bazen oyunu kastırıyor, başka sunucularda yüksek fps almaktayım imvu skinli yanıma yaklaşınca kasmakta.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#43 - 07.06.2022 16:16
destekliyorum mayne
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#44 - 07.06.2022 17:56
imvu vs default skin
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#45 - 12.06.2022 18:17
KONU ICIN GEREKEN ARGEYI GUNCELLEME NOTLARINDA PAYLASTIK, ZAFER INANANLARINDIR DOSTLAR. ALLAHIN IZNIYLE VICE HALKINA IMVUYU YASAKLAYACAGIZ, GUN BIRLIK OLMA GUNU. IMVU SKINLERIN BITECEGI, ZAFERE ULASACAGIMIZ GUNLER YAKINDIR DOSTLAR. KONUYU KILITLIYORUM, HAYDI ASLANLAR BASARACAGIZ!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#46 - 13.06.2022 06:44
KONU ICIN GEREKEN ARGEYI GUNCELLEME NOTLARINDA PAYLASTIK, ZAFER INANANLARINDIR DOSTLAR. ALLAHIN IZNIYLE VICE HALKINA IMVUYU YASAKLAYACAGIZ, GUN BIRLIK OLMA GUNU. IMVU SKINLERIN BITECEGI, ZAFERE ULASACAGIMIZ GUNLER YAKINDIR DOSTLAR. KONUYU KILITLIYORUM, HAYDI ASLANLAR BASARACAGIZ!
cok konusma efraıd
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#47 - 14.06.2022 21:58
GUN ZAFER GUNUDUR DOSTLAR, BASARDIK! SORAN OLURSA BU DAVAYI BERABER BASARDIK DERSINIZ BASARDIK DIRENISE GONUL VEREN @KSZ @renaxthefinest gıbı kurmaylara tesekkurler
100
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
KSZ, renaxthefinest, traumatized,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#48 - 14.06.2022 22:21
yoluna bas koydugumuz davanın kazananı olduk, destekler iicn tesekkurler
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#49 - 15.06.2022 16:29
@akegod bu arkadaş zamanında yapıyordu, linçleyin kendisini.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok