Konu: [Purcell_Pearson - Silah kullanım ihlali] 13/05/2022 - 16:04  (Okunma sayısı 109 defa)

#0 - 13.05.2022 16:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Purcell_Pearson - @tantanayapma

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13/05/2022 - 16:04

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
15-) SİLAH KURALLARI

a) Silah ile yapılacak rollerde silahın nereden geldiğine dair emote belirtilmek zorunda (çıkartma, eline alma) uzun mesafe chatte gözükecek emoteler ile kabul edilir. Süreli ve karakter üstü emoteler kabul edilmez. Silah çıkartma, ateş etme gibi emote zorunlulukları aşağıda belirtildiği gibidir, karşı tarafın görmesi için çıkartma işlemi uzakta yapıldıysa bile ateş etmeyi kişinin görebileceği yakınlıkta belirtmeniz gerekir. Silah çıkartma emote'u verildiyse ve bu gözüktüyse, ateş etme emote'u vermenize gerek yoktur, isteğe bağlıdır.

b) Saldıran taraf için ilk saldırı anında emote ile belirtmesi zorunludur. Silah çıkartma emotesi saldıran taraf için ufak silahlar bile olsa şarttır.
Savunan taraf için cepte taşınamayacak silahları emote ile belirtmeden kullanamazlar. Bunlar haricinde kalan tabanca, uzi, kısa bıçak, jop, tazer, biber gazı gibi silahları emote belirtmeden doğrudan sistemsel olarak kullanabilir.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyle SMSleşiyoruz, beni aramaya koyuluyor. Elimde silahım bile yok, ateş etme durumu yok. Kişi üzerimden atlayıp beni görmüyor ve kahkaha atıyorum. Emote atmadan ateşleme yapmaya başlıyor, düşürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişiden emote attığına dair bir kanıt rica ediyorum, olmadığını söylüyor.

#1 - 13.05.2022 16:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Purcell_Pearson - @tantanayapma

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13/05/2022 - 16:04

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
15-) SİLAH KURALLARI

a) Silah ile yapılacak rollerde silahın nereden geldiğine dair emote belirtilmek zorunda (çıkartma, eline alma) uzun mesafe chatte gözükecek emoteler ile kabul edilir. Süreli ve karakter üstü emoteler kabul edilmez. Silah çıkartma, ateş etme gibi emote zorunlulukları aşağıda belirtildiği gibidir, karşı tarafın görmesi için çıkartma işlemi uzakta yapıldıysa bile ateş etmeyi kişinin görebileceği yakınlıkta belirtmeniz gerekir. Silah çıkartma emote'u verildiyse ve bu gözüktüyse, ateş etme emote'u vermenize gerek yoktur, isteğe bağlıdır.

b) Saldıran taraf için ilk saldırı anında emote ile belirtmesi zorunludur. Silah çıkartma emotesi saldıran taraf için ufak silahlar bile olsa şarttır.
Savunan taraf için cepte taşınamayacak silahları emote ile belirtmeden kullanamazlar. Bunlar haricinde kalan tabanca, uzi, kısa bıçak, jop, tazer, biber gazı gibi silahları emote belirtmeden doğrudan sistemsel olarak kullanabilir.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyle SMSleşiyoruz, beni aramaya koyuluyor. Elimde silahım bile yok, ateş etme durumu yok. Kişi üzerimden atlayıp beni görmüyor ve kahkaha atıyorum. Emote atmadan ateşleme yapmaya başlıyor, düşürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişiden emote attığına dair bir kanıt rica ediyorum, olmadığını söylüyor.

Bu arada kişiye dediğim gibi bir ateş etmem söz konusu değil, maksimum mermi sayısında silahım görülmektedir.

#2 - 13.05.2022 17:21
[16:03:31] [VC] {C8C8C8}Chatbox başarıyla temizlendi.
[16:03:38] Purcell Pearson: Aç.
[16:04:20] Purcell Pearson yanındaki aracı kilitler.
[16:04:23] Purcell Pearson (kısık ses): Gel.
[16:04:27] * Purcell Pearson silahını çeker.
[16:04:28] * Sakeem Lockwood pompalısını çeker.
[16:04:46] * Purcell Pearson maskesini çıkartır.
[16:05:04] [VC] {C8C8C8}PM durumunu kapattın.
[16:05:12] * Sistemsel çıkarır mısın? (( Purcell Pearson ))
[16:05:25] Purcell Pearson: Sidelya, ah güzel kızım. Bana neden laf attın?
[16:05:29] * Sidelya Vicente yarasını tutar, ekler.
Çatıya çıkmadan emoteler atılıyor, senin ekranında gözükmemiş olabilir.  :-\

#3 - 13.05.2022 17:36
[16:03:31] [VC] {C8C8C8}Chatbox başarıyla temizlendi.
[16:03:38] Purcell Pearson: Aç.
[16:04:20] Purcell Pearson yanındaki aracı kilitler.
[16:04:23] Purcell Pearson (kısık ses): Gel.
[16:04:27] * Purcell Pearson silahını çeker.
[16:04:28] * Sakeem Lockwood pompalısını çeker.
[16:04:46] * Purcell Pearson maskesini çıkartır.
[16:05:04] [VC] {C8C8C8}PM durumunu kapattın.
[16:05:12] * Sistemsel çıkarır mısın? (( Purcell Pearson ))
[16:05:25] Purcell Pearson: Sidelya, ah güzel kızım. Bana neden laf attın?
[16:05:29] * Sidelya Vicente yarasını tutar, ekler.
Çatıya çıkmadan emoteler atılıyor, senin ekranında gözükmemiş olabilir.  :-\
a) Silah ile yapılacak rollerde silahın nereden geldiğine dair emote belirtilmek zorunda (çıkartma, eline alma) uzun mesafe chatte gözükecek emoteler ile kabul edilir. Süreli ve karakter üstü emoteler kabul edilmez. Silah çıkartma, ateş etme gibi emote zorunlulukları aşağıda belirtildiği gibidir, karşı tarafın görmesi için **çıkartma işlemi uzakta yapıldıysa bile ateş etmeyi kişinin görebileceği yakınlıkta belirtmeniz gerekir.** Silah çıkartma emote'u verildiyse ve bu gözüktüyse, ateş etme emote'u vermenize gerek yoktur, isteğe bağlıdır.

#4 - 13.05.2022 19:03
Chatlog kanıt niteliği taşımıyor ve karşı tarafın chatine yansımamış. Bu neticede ceza uygulayacağız.