Konu: Eva Alyona - Ortak nezaket  (Okunma sayısı 193 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.05.2022 00:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Eva Alyona - @mabayrak99

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14/05/2022 - 23:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak Nezaket

a) VC:RP Platformunda bulunan her oyuncunun genel ahlak kurallarına uyması ilk temel gereksinimdir. Karakter dışı durumlarda ve kanallarda, ( OOC Kanallar /b /pm vs. )  herhangi bir dine, dile, ırka, cinsiyete, yönelime ve düşünceye hakaret veyahut nefret içerikli söylemler kabul edilemez.

b) Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içeren bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir.

c) OOC kanallarda olan konuşmalarda ortak bir nezaket esastır. Hiçbir oyuncuya veya kişiye PM, /B gibi kanallardan ya da forum üzerinden spam/flood yapamaz, herhangi bir insan konuşmak istememesine rağmen buna zorlanamaz ve rahatsız edilemez. (spam/flood/rahatsız edici iletiler)

d) İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Normal bir şekilde aracımı sürüyordum, dönüşte arkadaşın aracına sürttüğüm için PM üzerinden emir kipi kullandı.  O:-)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını istiyorum, insanlar ile konuşmayı öğrenmesi gerekiyor. Sanırım OOC mafya sanıyor arkadaş kendisini.

#1 - 15.05.2022 20:56
SA:MP Roleplay sunucularında Roleplay, rol yapmak bir karakteri canlandırmak anlamına gelir. Öncelikle bir Roleplay sunucusundayız ve oynadığın oyunun gerçeği yansıtması gerekir. Nitekim senin yaptığın harekette Roleplay moduyla tamamen alakasız; GTA story modunda hile yazıp tüm araçlarla/sivillere çarpa çarpa hareket ettiğim zamanlara çok benzeyen oynayış tarzın olduğunu vurgulamak isterim. Kendimi bir şey sandığım yok, zira sürtmekten kastın arabamın içinden geçip CARDM atmaksa haksız olduğumu kabul edebilirim. Arabama çarpıp RP yapma gereği duymadan devam edersen PM'den adam gibi sür dememde bir sakınca görmüyorum. Yetkilinin insiyatifine bırakıp attığım PM'de hakaret olduğunu sanmıyorum ve rp ortamını bozan bu davranışa karşılık olabileceğim en sakin halimle "adam gibi sür" demek bir uyarıdır. Teşekkürler.

#2 - 15.05.2022 21:15
Zira tartışma, alay etme veya herhangi bir art niyetle yazsam devamını getirirdim şüphen olmasın. Adam gibi sürmediğin için adam gibi sür dedim. W-A-S-D'den araba sürmek çok zor bir şey değil.

#3 - 15.05.2022 21:17
Sunucu içerisinde olan lag yüzünden benim rollerimi yargılayamazsın kardeşim. Sakin tavrını başka birilerine gösterebilirsin, bana göstermezsin. Adam akıllı savunmanı yapar, sallamadan ceza almamak için yırtınmalısın. Laf atıp kişiliğini daha çok gözümde/gözümüzde düşürmen senin için kötü oluyor. Bir de şikayet yüzünden tanıtımda sallaman ayrı bir komik, buna arkadaşlarımız ile gül gül öldük.

#4 - 16.05.2022 01:36
Kanıtları sansürlü bir şekilde paylaştığınız için şikayet kapatıldı, ekstra olarak çok absürt bir durum görünmüyor, ikili iletişimi daha sağlıklı tutmanız için @mabayrak99 sizi ilk ve son kez uyarıyorum, tekrarında caydırıcı bir ceza alacaksınız.