Şikayet edilen bir birlik üyem ve buraya birlik yetkilisi olarak yazıyorum;
Şikayeti açmışsınız, gerekli savunmalar atılıyor fakat gereksiz iletiler görüyorum. Bundan dolayı bu iletiyi atma gereksiniminde bulundum. Madem şikayet açıtınız, şikayete bir bakın. Şikayet şablonu ile şikayet oluşturulmuş, videolar ve açıklamalar ile savunma yapılmış. Sen kalkıpta hangi yetki ile spread tanısı koyuyorsun? Spread tanısını bu şikayeti inceleyen adminler koyacak. Seninki sadece şüphe olarak kalır.
Yine başka bir yere değiniyorum.
@yayikayran 'ın ./hasarlar SS'ini alalım. 49.5 diyip diyip durdunuz. Nerede? Farz edelim vurdu, hangi adam vurdu? Videoda kendini çekmişsin sadece. Olayı yaşayan ve hileye rastlayan David karakteri, savunmasını avukat tutmuş heralde. Kanıtlarını başka birine atacağına kendin yapman daha sağlıklı olurdu. Net bir kanıtınız yok, benim düşüncem bu yönde.
Gelelim;
Şimdi diyeceksinki, eğer spread varsa neden o araca ilk ateş ettiğim zaman 7 hasar vuruyorum? Dost cahil değiliz, spread bir tuş ile açıp kapanılabiliyor. Şuanda onunda kanıtı atacağım.
Sana cahil muamelesi yapan yok, sen kendini öyle hissettiysen bizim sorunumuz değil. Ayrıca yine belirtiyorum spread vs. hiçbir hile programı kullanmıyoruz. Fakat sizin bu kadar bilgili olduğunuzu bilmiyordum

Birlik yetkilisi olarak bu iletiyi atmak istedim, çünkü boş boş ileti atıp şikayeti uzatmaya gerek yok. Şikayet usulünü bildiğinizi umuyorum, savunma yapıldı. Bizim hoodumuzu basıyorsunuz ve attığınız videoda arkadaşın arkası dönük, arkada yaklaşık 3-4 silahlı birlik üyesi var - nasıl kanıtlanacak?
Merhabalar, şikayetın başlarında adam beni 20 metreden vurdu ama ss yok demiştim, arkadaş da ss varmış ve buraya atıoyrum

Ayrıca bu iletine geliyorum. Oradan sıktığına dair net bir video kaydı varsa yolla. Video olursa çok daha sağlıklı, böyle geçersiz SS lere gerek yok. Yakından vurduktan sonra uzaklaşmışta olabilir, olayı yaşayanlar kendini haklı çıkarmak için elinden geleni yapar. Objektif yaklaşan biri bunlara dikkat eder. Adamın seni ordan vurduğunu ispatlayamazsın. Yakından vurduktan sonra oraya gitmiş olabilir vs. vs. İhtimal çok anlayacağın.
Burada neyi kanıtlayacaksın, video varsa yolla yoksa boş yere gereksiz SS'ler yollamayı keselim lütfen. Bu SS'in geçerli bir SS olmadığını sende biliyorsun. Oradan silah tutunca vurmuş olmuyor, gereksiz bir kanıt olduğunu düşünüyorum. Şikayeti açtığınız video kaydıda aynı şekilde, bir şey görünmüyor dostlar. Neyse uzatmayacağım. İnceleyen yetkilinin videolarda bir şüphesi varsa tekrardan savunma yapılır. Şikayeti fazla uzatmayalım, yetkili kararı bekliyoruz. Eğer ekstra bir savunma gereği duyulursa yaparız. Bizim tarafımızdan yetkili iletisi gelene kadar ileti gelmeyecek.