Konu: Anthony_Winter, yasaklı cleo kullanımı.  (Okunma sayısı 256 defa)

#0 - 17.05.2022 20:54
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Anthony_Winter @Jacker
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Videosunda onu yaralıya düşüren Main Street üyeleri ve videoda gözüken diğer kullanıcılar.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.05.2022 19:47

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, arkadaşın açtığı bir şikayete attığı videoda yaralıya düştükten sonra etrafına bakıyor. Sunucuya default gta ile girerseniz yaralanınca etrafınızı göremezsiniz. Yasaklı bir cleo kullanarak etrafını görebiliyor. Polis oluşumu içerisinde bunu yapıyor olması çok saçma.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-link buraya-

Ek açıklamalar(varsa):
 Videonun yedeğini aldık silmeye çalışma.

#1 - 17.05.2022 21:01
Banada gösterirsen bende görmüş olurum, sonuçlanabilir. Savunma bile yapmayacağım.

#2 - 17.05.2022 21:03
Kişinin yasaklı modifikasyon kullandığı belli, sunucuda yaralı durumununa düştüğünüzde kamerayı hareket ettiremezsiniz. NoCamFreeze.asi kullanarak bunun önüne geçiyor burada bilmemiş muamelesi yapma komik oluyorsun, sadece ekleme yapmak istedim. Olayın içinde bulunuyordum, iyi forumlar.

#3 - 17.05.2022 21:05
Cleo sadece zonetext ve benzeri şeyler kullanıyorum, senin kadar tecrübeli değilim. Sonuçlanabilir, iyi forumlar.

#4 - 17.05.2022 21:06
Cleo sadece zonetext ve benzeri şeyler kullanıyorum, senin kadar tecrübeli değilim. Sonuçlanabilir, iyi forumlar.
Tecrübeli olmakla ne alakası var? İstediğin mod discorduna gir bunu bulabilirsin, gerçekten komiksin Jacker.

#5 - 17.05.2022 21:06
Şikayet ile bir bağlantım yok fakat hasar süresi arasında on dakika kadar bir süre var. Ayağı kalktıktan sonra /fall 3 yaparsa istediği yere bakabilir. Bilginize.

Vurulduğu an: https://www.upload.ee/image/14149685/1.png
Videoyu ilerletip tekrar kayıt aldığı an: https://www.upload.ee/image/14149688/2.png

Yardımcı olması açısından gönderdim, altında bir şey aramayın bois.

#6 - 17.05.2022 21:09
Yukarıdaki yanıt haklı, gözden kaçırmışım. Rahatsızlık için kusura bakmayın.