Konu: Jason_Smith İHLAL ZİNCİRİ.  (Okunma sayısı 99 defa)

#0 - 17.05.2022 17:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jason_Smith @@durmus

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17/05/2022 16:56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: İC OOC KARIŞTIRMA, İC CHATİ YANLIŞ KULLANIM. EMOTESİZ HARAKET
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İC OOC KARIŞTIRMA, İC CHATİ YANLIŞ KULLANIM. EMOTESİZ HARAKET

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını istiyorum..

« Son Düzenleme: 17.05.2022 19:17 TheAlpha »

#1 - 17.05.2022 19:20
Jason_Smith adlı arkadaşımız bizim birliğimizde, kendisi gürcü olduğu için türkçeyi yeni öğreniyor aynı zamanda rol yapmayı. Bu konuda ona yardımcı oluyoruz, düzelmesi için çabalıyoruz bir hatası olursa göz ardı edilmesini isteriz.  Yaptıkları istediği için değil bilmediği için bu konuda ona daha fazla zaman ayıracağız.
« Son Düzenleme: 17.05.2022 19:27 langer »

#2 - 17.05.2022 20:06
Beni alakadar etmiyor kanka, on iki level bir adam. Cezasını alsın.

#3 - 17.05.2022 20:16
Ceza verilince düzeleceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Ceza, kişileri yapmaması gereken şeyleri caydırmak için var ve bu arkadaş bunun bilincinde olmadan yapıyor.
Öğrenme evresinde olduğu için ceza değilde eğitim alması daha olumlu yönde ilerleyecektir.
Jason_Smith adlı arkadaşımız için savunmayı ben yapıyorum, karar yetkili kişilerin. Sonuçlanabilir.

#4 - 17.05.2022 20:35
On iki level olan bir adam, öğrenme seviyesinde olamaz kardeşim. Sonuçlanabilir.

#5 - 17.05.2022 22:50
Merhabalar, emotesiz saldırı için yetersiz kanıt mevuct; IC kanaldan OOC olarak konuşması da Mixing adı altında ihlale girmekte. Kişi cezalandırılacak.

Alıntı
Jason_Smith adlı arkadaşımız bizim birliğimizde, kendisi gürcü olduğu için türkçeyi yeni öğreniyor aynı zamanda rol yapmayı.

Kişinin hapis süresi sona erdiğinde rol destek eğitimine alınacak.