Konu: Deion_Anwar / Maske_30642 / DM  (Okunma sayısı 86 defa)

#0 - 16.05.2022 20:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Deion_Anwar @Sharkizm Hector_Arboleda Maske_30642 @ZerunA

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @akaBenitaX @MuhammetY @monst3r

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.05.22 - 19.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1. Deathmatch
-------------------
2. Aşama 1 birlikler yalnızca Aşama 1 birliklere karşı savaş açabilir. Diğer birliklerle savaşmaları yasaktır. Aynı şekilde Aşama 1 birliklere savaş açmak da yasaktır. Taraflardan birisinin savaş döneminde Aşama 2'ye geçiş sağlaması durumunda savaş rolsel olarak bitmiş sayılır ve üstünlük kabul edilmelidir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Deion karakteri ilk başta biz araba ile kasaba etrafında gezerken durduk yere bize sıkıyor. Herhangi birliğe mensup olmamasına rağmen bize neden sıkıyor anlayamadık. 2. olay ise Hector karakteri ile Thomas karakterinin arasında geçen eski bir olay yüzünden Hector karakteri birliğimizin hood bölgesine gelerek hood baskını yapıyor. Eski kurallara göre bu konuda bir problem yoktu ama yeni gelen kurallar sebebi ile Hector karakteri 3 aşama birlik üyesi olduğu için bölgemize gelerek bize saldıramaz yada herhangi bir savaş çıkartamaz. Hector karakteri hooda gelerek birliğimiz ile kendi birliği arasında savaş çıkartmış ve kuralları ihlal etmiş durumda.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):  İki karakteri neden aynı şikayete koydunuz derseniz sebebi şu; ikisi birlikte Thomas karakterini düşürdükten sonra Thomas'ı arabaya bindirip kaçırdılar.

#1 - 16.05.2022 20:31
Ek olarak; Thomas karakteri ile aranda bir problem varsa ve kişisel olarak ona savaş açıyorsan hood dışında bizden ayrı bir yerde karaktere saldırabilirsin ama sen Thomasla düşmanım diyerek tüm birliğe saldırıp hood basıyorsun.

Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 16.05.2022 20:41
Savunmamı gece vakitlerinde yapacağım.

#3 - 16.05.2022 21:32
Selamlar, her iki karakterinde savunmasını Tek ileti halinde yapacağım.

Hector Arboleda karakterinin, Thomas Fischer karakteri ile uzun süredir devam eden IC düşmanlığı var. Alta bırakacağım konu linkinden bu düşmanlık anlaşılabilir.

Düşmanlık ile ilgili konu linki:
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=129505.0

Deion karakteri ile şehir dışında Thomas Fischer karakterini ararken LV-VC gişelerinde mavi beyaz bir Blista görüyoruz. Kişileri hemen takibe alıyoruz ve onlar olduklarından emin oluyoruz. Kısa süreli bir takip başlıyor ve izlerini kaybettiriyorlar. Aradan bir süre geçtikten sonra Blista marka araç tekrar görüş alanımızın içerisine giriyor ve normal olarak takipleme başlıyor.

Thomas karakterinin Blista marka aracın içinde olduğunun görüntüsü:
Spoiler: GösterGizle

Thomas Fischer karakterinin içinde olduğu mavi Blista, bölgelerinin çevresinde uzun uzun dolaşıyor ve en sonunda bölgelerine giriyor, arkalarından bisikletim ile Hector karakteri giriyor. Thomas karakteri hemen kapıyı kapatıyor. Hector karakteri bir süre içeride tıkılı kalıyor. Kapıyı açmıyorlar.

Ardından Thomas karakterini vurmak için karakterim hareketleniyor ve Thomas karakterini vuruyor. Sonra Derek Schneider karakteri nedense garajdan Shotgun marka silah ile çıkıp Hector karakterine sıkmaya başlıyor, karakterim normal olarak kendisine sıkan Derek Schneider karakterinide vuruyor. Her hangi bir baskın veya birlik üyelerine karşı saldırı rolü ortada yok. Husumeti olduğu Thomas karakterini alıp bölgeden uzaklaşıyor. Alta bırakacağım videoyu izlerseniz anlarsınız. MİX hakkında Derek Schneider ve Thomas Fischer karakterlerine ayrı olarak şikayet açılacak, ek olarak Thomas Fischer karakterine YKİ hakkında şikayet açılacak.

Deion Anwar karakterinin savunmasını tek paragraf halinde alta bırakıyorum..

Deion karakterinin şikayete eklenmesi saçma olmuş, Deion karakteri sadece Hector karakterine yardım amaçlı yanında duruyor. Herhangi bir kural ihlali yaptığını düşünmüyoruz. LV-VC gişelerinin oradaki benzinlikte premier marka aracı ile "AFK" halinde iken mavi beyaz Blistadaki arkadaşlar Deion karakterinin altında ki aracı çalmaya çalışıyor, ek olarak Deion karakterinin, karakterlerinize karşı ayrı bir kini var. Deion karakteri ile alakalı bırakmış olduğunuz ilk videonun son beş dakika gerisi varsa atmanızı rica ediyorum. Olayın düğümünü çözmüş oluruz. @raequitas

Tarafımıza açılan şikayetin savunması bu kadardır. İnceleyen yetkili doğru kararı verir. İyi akşamlar diliyorum.

#4 - 16.05.2022 21:34
Selamlar, her iki karakterinde savunmasını Tek ileti halinde yapacağım.

Hector Arboleda karakterinin, Thomas Fischer karakteri ile uzun süredir devam eden IC düşmanlığı var. Alta bırakacağım konu linkinden bu düşmanlık anlaşılabilir.

Düşmanlık ile ilgili konu linki:
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=129505.0

Deion karakteri ile şehir dışında Thomas Fischer karakterini ararken LV-VC gişelerinde mavi beyaz bir Blista görüyoruz. Kişileri hemen takibe alıyoruz ve onlar olduklarından emin oluyoruz. Kısa süreli bir takip başlıyor ve izlerini kaybettiriyorlar. Aradan bir süre geçtikten sonra Blista marka araç tekrar görüş alanımızın içerisine giriyor ve normal olarak takipleme başlıyor.

Thomas karakterinin Blista marka aracın içinde olduğunun görüntüsü:

Thomas Fischer karakterinin içinde olduğu mavi Blista, bölgelerinin çevresinde uzun uzun dolaşıyor ve en sonunda bölgelerine giriyor, arkalarından bisikletim ile Hector karakteri giriyor. Thomas karakteri hemen kapıyı kapatıyor. Hector karakteri bir süre içeride tıkılı kalıyor. Kapıyı açmıyorlar.

Ardından Thomas karakterini vurmak için karakterim hareketleniyor ve Thomas karakterini vuruyor. Sonra Derek Schneider karakteri nedense garajdan Shotgun marka silah ile çıkıp Hector karakterine sıkmaya başlıyor, karakterim normal olarak kendisine sıkan Derek Schneider karakterinide vuruyor. Her hangi bir baskın veya birlik üyelerine karşı saldırı rolü ortada yok. Husumeti olduğu Thomas karakterini alıp bölgeden uzaklaşıyor. Alta bırakacağım videoyu izlerseniz anlarsınız. MİX hakkında Derek Schneider ve Thomas Fischer karakterlerine ayrı olarak şikayet açılacak, ek olarak Thomas Fischer karakterine YKİ hakkında şikayet açılacak.

Deion Anwar karakterinin savunmasını tek paragraf halinde alta bırakıyorum..

Deion karakterinin şikayete eklenmesi saçma olmuş, Deion karakteri sadece Hector karakterine yardım amaçlı yanında duruyor. Herhangi bir kural ihlali yaptığını düşünmüyoruz. LV-VC gişelerinin oradaki benzinlikte premier marka aracı ile "AFK" halinde iken mavi beyaz Blistadaki arkadaşlar Deion karakterinin altında ki aracı çalmaya çalışıyor, ek olarak Deion karakterinin, karakterlerinize karşı ayrı bir kini var. Deion karakteri ile alakalı bırakmış olduğunuz ilk videonun son beş dakika gerisi varsa atmanızı rica ediyorum. Olayın düğümünü çözmüş oluruz. @raequitas

Tarafımıza açılan şikayetin savunması bu kadardır. İnceleyen yetkili doğru kararı verir. İyi akşamlar diliyorum.

Hector, benim adıma savunmamı yapmış olay tamamıyla bu ilginiz için teşekkürler.

#5 - 16.05.2022 22:03
Uygun bir zamanı bekleyerek Thomas karakteri ile arandaki sorunu çözebilirsin. Şimdi oradaki karakterler sana karşılık verecek ve sende birlik üyelerinden yardım isteyeceksin yada karakterler karşılık vermeyecek bu seferde karakterler korkak olarak nitelendirilecek o yüzden hood bölgemize gelerek saldırman tamamen yanlış bir hareket ve bu durumdan şikayetçiyiz sen birlik üyelerinden yardım istersen bu sefer savaş çıkacak ve 1 aşama birlik olduğumuz için sizle savaşmamız yasak.

Deion karakteri seninle aynı birlik üyesi değil. Hadi diyelim sosyal rp yaptığın ve güvendiğin bir arkadaşın ve sana yardım etmeyi kabul etti bu ona her gördüğü adama saldırma veya ateş etme izni vermiyor ayrıca adamla hiç bir rolümüz yok bize nasıl bir kin güdebilir IC olarak?

« Son Düzenleme: 16.05.2022 22:05 akaBenitaX »

#6 - 16.05.2022 22:10
Uygun bir zamanı bekleyerek Thomas karakteri ile arandaki sorunu çözebilirsin. Şimdi oradaki karakterler sana karşılık verecek ve sende birlik üyelerinden yardım isteyeceksin yada karakterler karşılık vermeyecek bu seferde karakterler korkak olarak nitelendirilecek o yüzden hood bölgemize gelerek saldırman tamamen yanlış bir hareket ve bu durumdan şikayetçiyiz sen birlik üyelerinden yardım istersen bu sefer savaş çıkacak ve 1 aşama birlik olduğumuz için sizle savaşmamız yasak.

Deion karakteri seninle aynı birlik üyesi değil. Hadi diyelim sosyal rp yaptığın ve güvendiğin bir arkadaşın ve sana yardım etmeyi kabul etti bu ona her gördüğü adama saldırma veya ateş etme izni vermiyor ayrıca adamla hiç bir rolümüz yok bize nasıl bir kin güdebilir IC olarak?

Dediğim gibi, sadece karakterlerimizin IC olarak düşmanlığı devam eden karakterlere sıktık, savaş çıkarma veya sizi düşürme gibi bir amacımız yok. İçeriye girdiğim sırada karakterlerinizden birisi kapıyı kapatıyor ve bana çıkma izni vermiyor. Savunma iletimde attığım videoyu izlersen anlayabilirsin. İyi akşamlar dostum.

#7 - 16.05.2022 23:01

Dediğim gibi, sadece karakterlerimizin IC olarak düşmanlığı devam eden karakterlere sıktık, savaş çıkarma veya sizi düşürme gibi bir amacımız yok. İçeriye girdiğim sırada karakterlerinizden birisi kapıyı kapatıyor ve bana çıkma izni vermiyor. Savunma iletimde attığım videoyu izlersen anlayabilirsin. İyi akşamlar dostum.

Daha basit bir şekilde anlatayım. Kendini bizim yerimize koy rol yaptığın birliğinde önemli bir rol oynayan karakteri "soldier" vurmaya geliyorlar sende sadece izliyorsun ne kadar mantıklı ve doğru?

Yani senin oraya gelerek bize ve Thomas'a sıkman tamamen hatalı ve yanlış benim şikayetçi olduğum kısım bu.

Deion karakterinin bizim yönettiğimiz karakterler ile arasında olan sorunun kanıtlarını atmasını istiyorum karakteri ile hiç bir rolümüz olmadı ve düşmanlık yaratacak bir şey dönmedi.

Birlikler arası savaş çıkarmaya çalıştığın bu yazdıklarından anlaşıyor.

« Son Düzenleme: 16.05.2022 23:07 akaBenitaX »

#8 - 17.05.2022 09:47
Merhabalar, Hector karakteri husumeti olan kişiyi vurmaya gelmiş, siz de shotgun ile çıkınca doğal olarak size de ateş etmiş. Oyunda veya gerçek hayatta kim olsa aynısını yapardı. Birlikler arası savaş çıkarmak amacı ile yapılan bir şey değilde kişisel intikam gibi bir şey düşünebiliriz. Bu sebep ile ceza verilmeyecek ama bu rolden dolayı savaş çıkmamalı, çıkarsa yaptırımı farklı olacaktır.

Hector karakteri sadece hood bölgesinde ateş ettiği için ceza verilecektir.
« Son Düzenleme: 17.05.2022 09:48 breackner »