Şu an şikayet bana DM amaçlı açılmış ama burada konuyu saptırıyorsunuz, CK olayına getiriyorsunuz. Hala CK olduğunuz için itraz ediyorsunuz, itirazı burada değil FM ekibinie ulaşarak bildirebilirsiniz.
Alıntı yapılan: ErikShelby - 13.05.2022 13:44Şu an şikayet bana DM amaçlı açılmış ama burada konuyu saptırıyorsunuz, CK olayına getiriyorsunuz. Hala CK olduğunuz için itraz ediyorsunuz, itirazı burada değil FM ekibinie ulaşarak bildirebilirsiniz. Konu saptırma gibi bir olay yok, konu senin adamı gidip vurup Ck etmen ve diğer ekip arkadaşların foruma atlaması. Yoksa ben açıcaktım zaten merak etmeyin, Ck konusu açılınca ilerletmek istedim. Yani konuyu saptırmıyorum, kendi savunmanı senden çok başka kişiler savundu.
Alıntı yapılan: legemci - 13.05.2022 14:13Alıntı yapılan: ErikShelby - 13.05.2022 13:44Şu an şikayet bana DM amaçlı açılmış ama burada konuyu saptırıyorsunuz, CK olayına getiriyorsunuz. Hala CK olduğunuz için itraz ediyorsunuz, itirazı burada değil FM ekibinie ulaşarak bildirebilirsiniz. Konu saptırma gibi bir olay yok, konu senin adamı gidip vurup Ck etmen ve diğer ekip arkadaşların foruma atlaması. Yoksa ben açıcaktım zaten merak etmeyin, Ck konusu açılınca ilerletmek istedim. Yani konuyu saptırmıyorum, kendi savunmanı senden çok başka kişiler savundu. Birlik üyemiz, arkadaşa yardımcı olup savunma yapıyoruz. Ona bakarsan Miran karakteri yerine şikayeti sen oluşturmuşsun