Alıntı yapılan: Trexys - 13.05.2022 00:18Alıntı yapılan: ErikShelby - 12.05.2022 23:45Birlik içerisinde rol döndü ve tüm sırpları düşürerek CK ettik. Yönetimin haberi ve izni var. İyi günler. Rolden herhangi bir bilgim yok, Tavern'e bile uğramadım. Aracıma benzin doldururken direkt gelip emote verip ateş açmak ne kadar mantıklı? Karakterin bir Sırp ve az çok birlikte rol geçmişin bulunuyor. İC bir rol sonucu sırplar olarak CK oluyorsunuz.Spoiler: GösterGizleSpoiler: GösterGizleŞikayet açmak için açılmış bir şikayet, inceleyen admine kolay gelsin.
Alıntı yapılan: ErikShelby - 12.05.2022 23:45Birlik içerisinde rol döndü ve tüm sırpları düşürerek CK ettik. Yönetimin haberi ve izni var. İyi günler. Rolden herhangi bir bilgim yok, Tavern'e bile uğramadım. Aracıma benzin doldururken direkt gelip emote verip ateş açmak ne kadar mantıklı?
Birlik içerisinde rol döndü ve tüm sırpları düşürerek CK ettik. Yönetimin haberi ve izni var. İyi günler.
Bir de şu savunmaları Khan arkadaşınıza yaptırırsanız sevinirim, onun haricin de herkes ile konuştum. Ihlali sanki siz yapmışsınız gibi forumu dolduruyorsunuz. Gerekli ssleri arkadaşınıza attın o savunsun, tabii savunabiliyorsa haklı ise.
Selamlar, etiketlendiğim ve R19 olduğum için yazıyorum. Evet, bütün Sırp karakterlerin CK izinleri @BigBoss ve tarafımca IC olarak verilmiştir. DM ile ilgili herhangi bir durum yoktur. İyi forumlar dilerim.
Ivan karakterinin vurulduğu ssi bulamadım bulursam atıcam, Albertin yürüyerek gittiğine dair ssde var, burada cksını kabul etmeyip sadece Sırpları ck edip gidiyor. Ben zaten ncimi atıcağım ama bu vurulan diğer karakterlerininde cksını istiyoruz. Eve geçince chatlogtan Koslov'un vurulan herkes ck yazısınıda atıcağım bulabilirsem.
Alıntı yapılan: Huan - 13.05.2022 11:20Selamlar, etiketlendiğim ve R19 olduğum için yazıyorum. Evet, bütün Sırp karakterlerin CK izinleri @BigBoss ve tarafımca IC olarak verilmiştir. DM ile ilgili herhangi bir durum yoktur. İyi forumlar dilerim.Anlıyabiliyorum ama o olay yerinde vurulanlar ck oldu, diğerlerini katletmeniz hata bence. Onu geçtim Albert ile Ivan karakteri de olay yerinde vuruldu siz /do dan vurulan herkes Ck oldu dediniz onlar ck vermeyip yaralı gibi yürüyüp gittiler. Onlar cklarını verirlerse biz de ckmızı veririz. Sonuçta iki tarafta bir birine sıktı, vurulan herkesin ck olması gerekiyor Albert karakteri yürüp geçiyor.
Alıntı yapılan: legemci - 13.05.2022 11:51Ivan karakterinin vurulduğu ssi bulamadım bulursam atıcam, Albertin yürüyerek gittiğine dair ssde var, burada cksını kabul etmeyip sadece Sırpları ck edip gidiyor. Ben zaten ncimi atıcağım ama bu vurulan diğer karakterlerininde cksını istiyoruz. Eve geçince chatlogtan Koslov'un vurulan herkes ck yazısınıda atıcağım bulabilirsem.Atmana gerek yok, yazdığımı kendimde onaylarım ama orada Albert ve Ivan'n düştüğünü görmedim. Bu yüzden "Düşen herkes CK." yazdım, orada bir hatam var, evet.