10 yıldır oynadığım, gençliğimimin neredeyse tamamını geçirdiğim oyunda kurallar dahilinde olduğu sürece IMVU veya başka platformlardan skin çekilip kullanılmasında bir sorun görmüyorum.
Karşımda rol yapacağım insanın daha kaliteli bir görüntüye sahip olması beni rahatsız etmez. Bu yapay görünme diyerek geçiştirilebilecek birşey değil zira hepimiz bu oyuna belki biraz daha gerçekçilik katmak için onlarca mod yüklüyoruz.
Bence sizi rahatsız eden karşıdakinin gerçek bir insana sizinkine oranla çok daha fazla benzemesi. 
@Voilancy Ne alakası var dostuum?
Mesela bu skin, niye beni rahatsız etsin ki?
Aslında kendi iletinde kendinle çelişmişsin, bu gerçekten de yapay görünme olarak geçiştirilebilecek bir konu değil. Bu, geçiştirilebilecek bir konu değil, böyle söylüyorum. Hepimizin oyuna çevre kalitesini arttırmak vesaire için modlar kurduğumuzu ama iş skinlere gelince sunucuya yükletemediğimiz için veya benzeyemediğimiz(?) için bunları sevmediğimizi söylüyorsun.
Alıntılayıp beni rahatsız etmez dediğin skin eğer başka bir platformda olsaydı (Mesela IMVU.) gerçekten de rahatsız etmezdi. Biz bu skinleri yaptıramayacağımız ya da yükletemeyeceğimiz için eleştirmiyoruz, alıntı içerisindeki görüntüde de göreceğin üzere arka taraf tam SA:MP havası yaratırken skinin tamamen başka bir platformdan geldiği belli olduğu ve göze **yapay görünme** olarak gözüktüğü için eleştiriyoruz.
Gerçek bir insana benzeyerek rol yapmak isteseydim daha farklı roleplay oyunlarında oynardım, öyle değil mi? SA:MP üzerinde bir roleplay oyunu oynuyorsam skinlerin de samp texturelarıyla uyumlu skinler olmasını isterim. Skinler parlak parlak, farklı oyunlardaki detaylı texturelarla dolu olunca ve benim oyunum tamamen default ayarlarda olunca gerçekten de göze batıyor.
Bu oyunu oynuyorsak havasını, atmosferini sevdiğimiz için oynuyoruz en nihayetinde. Grafik, texture ve birçok açıdan SA:MP'ı sollamış gitmiş bir sürü oyun var roleplay yapılabilecek. Biz hala 10 senedir bu platforma oynuyorsak bir şeyleri sevdiğimiz için oynuyoruz, bunların değişmesine gerek yok.