Konu: IMVU skinlerini kullananlar ve yapanlar  (Okunma sayısı 2717 defa)

#30 - 30.05.2022 21:33
@Voilancy Ne alakası var dostuum?
Spoiler: GösterGizle
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#31 - 30.05.2022 21:47

Atma bunu atma, ben ne zaman bu skini paylaşsam sahibi bir yerlerden beni bulup küfür ediyor ya da emojiler atıyor. @ZerunA
Haha
2
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
zeruna, Voilancy,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
zeruna,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#32 - 02.06.2022 01:05
10 yıldır oynadığım, gençliğimimin neredeyse tamamını geçirdiğim oyunda kurallar dahilinde olduğu sürece IMVU veya başka platformlardan skin çekilip kullanılmasında bir sorun görmüyorum.

Karşımda rol yapacağım insanın daha kaliteli bir görüntüye sahip olması beni rahatsız etmez. Bu yapay görünme diyerek geçiştirilebilecek birşey değil zira hepimiz bu oyuna belki biraz daha gerçekçilik katmak için onlarca mod yüklüyoruz.

Bence sizi rahatsız eden karşıdakinin gerçek bir insana sizinkine oranla çok daha fazla benzemesi. :garip:

Mesela bu skin, niye beni rahatsız etsin ki?
100
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
going under, hako klopf klopf, Elif,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#33 - 02.06.2022 22:48
9-10 seneyi aşkındır platformdayım, gördüğün en garip olaylardan birisi. Kullanılan modelle değil yapılan rolle ön plana çıkılması gerekiyor.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#34 - 03.06.2022 11:19
İmvu kullananların yaptığı rolleri herkes biliyor. Kadın karakter ise kainat güzeli, erkek karakter ise her kadını elde etme cabası. Üzücü ama gerçek, Erp'den ziyade başka rollere yönelecekseler benim için kullanmalarında bir sorun yok  :-\

kullanılmasına bu yüzden karşıyım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#35 - 03.06.2022 12:07
imvu skinler artık bizden birileri gibi oldu yasak olmadığı sürece bir sorun göremiyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#36 - 03.06.2022 18:46
10 yıldır oynadığım, gençliğimimin neredeyse tamamını geçirdiğim oyunda kurallar dahilinde olduğu sürece IMVU veya başka platformlardan skin çekilip kullanılmasında bir sorun görmüyorum.

Karşımda rol yapacağım insanın daha kaliteli bir görüntüye sahip olması beni rahatsız etmez. Bu yapay görünme diyerek geçiştirilebilecek birşey değil zira hepimiz bu oyuna belki biraz daha gerçekçilik katmak için onlarca mod yüklüyoruz.

Bence sizi rahatsız eden karşıdakinin gerçek bir insana sizinkine oranla çok daha fazla benzemesi. :garip:

Eğer gözükmediğiniz, başka bir karakterde rol yaparsanız bu konunun ve bu konuya yorum yapan çoğu insanı o kadar iyi anlayabilme imkanına sahip olabilirsiniz ki, anlatamam size. Bu skini kullanan insanların bir anda rollerinin değişmesi, rolde olan gerçekçiliğin kaybolması gibi birçok sorun var. Açıkçası ben dahil çoğu oyuncunun görüşü de bu yönde, tabii isteyen istediğini attırır ancak buna bir düzenleme gelmesi gerektiğini düşünüyorum, yine not geçeyim
"Burada olan çoğu oyuncunun katıldığı düşünceye sahibim, el atılmalı"
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#37 - 04.06.2022 10:26

Aslında kendi iletinde kendinle çelişmişsin, bu gerçekten de yapay görünme olarak geçiştirilebilecek bir konu değil. Bu, geçiştirilebilecek bir konu değil, böyle söylüyorum. Hepimizin oyuna çevre kalitesini arttırmak vesaire için modlar kurduğumuzu ama iş skinlere gelince sunucuya yükletemediğimiz için veya benzeyemediğimiz(?) için bunları sevmediğimizi söylüyorsun.

Alıntılayıp beni rahatsız etmez dediğin skin eğer başka bir platformda olsaydı (Mesela IMVU.) gerçekten de rahatsız etmezdi. Biz bu skinleri yaptıramayacağımız ya da yükletemeyeceğimiz için eleştirmiyoruz, alıntı içerisindeki görüntüde de göreceğin üzere arka taraf tam SA:MP havası yaratırken skinin tamamen başka bir platformdan geldiği belli olduğu ve göze **yapay görünme** olarak gözüktüğü için eleştiriyoruz.

Gerçek bir insana benzeyerek rol yapmak isteseydim daha farklı roleplay oyunlarında oynardım, öyle değil mi? SA:MP üzerinde bir roleplay oyunu oynuyorsam skinlerin de samp texturelarıyla uyumlu skinler olmasını isterim. Skinler parlak parlak, farklı oyunlardaki detaylı texturelarla dolu olunca ve benim oyunum tamamen default ayarlarda olunca gerçekten de göze batıyor.

Bu oyunu oynuyorsak havasını, atmosferini sevdiğimiz için oynuyoruz en nihayetinde. Grafik, texture ve birçok açıdan SA:MP'ı sollamış gitmiş bir sürü oyun var roleplay yapılabilecek. Biz hala 10 senedir bu platforma oynuyorsak bir şeyleri sevdiğimiz için oynuyoruz, bunların değişmesine gerek yok.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#38 - 04.06.2022 11:47
Ay var ya herhalde şöyle bir algı da var. İmvu skin kullanmayanlar çok iyi rolcü, kullananlar dikkat çekmek için kullanıyor rolle öne çıkamıyor. Ee madem iyi rolcüsünüz bunu kullananlara da rol öğretsenize faydanız dokunsun iyi rolcüler. Belki o zaman bu önyargınız daha kolay kırılır, rol öğretemiyorsanız da iyi rolcüyüm demeyin ama olur mu?  :manifdog

İsteyen istediği skini kullansın. Beğenmeyen kullanmaz nedir yani her modu kullanırsınız insanların skinlerine karışırsınız. Ben de mesela troller ölsün diyorum bazen gerilip ama ölmüyor. Olmuyorsa bir şeyler problemleri çözmek lazım.

Sözde bir şeyler basitçe tanımlanmıyorsa gözde büyürler. Tanımlarını bulun gözünüzde büyümez. Mama miyalık bir konu.  :garip:
Samp ortamında skinli insanlarla daha çok rol yapılmak istendiği için skinsiz olan rol bulamıyor (rol bilgisi iyi değilse, rol şansı da yaratmıyor kendine) ve doğa olarak skin atıyor ve o eksiği kapatmaya çalışıyor, olay rol bilip bilmemekten çok skini olanlara daha çok rol pası atılması, skini attıktan sonra belirli  bir kısım bu defa kendini zaten ulaşılmaz sanıp bu defa o diğerlerine o algıyı yaşatıyor ve sonuç olarak kısır döngüye giriyor.
Skinsiz rol şansı bulamadı diye skin atan birinden rol bilgim elbette daha fazla, bunu söyledim diye kimseye öğretecek değilim bir çok konu ve video var, okusunlar öğrensinler.
Tüm bunların dışında İvmu konusu abartı o kadar. Ayrıca diğerlerinin yazdıklarını okuyup yorum yapmaya özen göstermeye bak  :sampanya: :sampanya:

O algı bir gerçeklik doğurmuyor aslında, bu insanların kendi içlerinde oluşturduğu bir şey. Rol yapmak isteyene de rol pası vermek isteyene de imkan her zaman açık. Ben de skin attırdım attırmadan önce de attıktan sonra da bana çıkan rol değişmedi. Zaten skinim yüzünden benle rol yapanlarla da genelde rol yapmamaya özen gösteriyorum. Çünkü itici oluyor. Evet bunu önemseyenler olabilir buna da bir şey demem ama önemsemeyenler de var. Bu tamemen sizinle alakalı bir durum. Rol pası atarsın ve rol pası beklersin. Rolün kalitesi kadar role cevap verilir ya da verilmez. Elbette etkileri var ama imvu skin rol şansını belirleyici etken olacak bir unsur değil.  Benim aracımda da mod var. Mutlu olduğum için ekledim, o da onun için yapmış olabilir. Başkalarınınkine bu şekilde yorum yapmada sadece bir çekememezlik görüyorum başka bir şey değil. Kısmi etkilese bile insanlar eğlenmek için zaten oyuna giriyor, herkes istediğini yapabilir. Oynadığımız şey bir oyun, en iyi rolcüyü seçme yarışması değil. Nice kötü skinliler berbat rol yaparken nice iyi skinliler de berbat rol yapabiliyor. Tam tersi de olabiliyor.

Alıntı
Ayrıca diğerlerinin yazdıklarını okuyup yorum yapmaya özen göstermeye bak

Yorumları okuyup okumadığımı göremeyen gözlerinle görmüş gibi yorum attığın için de ayrıca teşekkür ederim.  :manifdog
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#39 - 04.06.2022 13:48
benim gibi gariban adam nereden bilsin imvu mimvu?
Haha
2
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Linna, Myrtle,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok