Şimdi olayı kısaca özetlersek;
Çok absürt bir şekilde yolu kapatarak araç ticareti yapıyorsunuz ve bu yoldan geçen bir çete üyesi sinirlenip size tepki gösteriyor, bunun olması çok normal. Siz de o çete üyesine karşı tepki gösteriyorsunuz ve doğal olarak bir brawl rolü başlıyor. Size ateş etmemek için paylaştığım videoda da görüleceği üzere direnebildiğim kadar direniyorum fakat sürekli karakterime saldırmayı seçiyorsunuz, sizi rol üzerinde defalarca uyarmama rağmen. Başlangıçta rol yaptığımız bölge güvenli bölge değil, maskemi takınca güvenli bölgeye kaçıyorsunuz ve kurallarda açıkça belirtildiği gibi bu durumda güvenli bölge kuralı geçersiz sayılıyor, çünkü agresif rolün başladığı kısım GB değil, GB olan bölgeye sonradan gidiyor ve oraya sığınıyorsunuz. Daha sonrasında IC karakterim dayanamıyor ve artık kendisini karşılık vermemesine rağmen defalarca döven bir karakteri vuruyor. Vurduktan sonra gitmeye hazırlanıyorum lakin Max karakteri silahımın olduğunu bile bile bana " gel gel " diyerek AK-47'e karşı bıçak çekiyor (?). Kendisini de vurmamak için başta gitmeyi seçiyorum fakat korkusuzca rol yapmayı tercih ediyor, ben de doğal olarak ona da ateş ediyorum.
Yukarıda anlattığım gibi, işlek bir yolun ortasında durup ticaret yapmak gibi absürt bir rol sergilediniz ve bir tartışma başladı. Güvenli bölge kuralı geçersiz sayılıyor çünkü oraya sonradan geçtiniz. Ortada bir DM yok çünkü karakterime defalarca saldıran ve bıçak çekenler sizsiniz.
Bu arada o mesafeden AK-47 sesini nasıl duydunuz anlam veremedim, bir şekilde mix yaptığınızı düşünmekteyim çünkü arada epey mesafe var.
Savunmam bu kadar, gerekmediği sürece yanıt vermeyeceğim. Teşekkürler.
Öncelikle o bölgenin GBİ olduğunu hiç sanmıyorum. Olsa dair il-legal bir rol yaşıyorsun ve bölgeden gitmiyorum devamındada sen GBİ ise eğer, oraya gidiyorsun.
Ayrıca sana sıkma sebebim ''Gel-gel'' cümlesini söylediğin için değil, videom'da ve senin attığın 2. SS'te de bana bıçakla saldırıda bulunduğun için yaptım.
Ek: Kişi neden sıktığımı bildiği halde, SS'lerde onu göstermiyip yönetimi kandırmaya yönelik hareketlerde bulunuyor. OOC kin beslediğini gözlemliyorum. Lütfen bununda göz önünde bulundurulmasını istiyorum.