Konu: [17.05.2022 - steven bullock] VDM - /b bölme.  (Okunma sayısı 83 defa)

#0 - 17.05.2022 17:16
Rodeo'nun ordan karşıya geçiyordum üstüme sürdü ve umursamadan devam etti galerinin oraya kadar,/pm'mi kapatınca /b böldü

#1 - 17.05.2022 17:17
Merhabalar, lütfen şikayetinizi en kısa sürede şablona uygun şekilde düzeltin.

Şablon; https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=394.0

#2 - 17.05.2022 17:38
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Steven Bullock @Hyposeidon
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:17.05.2022 16:20

Alıntı

9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Karşıdan karşıya geçerken benim üzerime arabayı sürüp Car rammıng yapması,pm'mi kapatınca /b bölmesi

#3 - 17.05.2022 17:39

#4 - 17.05.2022 17:42

#5 - 17.05.2022 18:10
Olay tamamen şundan ibaret, "bu arada şikayeti açan arkadaş çok ama çok iyi bir senaryo yazmış helal olsun CAR-RAMMING / CAR-PARK konusunda" neyse aracımla gidiyordum o koca anayolda full hızda bu sevgili arkadaşımız da yolun ortasında zıplaya zıplaya gidiyordu hem de tam ortasında ben sağ sol yaptım bu arkadaş da sağ sol yaptı durdu ve çarptım ondan sonra ekranımda hiç bir şey olmamış gibi göründü, arkama bakarak gidiyordum arkadmda yoktu ondan sonra önüme baktım ve adam aracın üzerindeymiş meğersem ondan sonra durdum ve sevgili dostumuz pm atmaya başladı yok böyle yok şöyle çarptın diye, ben de cevap yazıyordum işte yolun ortasında duruyordun ben de telefona bakıyordum kusura bakma görmedim helalleşelim bitsin gitsin diye enter'a bastım ve dostumuz pm durumunu kapatmış, bir de o esnada dostumuz saçma sapan pmler atmaya başlayınca ard arda ben de işte ana yolun ortasında duran babam sanki yazmıştım yada o manaya gelen bir şey yazmıştım /b den, maalesef böyle bir olay yaşandı, ben tatlılıkla bitmesi için yazı yazıyordum ve enter'a bastığımda dostumuz pm kanalını kapattığı için atamadım ve o esnada saçma şeyler söyleyince pmden kışkırtıcı şeyler ben de öyle yazdım b den ve olay böylelikle bitmiş oldu, arkadaşımla arkalı önlü konvoy yapıyorduk keyifli keyifli böyle bir şey yaşandı, keşke yaşanmasaydı fakat maalesef.. Ha bu arada arkadaşımız bir de şikayete şöyle yazmış "Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdır." adam full aracımın üzerindeydi en baba 7-8 saniye boyunca aracın üzerinde kalmıştır ve ben de o sırada fark edene kadar araı sürmüşümdür yani, neymiş galeriye kadar yazmış bir de neyse sahil yoluna çıktık ve durduk yani bu kadar. lafı fazla uzattım farkındayım çok özür diliyorum fakat şunu da eklemek istiyorum, "Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek." bunu da yazmış, Allah belamı versin ki normal bir şekilde düm düz otobanda full hızla dümdüz şekilde ilerliyordum ve bu dostuma çarptım (adam yolda bir oraya bir buraya zıplıyor yolun tam ama tam ortasında vallahi bak) çok güzel senaryo yazmış dostumuz ama tutmaz çünkü Rabbim her zaman ezilenlerin yanındadır.. Bu arada çok ama çok kolay gelsin bütün Admin ekibine cidden işleri inanılmazz zor anlayabiliriyorum. Cansınız <3 bütün Adminlere selamlar.

#6 - 17.05.2022 18:13

Vicdanın varsa yazışmaların üstünü de koyar mısın, en az 5-6 kere ayn ondan soran ayrı bir pm daha atarak ayn sonra ayrı bir pm daha atarak ayn full böyle gidiyor yemin billah :nays: ???

#7 - 17.05.2022 18:14
ekran görüntülerinin olduğu klasörü bulamıyorum kafayı yiyeceğim ya ??? ??? ???
bulabilirsem atacağım inşallah

#8 - 18.05.2022 09:05
Merhabalar, şikayet şablona uygun açılmadığı için reddedildi.