Konu: Lean Chackhunashvilli #PM Rahatsızlığı  (Okunma sayısı 93 defa)

#0 - 16.05.2022 17:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lean Chackhunashvilli @Jorleion

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Nicolo Wagner

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  12.05.2022 ve 14.05.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Pm rahatsızlığı ve Mix

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Öncelikle arkadaşa icc olarak para verecektim, parayı verirken pmden ver yazıyor diğeri ise roldeyim arkadaşın benle bi şikayeti varmış pmden belirtiliyor rahatsız oluyorum pm- yazıyorum halen pmden mesaj yazmaya devam ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/376fgi5 ve https://www.hizliresim.com/k1gmvke

Ek açıklamalar(varsa): arkadaşın en ağır cezayı almasını istiyorum.

#1 - 16.05.2022 19:53
Şahıs bacağından mermi yemiş, bir bacağı sargıda ve IC olan düşmanlıktan dolayı onun sargılı bacağına dokunup ona acı çektiriyorum. Arkadaş ise rollerime uymuyor  pm- diyip spamlıyor. Kanıt;

Spoiler: GösterGizle

Ondan aldığım 3k para ise retexture parası, arkadaşın ooc parası yokmuş ic şekilde ödemek istedi.

İstediği gibi ona video kaydı da yolladım, tamamen ooc kin adına açılan bir şikayet. Tarafımca hiç bir ileti gelmeyecek, böylelerinin beni rahatsız etmesini daha çok istemiyorum. Sonuçlanabilir. İyi forumlar.

NOT: DAHA BUGÜN NC ATTIM, ARKADAŞIN ŞİKAYETÇİ OLDUĞU KARAKTER SAKEEM KARAKTERİ. BUNU BELİRTMEYİ UNUTUP BENİM YENİ KARAKTERİME SALLAMIŞ, HALİNE ACIYORUM. IC OOC DÖKECEK KADAR NE YAŞAMIŞ OLABİLİRSİN?  O:-)
« Son Düzenleme: 16.05.2022 19:55 Jorleion »

#2 - 16.05.2022 20:24
ne olursa olsun senin pmden rahatsız etme hakkın yok bu 1.cısı, 2.cısıne gelirsek icc para sana yaptırdım rol yaparak parayı alman gerekiyordu. Bunu bana diyene bak :D İcc ooc ye dökme diyorsun pmden ne hale düştüğün anlaşılıyor. Sakeem karakterin ck yemiş olabilir ben şikayet açmiyacaktım, sen açtığın için açtım güzel kardeşim. Daha skin yapmakla ilgili birşey bilmiyorsun retexture ne yada benim ney istediğim o çaldığın 3k hakkında şikayet açamıyorum onaylı yapımcı değilsin.

#3 - 16.05.2022 20:25
ve şunu unutma sürekli roleplay kavramı denilen birşey var sana discorddan 3k vericeğim diyebilirim ama oyuna gelip rolü yapıp mesela 'terzi rolü yapmak' parayı alman gerekiyordu.

#4 - 16.05.2022 20:27
senin benle alakalı bir şikayetin varsa gidip açabilirsin, orda gelip ikide bir pm- yazmama rağmen beni rahatsız edemessin, umarım anlatabilmişimdir.

#5 - 17.05.2022 09:30
Merhabalar, Ortada büyük bir ihlâl yok. Şikayetleri açmak için açmayın lütfen.