Konu: Khan_Kozlov DM  (Okunma sayısı 331 defa)

#10 - 13.05.2022 08:27
Bir de şu savunmaları Khan arkadaşınıza yaptırırsanız sevinirim, onun haricin de herkes ile konuştum. Ihlali sanki siz yapmışsınız gibi forumu dolduruyorsunuz. Gerekli ssleri arkadaşınıza attın o savunsun, tabii savunabiliyorsa haklı ise.

#11 - 13.05.2022 09:03
Birlik içerisinde rol döndü ve tüm sırpları düşürerek CK ettik. Yönetimin haberi ve izni var. İyi günler.
Rolden herhangi bir bilgim yok, Tavern'e bile uğramadım. Aracıma benzin doldururken direkt gelip emote verip ateş açmak ne kadar mantıklı?
Karakterin bir Sırp ve az çok birlikte rol geçmişin bulunuyor. İC bir rol sonucu sırplar olarak CK oluyorsunuz.
Spoiler: GösterGizle

Şikayet açmak için açılmış bir şikayet, inceleyen admine kolay gelsin.
Sıkanlara sıkmanız gayet normal, size söylememe rağmen es geçiyorsunuz. 3 gündür oyuna girmiyordum, yapılan o rollerin hiçbirinde de yoktum zaten. Bir şeyden haberim yok, aracıma benzin alırken bir şey söylemeden, rol yapmadan gelip ateş açmak ne kadar mantıklı? Ayrıca sadece şikayet açılan kişi TICKET üzerinden savunmasını yapsın lütfen, iyi günler.  ::)

#12 - 13.05.2022 11:01
Bir de şu savunmaları Khan arkadaşınıza yaptırırsanız sevinirim, onun haricin de herkes ile konuştum. Ihlali sanki siz yapmışsınız gibi forumu dolduruyorsunuz. Gerekli ssleri arkadaşınıza attın o savunsun, tabii savunabiliyorsa haklı ise.
CK izinlerini birlik R19'u Ratko Dragoslav ve Konstantin Koslov karakterlerinden alındı. Tüm Sırp oyuncuları için.
@BigBoss @Huan

#13 - 13.05.2022 11:20
Selamlar, etiketlendiğim ve R19 olduğum için yazıyorum. Evet, bütün Sırp karakterlerin CK izinleri @BigBoss ve tarafımca IC olarak verilmiştir. DM ile ilgili herhangi bir durum yoktur. İyi forumlar dilerim.

#14 - 13.05.2022 11:46
Selamlar, etiketlendiğim ve R19 olduğum için yazıyorum. Evet, bütün Sırp karakterlerin CK izinleri @BigBoss ve tarafımca IC olarak verilmiştir. DM ile ilgili herhangi bir durum yoktur. İyi forumlar dilerim.

Anlıyabiliyorum ama o olay yerinde vurulanlar ck oldu, diğerlerini katletmeniz hata bence. Onu geçtim Albert ile Ivan karakteri de olay yerinde vuruldu siz /do dan vurulan herkes Ck oldu dediniz onlar ck vermeyip yaralı gibi yürüyüp gittiler. Onlar cklarını verirlerse biz de ckmızı veririz. Sonuçta iki tarafta bir birine sıktı, vurulan herkesin ck olması gerekiyor Albert karakteri yürüp geçiyor.

#15 - 13.05.2022 11:51

Ivan karakterinin vurulduğu ssi bulamadım bulursam atıcam, Albertin yürüyerek gittiğine dair ssde var, burada cksını kabul etmeyip sadece Sırpları ck edip gidiyor. Ben zaten ncimi atıcağım ama bu vurulan diğer karakterlerininde cksını istiyoruz. Eve geçince chatlogtan Koslov'un vurulan herkes ck yazısınıda atıcağım bulabilirsem.

#16 - 13.05.2022 12:05

Ivan karakterinin vurulduğu ssi bulamadım bulursam atıcam, Albertin yürüyerek gittiğine dair ssde var, burada cksını kabul etmeyip sadece Sırpları ck edip gidiyor. Ben zaten ncimi atıcağım ama bu vurulan diğer karakterlerininde cksını istiyoruz. Eve geçince chatlogtan Koslov'un vurulan herkes ck yazısınıda atıcağım bulabilirsem.

Atmana gerek yok, yazdığımı kendimde onaylarım ama orada Albert ve Ivan'n düştüğünü görmedim. Bu yüzden "Düşen herkes CK." yazdım, orada bir hatam var, evet.

#17 - 13.05.2022 12:23

Anlıyabiliyorum ama o olay yerinde vurulanlar ck oldu, diğerlerini katletmeniz hata bence. Onu geçtim Albert ile Ivan karakteri de olay yerinde vuruldu siz /do dan vurulan herkes Ck oldu dediniz onlar ck vermeyip yaralı gibi yürüyüp gittiler. Onlar cklarını verirlerse biz de ckmızı veririz. Sonuçta iki tarafta bir birine sıktı, vurulan herkesin ck olması gerekiyor Albert karakteri yürüp geçiyor.

Etiketlendiğim için yazma gereği duyuyorum, hala bu olayları bilmenize rağmen "Neden CK oldum?" diye bir soru sorabiliyorsunuz... Amaçları tamamen DM olup tavernaya baskın atan ve sözde birlik üyelerimiz olan Sırp asıllı karakterler için bu CK iznini verdik. Tatar karakterine rolde herhangi bir ileri geri hareket yapmaması konusunda Ratko karakteri uyarsa da ekibiniz bu durumu dinlemeyip Tatar'ın verdiği emir ile tavernaya bir güzel baskın attınız ve teker teker yere düştünüz. Yere düşen karakterlerin CK'sı verildi emotesi için Sırp uyruklu kişilerden bahsediyoruz, tavernayı/birliği savunan kişiler için değil. Bu olaydan sonra Sırp ekibinin başında olduğu bilinen Tatar karakteri dahil tüm Sırp ekibi için CK iznini verdik. Kollarımızı açıp karakterlerimize/birliğimize saldırıda bulunan kişilere kucak açmayacaktık.

#18 - 13.05.2022 12:35

Atmana gerek yok, yazdığımı kendimde onaylarım ama orada Albert ve Ivan'n düştüğünü görmedim. Bu yüzden "Düşen herkes CK." yazdım, orada bir hatam var, evet.

Sürekli roleplay kuralı geçerli Koslov, vurulan herkes Ck olsun bizde itiraz etmeyelim. Albert karakteri de cksını versin. Öbür türlü herkes kelimesi bize özel değil.

#19 - 13.05.2022 13:44
Şu an şikayet bana DM amaçlı açılmış ama burada konuyu saptırıyorsunuz, CK olayına getiriyorsunuz. Hala CK olduğunuz için itraz ediyorsunuz, itirazı burada değil FM ekibinie ulaşarak bildirebilirsiniz.