Konu: Gennady _Blessed spread  (Okunma sayısı 960 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 14.05.2022 15:17
Alıntı
Hood basıyorsun orada on tane silahlı adam var, sadece kendinin göründüğü ve arkana bakmadığın bir video kaydı için hile tanısı koyuyorsun. Orada belirttiğim gibi birlik arkadaşlarım hoodu savunuyor ve heryerde cover alıyorlar etrafını düzgün bir şekilde kayıt altına alsaydın belki de onlara rastgelicektik. Spread felan kullandığım yok ayrıca ilk defa duyuyorum bunuda sizden öğrendim. Yetkili ekstra bir savunma isteyene kadar birlik arkadaşlarım ve benim tarafımdan bir ileti gelmicek teşekkür ederim.
Video bana ait, dediğin gibi arkama bakmadığımı söylemişsin. Şimdi ise etrafta bir sürü kişi olduğunu söylüyorsun, attığın videoda ise bana sıkan sensin. Bu ne yaman çelişki? Fazla uzatıyorsun, hızlıca sonuçlanabilir. Pompalıya 8x takmayı bırakmalısın.
Şikayet açılacağını tahmin ettiğim için video kaydımı aldım tertemiz, videoda ki oyun gayet normal ve anlaşılır uzatmaya gerek yok.

Evet arkadaş bir çok şeyi silmiş, video dahil ama yedeklemiştim.

SİLİNEN VİDEO

Videoyu tam şekilde attım kesmeden, incelerken akılda soru kalmasın diye.

#11 - 14.05.2022 17:09
Merhabalar, şikayetın başlarında adam beni 20 metreden vurdu ama ss yok demiştim, arkadaş da ss varmış ve buraya atıoyrum

#12 - 14.05.2022 17:26
Merhabalar, şikayetın başlarında adam beni 20 metreden vurdu ama ss yok demiştim, arkadaş da ss varmış ve buraya atıoyrum

Sürekli itamda bulunma elinde videolu kanıt varsa izleyelim, boş yere burayı meşgul etme.

#13 - 14.05.2022 18:15
videolu kanıtı sen attın zaten dost, buraya ileti atmaya gerek yok

#14 - 14.05.2022 20:52
Şikayet edilen bir birlik üyem ve buraya birlik yetkilisi olarak yazıyorum;
Şikayeti açmışsınız, gerekli savunmalar atılıyor fakat gereksiz iletiler görüyorum. Bundan dolayı bu iletiyi atma gereksiniminde bulundum. Madem şikayet açıtınız, şikayete bir bakın. Şikayet şablonu ile şikayet oluşturulmuş, videolar ve açıklamalar ile savunma yapılmış. Sen kalkıpta hangi yetki ile spread tanısı koyuyorsun? Spread tanısını bu şikayeti inceleyen adminler koyacak. Seninki sadece şüphe olarak kalır.

Yine başka bir yere değiniyorum. @yayikayran 'ın ./hasarlar SS'ini alalım. 49.5 diyip diyip durdunuz. Nerede? Farz edelim vurdu, hangi adam vurdu? Videoda kendini çekmişsin sadece. Olayı yaşayan ve hileye rastlayan David karakteri, savunmasını avukat tutmuş heralde. Kanıtlarını başka birine atacağına kendin yapman daha sağlıklı olurdu. Net bir kanıtınız yok, benim düşüncem bu yönde.

Gelelim;
Alıntı
Şimdi diyeceksinki, eğer spread varsa neden o araca ilk ateş ettiğim zaman 7 hasar vuruyorum? Dost cahil değiliz, spread bir tuş ile açıp kapanılabiliyor. Şuanda onunda kanıtı atacağım.

Sana cahil muamelesi yapan yok, sen kendini öyle hissettiysen bizim sorunumuz değil. Ayrıca yine belirtiyorum spread vs. hiçbir hile programı kullanmıyoruz. Fakat sizin bu kadar bilgili olduğunuzu bilmiyordum   :)
Birlik yetkilisi olarak bu iletiyi atmak istedim, çünkü boş boş ileti atıp şikayeti uzatmaya gerek yok. Şikayet usulünü bildiğinizi umuyorum, savunma yapıldı. Bizim hoodumuzu basıyorsunuz ve attığınız videoda arkadaşın arkası dönük, arkada yaklaşık 3-4 silahlı birlik üyesi var - nasıl kanıtlanacak?

Ayrıca bu iletine geliyorum. Oradan sıktığına dair net bir video kaydı varsa yolla. Video olursa çok daha sağlıklı, böyle geçersiz SS lere gerek yok. Yakından vurduktan sonra uzaklaşmışta olabilir,  olayı yaşayanlar kendini haklı çıkarmak için elinden geleni yapar. Objektif yaklaşan biri bunlara dikkat eder. Adamın seni ordan vurduğunu ispatlayamazsın. Yakından vurduktan sonra oraya gitmiş olabilir vs. vs. İhtimal çok anlayacağın.

Burada neyi kanıtlayacaksın, video varsa yolla yoksa boş yere gereksiz SS'ler yollamayı keselim lütfen. Bu SS'in geçerli bir SS olmadığını sende biliyorsun. Oradan silah tutunca vurmuş olmuyor, gereksiz bir kanıt olduğunu düşünüyorum. Şikayeti açtığınız video kaydıda aynı şekilde, bir şey görünmüyor dostlar. Neyse uzatmayacağım. İnceleyen yetkilinin videolarda bir şüphesi varsa tekrardan savunma yapılır. Şikayeti fazla uzatmayalım, yetkili kararı bekliyoruz. Eğer ekstra bir savunma gereği duyulursa yaparız. Bizim tarafımızdan yetkili iletisi gelene kadar ileti gelmeyecek.

#15 - 14.05.2022 21:41
Alıntı
Yine başka bir yere değiniyorum. @yayikayran 'ın ./hasarlar SS'ini alalım. 49.5 diyip diyip durdunuz. Nerede? Farz edelim vurdu, hangi adam vurdu? Videoda kendini çekmişsin sadece. Olayı yaşayan ve hileye rastlayan David karakteri, savunmasını avukat tutmuş heralde. Kanıtlarını başka birine atacağına kendin yapman daha sağlıklı olurdu. Net bir kanıtınız yok, benim düşüncem bu yönde.

her şey ortada gerekli açıklamalar yapılmış, bu arkadaşın shotgun mermileri dağılmıyor düm düz gidiyor ve bu yüzden spread diyoruz. Yetkili kararı bekleyelim. Bu arada her şeyi silen arkadaşın. Bu şüphe uyandırıyor.
« Son Düzenleme: 14.05.2022 21:43 becheldemirovski »

#16 - 14.05.2022 22:02
Alıntı

her şey ortada gerekli açıklamalar yapılmış, bu arkadaşın shotgun mermileri dağılmıyor düm düz gidiyor ve bu yüzden spread diyoruz. Yetkili kararı bekleyelim. Bu arada her şeyi silen arkadaşın. Bu şüphe uyandırıyor.

İletiyi atmayacaktım fakat yine gereksinim var. Aklınızda soru işareti kalmasını istemiyorum. Şüphe uyandırma falan yok, gözlerinizi iyice açıp bakarsanız videonun tam hali yüklendi. Bunu direkt "Şüphe" ile yaklaşırsanız saçma olur. Videonun tam hali yükleniştir. Tam tersine şüphe uyandırmaması için. Bunu yazarak boş yere şüphe uyandırıyorsun. Neyse, son ileti bu ileti olsun. Bırakalım, yetkili kararı...

#17 - 15.05.2022 13:31
Ne anlatıyorsun birader, git freeroam bir sunucu içerisinde shotgun çekip spread aç. Bir arkadaşına ateş et, vurduğu hasar için /hasarlar ekran görüntüsüne bile ihtiyacım yok. Ağızınızda lafı geveleyip durmayın, Bechel adlı arkadaşıma 2 kere üst üste 49,5 vurma tarafı yeterli  bir kanıt olduğunu düşünüyorum.
Alıntı
Sen kalkıpta hangi yetki ile spread tanısı koyuyorsun? Spread tanısını bu şikayeti inceleyen adminler koyacak. Seninki sadece şüphe olarak kalır.

Arkadaşının kendini aklaması gerekiyor kii, attığı videoyu izlediğinde ise sonradan netleştiğini mermi izleri belirli olmaması için elinden geleni yaptığını görebilirsin. Bariz bir durum söz konusu, kanıtlayamıyorsunuz ve farklı farklı şikayet ile alakası olmayan kişiler ileti atıyor.
Alıntı
Sana cahil muamelesi yapan yok, sen kendini öyle hissettiysen bizim sorunumuz değil. Ayrıca yine belirtiyorum spread vs. hiçbir hile programı kullanmıyoruz. Fakat sizin bu kadar bilgili olduğunuzu bilmiyordum   :)
Cahil muhabbetini döndürmen bile saçma, hile konusunda her hangi bir bilgin olmadığı kesin. Kendinde belirttiğin gibi, hile ile ilgili bir bilgin yoksa forum üzerinde laf kalabalığı yapmanın anlamı yok.

Alıntı
Videoyu bir kere izlediğine emin misin? Arkamda shotgun tüfek ile duran tek kişi Gennady _Blessed avukat derken arkadaşının adına bir savunma gerçekleştirme beni güldürdü açıkçası. Yetersiz kanıt diyorsun, adam savaş esnasında dört kişiye 49.5 vuruyor. Bam güm patladıııımmm.

#18 - 15.05.2022 14:59
Ne anlatıyorsun birader, git freeroam bir sunucu içerisinde shotgun çekip spread aç. Bir arkadaşına ateş et, vurduğu hasar için /hasarlar ekran görüntüsüne bile ihtiyacım yok. Ağızınızda lafı geveleyip durmayın, Bechel adlı arkadaşıma 2 kere üst üste 49,5 vurma tarafı yeterli  bir kanıt olduğunu düşünüyorum.
Alıntı
Sen kalkıpta hangi yetki ile spread tanısı koyuyorsun? Spread tanısını bu şikayeti inceleyen adminler koyacak. Seninki sadece şüphe olarak kalır.

Arkadaşının kendini aklaması gerekiyor kii, attığı videoyu izlediğinde ise sonradan netleştiğini mermi izleri belirli olmaması için elinden geleni yaptığını görebilirsin. Bariz bir durum söz konusu, kanıtlayamıyorsunuz ve farklı farklı şikayet ile alakası olmayan kişiler ileti atıyor.
Alıntı
Cahil muhabbetini döndürmen bile saçma, hile konusunda her hangi bir bilgin olmadığı kesin. Kendinde belirttiğin gibi, hile ile ilgili bir bilgin yoksa forum üzerinde laf kalabalığı yapmanın anlamı yok.

Alıntı
Videoyu bir kere izlediğine emin misin? Arkamda shotgun tüfek ile duran tek kişi Gennady _Blessed avukat derken arkadaşının adına bir savunma gerçekleştirme beni güldürdü açıkçası. Yetersiz kanıt diyorsun, adam savaş esnasında dört kişiye 49.5 vuruyor. Bam güm patladıııımmm.
Evet şikayet videonun üstüne sana 8 hit atıyorum, araçta ki karakterlere 14 hit atıyorum, açık bir şekilde mermilerim dağılıyor çok net yani hile kullandığım haklısın.

#19 - 15.05.2022 17:20
Ben gereken kanıtları sundum, laf kalabalığı yapmayın artık.
« Son Düzenleme: 15.05.2022 18:59 becheldemirovski »