Konu: [16.05.2022 - Maske_36307] NON-RP, Yazım kuralları  (Okunma sayısı 80 defa)

#0 - 16.05.2022 23:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_36307

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16/05/2022 23:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non-RP, Yazım kuralları.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi ben yaralıyken beni kaldırmaya çalışıyor ama başarısız oluyor. Sonrasında hiç bir şekilde /dene atmadan kaldırıyor kendi kafasına göre arabaya atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Chatte açık şekilde görülebilir önce dene atıyor başarısız oluyor ardından hiç beklemeden kendi kafasına göre uyguluyor. Bu rolün hatalı olduğunu düşünüyorum. Bu rolü ve bunun yol açtığı rollerin iptal edilmesini talep ediyorum.

#1 - 17.05.2022 01:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_36307

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16/05/2022 23:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non-RP, Yazım kuralları.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi ben yaralıyken beni kaldırmaya çalışıyor ama başarısız oluyor. Sonrasında hiç bir şekilde /dene atmadan kaldırıyor kendi kafasına göre arabaya atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Chatte açık şekilde görülebilir önce dene atıyor başarısız oluyor ardından hiç beklemeden kendi kafasına göre uyguluyor. Bu rolün hatalı olduğunu düşünüyorum. Bu rolü ve bunun yol açtığı rollerin iptal edilmesini talep ediyorum.

Kişi aracın dibinde ve kişiyi araca atmak çok zor değil diye düşünüyorum, dene attım ikinci denemede olmasa bile maks yanımdaki arkadaşım destek verecek ama gerek yok çünkü aracın yanında, uzak değil. Ve çatışma rolünü sırf dene atmadım diye iptalini istemen saçma diye düşünüyorum, sanırım çatışma rolünde düşmeyi yediremedin. Birde yazım yanlışı nerede yapmışım? arkadaşın yazım yanlışı dediği Quillin yazmak yerine Quilin yazmamı kastediyor sanırım. O oyun çözünürlüğünden dolayı yapılan bir hata uzun süredir yaptığım hatayı arıyorum şimdi fark ettim forum karakter isminden. Yazım hatasından dolayı özrümü diliyorum, durumu yetkililere bırakıyorum.  :vays: :nays:

#2 - 17.05.2022 01:40
böyle bir olay için rol iptalini gereksiz görüyorum.

#3 - 17.05.2022 08:13
Ben çatışma rolünün değil kaçırma rolünün iptalini istedim ama sen bilirsin bana hepsi uyar. Arkadaşların yardım eder diye bir şey yok etselerdi o zaman 80 kilo adamı çatışmadan çıktığın gibi nasıl kaldırıyorsun. Zaten /dene ile başarısız oldun sonrasında /me adamı atar /do arka koltukta diye emote veriyorsun. Şu anda bilgisayarda değilim yazam yanlışlarının ssini atacağım. Teşekkürler.

#4 - 17.05.2022 10:17
Merhabalar, Ortada büyük bir kural ihlali yok. Savaş/Çatışmanın verdiği heyecan ile bu tarz durumlar ile karşılaşabiliyoruz ve tüm oyunculardan bu tarz durumlarda iyi niyet bekliyoruz. Oyun oynadığımızı unutmayalım, şikayetleri açmak için açmayalım! İyi roller.