Konu: NICOLO WAGNER | Emotesiz Saldırı - Yaralı Kural İhlali  (Okunma sayısı 131 defa)

#0 - 18.05.2022 16:19
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nicolo Wagner - @Alkyone6969

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15/05/2022 - 14:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Emotesiz Saldırı - Yaralı Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş bana küfürlü bir şekilde fısıldıyor ve köşesine geçip bir şey olmamış gibi duruyor. Bende arkadaşa saldırmaya başladım, onu RK ettim. RK süresi dolmadan arkadaş bana saldırmaya başladı. Üstüne üstlük bana emotesiz bir şekilde saldırıyor ve beni düşürüyor. Şahıstan şikayetçiyim, gereken ne ise yapılsın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın gerekli cezayı almasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 19.05.2022 00:59 Jorleion »

#1 - 18.05.2022 23:08
Ekran görüntülerinin kırpılmamış, editlenmemiş tam halini ekleyin. @Jorleion

#2 - 19.05.2022 00:59
Ekran görüntülerinin kırpılmamış, editlenmemiş tam halini ekleyin. @Jorleion

Eklendi, incelenebilir.

#3 - 19.05.2022 01:57
arkadaş ben afk iken kendi kafasına göre rol yapıp beni darp etmiş, konuşmaya geldim mesajlardan anlayabilirsiniz, arkadaşın eğer benim vurduğuma dair  tam ss'i yok bile.

#4 - 19.05.2022 12:59
Vurmadığını iddia ediyorsun, başıma geçip küfür ediyorsun. Sana ders olsun bu diyorsun, bu cümleler tam senin vurduğunu gösterir. Kanıtlar yeterli, daha güze bir yalan bulup cevap verebilirsin. Bana vurmayan kişiye de şikayet malzemesi çıktı diyip pm atmam ben hiç bir zaman. Bence yalanlar biraz daha geliştirilebilir.  :garip:

#5 - 19.05.2022 13:05
düştüğünü görünce başına geçip küfür etmeye başladım, güzel kardeşim.

#6 - 19.05.2022 13:15
Tam olarak sana vurduğumun, yumruk attığımın ss'i yok bile, diyorsun ki ben kimseye pmden böyle yazmam fln icc rolleri oocye döküp ordan discordda sövmen zaten ne olduğunu açıklar. (gerekirse ssleri atarm)

#7 - 19.05.2022 18:11
Karakteriniz sistemsel olarak düşürüldükten sonra rk süresi bitmeden herhangi bir saldırı yapamazsınız, ayrıca saldırı yapılırken emote de verilmemiş. Karakter ceza alacak.