Konu: [13.05.2022] Lazar Tsvetkov  (Okunma sayısı 128 defa)

#0 - 13.05.2022 23:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lazar Tsvetkov @Tommy_La_Litwinowicz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Eric Norberg @yasser Shawn Barnette @EmreZNGN

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Retarted RP - Fear RP - OOC Küfür

Alıntı
Retarted RP - Fear RP - OOC Küfür

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısla Ocean Bar'da karşılaştık geldi bizden para istedi yok deyince küfür etti(Retarted RP), sonra arkasından biz de karşılık verdik olay böyle büyüdü sonra kovaladık. Aracı bozuldu indik dövdük sonra yerde yaralı haldeyken bana küfür etti ve Fear RP kuralını ihlal etmiş oldu. Rolden sonra PM den küfür etti sonra "wg" yazdı  ??? . Gerçekten bana yanlışıkla PM göndermesinin ihtimali bu gezegende yok. Zaten bana göndermemiş olsa bile kurduğu cümle yanlış.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin forum hesabının multiaccount olduğundan şüpheleniyorum, 25 level ve sadece 2 tane iletisi var. Gerekli kontrolleri sağlarsanız sevinirim.

« Son Düzenleme: 13.05.2022 23:27 uyumsuzarmy »

#1 - 14.05.2022 14:22
Herhangi bir multiaccount yok dostum, bakabilirler sorun yok. Senin karkterin 4 level Eric adlı kişi 1 level bu adamlar ilegal rolere giriyor, sizden para istedim yok dediniz verseniz nolcak yazdım, siz olayı büyütüp beni takip edip arkamdan küfürler söylediniz. Normal olarak kendimi savundum.
« Son Düzenleme: 14.05.2022 14:26 Tommy_La_Litwinowicz »

#2 - 14.05.2022 14:23

#3 - 14.05.2022 14:24

#4 - 14.05.2022 14:52
Herhangi bir OOC küfür yok cümlenin sonunda İC yazdımı belirtim orda, ayrıca PM'den mixing yaptığınız çok belli.

PM kanalı OOC kanal ve sen IC mi yazıyorsun dostum? SS'lerde mix yaptığımıza dair bir şey yok, hepsi OOC konuşma.

Herhangi bir multiaccount yok dostum, bakabilirler sorun yok. Senin karkterin 4 level Eric adlı kişi 1 level bu adamlar ilegal rolere giriyor, sizden para istedim yok dediniz verseniz nolcak yazdım, siz olayı büyütüp beni takip edip arkamdan küfürler söylediniz. Normal olarak kendimi savundum.

Sadece "Verseniz nolcak" yazsaydın bir şey demezdik ama küfür etmen saçma.

#5 - 15.05.2022 00:21
PM'lerde siyahlanma var, mixingle alakalı şüphe duyuyorum, neden orjinal halini atmadınız?

Yetkililer isterse PM den yollayabilirim. Üstünü siyahla kapatmam mix yaptığım anlamına gelmez.

#6 - 16.05.2022 09:43
Merhabalar, İllegal rollük bir şey yok. Kavgayı herkes edebilir. Karakteriniz Retarted ve Fear RP kapsamında ceza alacak.