Konu: [15.05.2022 - Dwain_Morningstar] NON-RP Refuse-RP  (Okunma sayısı 128 defa)

#0 - 15.05.2022 14:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dwain Morningstar @Crystal4life

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Neville Goodwin @Vasilyev Shawnee Mcclain @stenly Tivonte Goodwin @OZENX

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

NON-RP REFUSE-RP

Alıntı
NON-RP REFUSE-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı silahla vurup düşürüyoruz, kaçırmak için başında bekleyip küfür ediyoruz. Yaralı bir şekilde "Tamam" "Peki" gibi saçma cevaplar veriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı almasını istiyorum.

#1 - 15.05.2022 14:15
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 15.05.2022 14:21
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 15.05.2022 14:34
kanka başka ne dememi bekliyordunki? karakterim acı çekiyor ve arabayla gelip aşama 1in mahallesini basıyorsunuz. Buna birşey diyormuyum kanka ben?
onu geçtim size küfür falanmı etmeliydim, karakterim kısa ve öz cevaplar veriyor başka ne demeliydimki? çok saçma bir şikayet.

#4 - 15.05.2022 16:17

Aşama 1 sin ve benimle savaşmak istiyorsun, gelip gelip agresif roller sergiliyorsunuz. İhlal yapmıyormuşsunuz gibi konuşman beni etkiledi, farklı bir ihlal görürsen şikayetini açabilirsin. İki birlik için de gereken cezalar verildi.

Yönetici kararını bekleyebilirsin.

#5 - 15.05.2022 18:23

Aşama 1 sin ve benimle savaşmak istiyorsun, gelip gelip agresif roller sergiliyorsunuz. İhlal yapmıyormuşsunuz gibi konuşman beni etkiledi, farklı bir ihlal görürsen şikayetini açabilirsin. İki birlik için de gereken cezalar verildi.

kanka ayıptır söylemesi yaşadığından haberim bile yok :XD seninle savaşmıyorum çünkü oyuna savaşmak için girmiyorum rol için giriyorum, kısaca kaale almıyorum kanka. Yanlış anlanmasın dediklerim. Evet aşama 1iz ve siz bizimle dans edemiyorsunuz kanka, mahallede arabayla pusup sabaha kadar beklemiyorum. Biri gelsinde sıkalım demiyorum .d ve iki kişi silahla gelmenize rağmen yumrukla düşürebiliyorum. Silah alıp hepinizi istesem zaten düşürürüm kanka yani benimle savaşmak istiyorsun deme, uğraşmıyorum.

#6 - 15.05.2022 18:31

kanka ayıptır söylemesi yaşadığından haberim bile yok :XD seninle savaşmıyorum çünkü oyuna savaşmak için girmiyorum rol için giriyorum, kısaca kaale almıyorum kanka. Yanlış anlanmasın dediklerim. Evet aşama 1iz ve siz bizimle dans edemiyorsunuz kanka, mahallede arabayla pusup sabaha kadar beklemiyorum. Biri gelsinde sıkalım demiyorum .d ve iki kişi silahla gelmenize rağmen yumrukla düşürebiliyorum. Silah alıp hepinizi istesem zaten düşürürüm kanka yani benimle savaşmak istiyorsun deme, uğraşmıyorum.

Bu konu hakkında ki şikayet pazartesi günü yani yarın açılacak dostum, beklemede kal. Savunman bittiyse belirt, gereksiz ileti göndermek konuyu bir yere taşımaz.

#7 - 15.05.2022 18:32
tamam dostum kanka ahbap biraderim.

#8 - 15.05.2022 18:33
Savunmamı yaptım, sonuçlanabilir.

#9 - 16.05.2022 10:38
Merhabalar, vurulmuş durumdasınız ve Fear RP yapmalısınız ve söylediğiniz gibi acı çekmelisiniz. Silah ile vurulmak epey acı çektiren bir şey olsa gerek. Bu sebep ile karakteriniz ceza alacak.