Konu: [14.5.2022 - Keenan Lawerence] Y.K.İ  (Okunma sayısı 122 defa)

#10 - 15.05.2022 17:32
Gereksiz ileti atmana değmiyor, ihlal görüyorsan şikayet açarsın. Savunmanı yap, kararı bekle.

#11 - 15.05.2022 23:07
Şikayetin ismi zaten bu Yaralı kural ihlali nasıl vurduğuna dair bir kanit istiyorsun vurmuşsun ve ben ihlal yapmışım sen böyle diyorsun bir de benden kanıtmı bekliyorsun puh, sen vurdun beni sen attığım sslerde Yki yapıyorsun ve ben yoldan geçiyordum bana sıktınız
Rkdan Bir saat sonra araç sürüyorsun ben de öyle yaptım
Bu da kanıtım dostum: https://cdn.discordapp.com/attachments/940592933588066317/975063848560238603/unknown.png

Dostum hayla direniyorsun, baskına geldik orda activeden kim var düsürduk sende geldin ve senide düşürdük, ve ayrica benim düştüğümün kanıtı yok nasıl rk ola biliyorum? Hala direniyorsun ahbap yeniden soyluyorum sadece yki yaptigini ya kabul et yada kanit sun yapmadigina dair olsun bitsin burası yeni sikayet açma yeri değil okey? Gidip bana sikayet aca bilirsin, dustugume dair kanitin yok. Şikayet sonuçlana bilir.

#12 - 16.05.2022 00:08
Keenan arkadaşım şuanda müsait değil, benden konuya açıklık getirmemi istedi, ben de bir açıklık getirmek istiyorum o halde. Arkadaşım yaralandıktan sonra gidip tedavisini oluyor, yani hastaneden taburcu edildiği anlamına gelir. Evet RK süresi 8 saat, fakat bunun anlamı 8 saat boyunca sakat sakat gezmek değil, ateş açmamak, agresife kalkışmamak, çünkü yaralısın. Bir saati geçtikten sonra araç sürülebiliyor diye biliyorum, yanlış biliyorsam adminler düzeltsin lütfen. Rk'ya düştü diye adam 8 saat boyunca hiç bir şey yapmasın, tekerlekli sandalyeyle gezsin, kös kös otursun, istediğin bu mu, çözemedim. Düzgün kanıtlar atarak şikayet açarsanız sevinirim, zira üç-dört farketmez, belli bir süre vakit geçmiş, kişi de kendi rolüne devam etmeli. Sizden de ricam, daha fazla ileti atmayın, hızlıca sonuçlansın şikayet, polemiğe gerek yok.  :vice:

#13 - 16.05.2022 10:40
Merhabalar, kişinin silah ile veya yumruk ile sistemsel düşürüldüğüne dair bir kanıt gözükmemekte. Bu sebep ile ceza verilmeyecek.