Konu: Huang_Yohan- NONRP DRİVİNG  (Okunma sayısı 122 defa)

#0 - 17.05.2022 23:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Huang Yohan / @burtyx0

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.05.2022 22:52 gibi.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Non-RP driving.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sanchezle gidiyorum yolda yavaşça adam üstüme kırmaya başlıyor video programımı açmaya çalışıyordum çarpmaya devam etti adam beni takip etmeye başladı sonra önüme kırdı bende bunun kanıtını almış oldum yolun dışındayım bile adam önüme yoldan çıkıp kırıyor, sonra beni takip etmeye devam ediyor olay netleşsin diye biraz daha ss toplamak istiyorum önüme geçiyor esc ile pit atmasını bekliyorum attığı sırada da ss'i alıp köşeye çekip rolden ayrılıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 18.05.2022 00:50
Kendi hood bölgeme doğru giderken bu motorlu arkadaş durduk yere kasıtlı çarptı, ben yoluma karşılık vermeden devam ederken beni yolumdan çıkarmaya devam etti. Ona herhangi bir araçla dokunma veya çarpma girişiminde bulunmadım, arkadaş sanırım biraz sivri zeka olayı kendi tarafına çevirmeye çalışmış. İyi forumlar.

#2 - 18.05.2022 07:31
Sivri zeka ile alakası yok önüme kırıyorsun ssi var zaten sonrada elim f8 de iken bana pit atıyorsun esc ile akşama doğru bir şeyler daha ekleyeceğim

#3 - 18.05.2022 16:21
Arkadaşlarımla role gidiyorum adam önümde sadler kullanıyor sağ şeritte 40 la gidiyor, soldan geçmek istiyorum izin vermiyor önüme geçiyor, binco taraflarında pit atmaya çalışıyor atamıyor az ilerde köprüye çıkarken hızlanıp pit atmaya çalışıyor sslerde görünüyor birde toksikliyor neden yoksa şikayet açayım oyun bu, üstüne ilerledim ss'im var atabilirim beni sol şerite sıkıştırıyor yavaşça ilerliyorum dönmemi bekliyor dönüyorum önüme hızlanıp geçiyor bende bilerek yavaş gidiyorum pat bi anda esc pit atıyor havalanıyorum bu kadar ekleyeceklerim.

#4 - 18.05.2022 16:36
Kanıt yetersizliği sebebiyle şikayet konusu kapatıldı.