Konu: Khan_Kozlov DM  (Okunma sayısı 337 defa)

#20 - 13.05.2022 14:13
Şu an şikayet bana DM amaçlı açılmış ama burada konuyu saptırıyorsunuz, CK olayına getiriyorsunuz. Hala CK olduğunuz için itraz ediyorsunuz, itirazı burada değil FM ekibinie ulaşarak bildirebilirsiniz.
Konu saptırma gibi bir olay yok, konu senin adamı gidip vurup Ck etmen ve diğer ekip arkadaşların foruma atlaması. Yoksa ben açıcaktım zaten merak etmeyin, Ck konusu açılınca ilerletmek istedim. Yani konuyu saptırmıyorum, kendi savunmanı senden çok başka kişiler savundu.  :D

#21 - 13.05.2022 14:29
Şu an şikayet bana DM amaçlı açılmış ama burada konuyu saptırıyorsunuz, CK olayına getiriyorsunuz. Hala CK olduğunuz için itraz ediyorsunuz, itirazı burada değil FM ekibinie ulaşarak bildirebilirsiniz.
Konuyu saptırma gibi bir düşüncemiz yok, DM şikayeti açtık evet. Siz DM olmadığını söylüyorsunuz, bunu da kabullendik. Eğer bu DM değilse, ben ve orada düşenler dahil herkesin CK olduğunu söylüyorsunhz. Aynı şekilde Ivan ve Alberto karakterleri o rolde düştüğü için biz de CK edilmelerini istiyoruz. İyi oyunlar. :)
« Son Düzenleme: 13.05.2022 17:18 Trexys »

#22 - 13.05.2022 20:14
Konu saptırma gibi bir olay yok, konu senin adamı gidip vurup Ck etmen ve diğer ekip arkadaşların foruma atlaması. Yoksa ben açıcaktım zaten merak etmeyin, Ck konusu açılınca ilerletmek istedim. Yani konuyu saptırmıyorum, kendi savunmanı senden çok başka kişiler savundu.  :D
Birlik üyemiz, arkadaşa yardımcı olup savunma yapıyoruz. Ona bakarsan Miran karakteri yerine şikayeti sen oluşturmuşsun

#23 - 13.05.2022 20:41
Birlik üyemiz, arkadaşa yardımcı olup savunma yapıyoruz. Ona bakarsan Miran karakteri yerine şikayeti sen oluşturmuşsun

Ne hoş birşey ama arkadaşınızdan daha çok sizle konuştum, kendisini tanımlayamıyor herhalde. Her neyse, yetkili arkadaşın ilgilenmesini bekleyebiliriz.

#24 - 16.05.2022 11:02
  Rolde bir problem yok, oyuncu şikayeti konusunda karşılıklı atışmak yerine konunun dışarısına sapmamayı deneyelim. Yapılan tüm yorumları okudum ve birçoğu konunun dışında, tekrarı halinde forumdan uyarı puanı alacaksınız.  İyi forumlar.