11-) SÜREKLİ ROLEPLAYa) Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.b) Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.c) Bulunduğunuz yerde yabancı kişi olmadığını varsayarak arkadaş ortamında sunucu kurallarına aykırı bir şekilde davranışlar sergilemek (Chat üzerinde küçük harflerle yazı yazmak, OOC hitaplar vesaire) ağır cezalara sebebiyet verebilir.CEZASI: Hapis.
Yerden kalktıktan sonra kapının önünde birini görüp ona bakıyorum sonra yaralı olduğum için emote atıp düştüğüm yere geri dönüyorum. Attığım emote kanıtta ki sansürlü kısımda. Bunlardan sonra hiçbir sorun yaşamadan rolümüze devam ediyoruz. Eğer herhangi biri ile role vesaire girseydim veya kendi başıma bir işe kalkışsaydım ihlal yaptığımı söyleyebilirdim. ZerunA'nın daha önce ona açtığım şikayette yaptığı teklifi kabul etmemem ve büyük bir ceza almasına sebep olmamdan ötürü bana karşı kin beslemiş olabileceğinden şüpheleniyorum. Ayağa kalktıktan sonra kendine veya herhangi birine karşı tek bir hatam olduysa bunu belirtebilir.
@ZerunA Kanıtların sansürsüz halini paylaşın. Bana özel mesaj yolu ile gönderebilirsiniz.