Konu: Axel Benedict | Yaralı Kural İhlali  (Okunma sayısı 76 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.05.2022 20:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Axel_Benedict @ezker37

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Sslerde gözükmekte.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Daha önce (8 saat geçmeden önce) vurulan kişi ayağa kalktığı gibi bisikletle geziniyor, peşliyor hiç bir korku rolü sergilemiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/967836538509598740/974402302016364554/unknown.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 13.05.2022 20:44
Gece saati, ne illegal girişim, ne atak yapıyorum, RKli oldugumu ic öğrenmeden gereksiz bir şikayet açmışsın, gece saati öyle bisiklet sürüyorum. İc bir olayı oocye taşıman sırf savaştayız diye açtığını düşünüyorum, savunmam sadece gece saati rol dönmediği için tek başıma bisiklet sürüyordum,  İllegal bir girişimde falanda değilim, iyi roller.

#2 - 13.05.2022 21:32
Gece saati, ne illegal girişim, ne atak yapıyorum, RKli oldugumu ic öğrenmeden gereksiz bir şikayet açmışsın, gece saati öyle bisiklet sürüyorum. İc bir olayı oocye taşıman sırf savaştayız diye açtığını düşünüyorum, savunmam sadece gece saati rol dönmediği için tek başıma bisiklet sürüyordum,  İllegal bir girişimde falanda değilim, iyi roller.
Tek bacak bisiklet sürmek güzelmiş. Dostum IC'den zaten emoten veriliyor, vurulduğunu zaten biliyorum. PM'den sormuşum cevap vermişsin. İllegal faaliyete girip girmemen önemli değil, 8 saat boyunca araç kullanman yasak. Bunu göz önünde bulundurmanı rica ediyorum. IC'den rklı mısın sen diye soramam sonuçta ki sen emoteni atmışsın. Şikayetin daha hızlı sonuçlanması için bittiyse savunman lütfen bittiğini belirt.

#3 - 16.05.2022 11:57
Merhabalar, Sürekli RP kapsamında yaralı rolünüzü sürdürmeliydiniz. Rol yoktu, gezdim tarzı şeyleri kabul etmiyoruz. Bu seferlik sizi uyarıyorum lütfen tekrarlamayın.