Merhabalar, PM üzerinden açıklama yapmama rağmen böyle bir şikayetle karşı karşıya kalmak beni epey şaşırttı açıkçası, savunmama geçelim.
Öncelikle size /do üzerinden illegal izni vesaire vermedim, verdiğime dair kanıtınız varsa atabilirsiniz fakat dediğim gibi, izin vermedim.
Güvenli bölgede ne olursa olsun illegal rol sergilenemez fakat siz bir brawl rolü başlattınız, oradaki oyuncuların izni olmamasına rağmen. Brawl anlaşmalı olmadığı için dilediğim gibi silah çekebilirim, bu kurallarda açıkça yazıyor. Sizin aksinize size orada agresif bir rol sergilemedim, sadece oradaki karakterleri rahat bırakmanızı söyledim, bunlara rağmen izinsiz bir şekilde bir brawl rolü başlattınız ve orada bulunan karakterlere saldırdınız. Spike ise kendini korumak için silahını çıkardı ve ateş etti. Süreklli roleplay uyguladım ve çete lideri olan karakterimin sizden dayak yememesi için ateş etmek zorunda kaldım. Aksi takdirde orada bir çok kişinin arasında yaralıya düşecektim. Amacım en başında size ateş etmek değildi fakat kural ihlali yaparak buna zorladınız.
Dediğim gibi, aşağıya kuralı alıntılayacağım, brawl anlaşmalı olmadığı için, ortada bir anlaşma varsa bile dahil olmadığım için silah çekmekte özgürüm fakat siz güvenli bölgede kavga başlatmakta özgür değilsiniz.
Yaptığınız rolleri IC ve OOC biraz inceledim, gördüğüm kadarıyla tek yaptığınız kadın karakterlere asılma/taciz rolleri yapıp daha sonrasında da kavga çıkarmak. Orada bulunan karakterleri bariz bir şekilde sözlü taciz ediyordunuz ve güvenli bölgede huzursuzluk yaratıyordunuz. Vurulduktan iki saat bile geçmeden ise başka bir mekana gidip tekrardan aynı rolleri sergilediğinize şahit oldum. Tarafınıza açılmış bir şikayetteki kanıtlar ise dediklerimi kanıtlar nitelikte. Gözlemlediğim kadarıyla tek yaptığınız taciz ve brawl rolü.
GBI ihlalinden bahsediyorsunuz lakin orada tartışma rolünü ve brawl rolünü başlatan sizlersiniz. Size sadece oradaki karakterleri rahat bırakmanızı söyledim ve bana " Bu kızın üstünden buradaki herkes geçti. " tarzında yanıtlar verdiniz, güvenli bölgede olduğumuz için herhangi bir saldırıda bulunmadım fakat çok geçmeden saldırı sizin tarafınızdan geldi ve kendimi savundum. Bu anlattıklarımın hepsi kendi paylaştığınız ekran görüntülerinde net bir şekilde gözüküyor.
Şikayete şahit olarak
@Cavienz 'ı ve
@Roysven 'ı etiketlemek istiyorum, yüksek ihtimal kendileri de yaptığınız absürt rollerden ve ihlallerden bahsedecektir.
Aşağıya bahsettiğim kuralın alısını bırakıyorum. Brawl rolü anlaşmalı olmadığı sürece silah çekmek yasak değil.
Anlaşmalı brawl esnasında ateşli silah kullanmak ve drive-by yasaktır. Ancak rolde doğaçlama gelişen saldırı ve kavgalarda bu kural geçerli değildir. Yalnızca iki tarafın OOC olarak anlaşıp yaptığı anlaşmalı brawllarda geçerli olur.