Konu: [12.05.2022 Vartavar Karapetyan] SAMP Fiziklerinin Aykırı Kullanımı  (Okunma sayısı 207 defa)

#0 - 12.05.2022 22:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vartavar Karapetyan @Sidelya

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12/05/2022 17:09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Samp fiziklerini kötüye kullanıyor.  :nays: :vays:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/toqtvo

Ek açıklamalar(varsa): @Pyrex adına açtım şikayeti.

#1 - 12.05.2022 22:28
Sunucu boşken etrafta dolaştığımda bisikletimi kullanıyorum, kinini kenara bırakıp açık aramaktan vazgeçmen gerekiyor. Diğer arkadaşların gibi hayranım olup WH ile şikayet açmak için kanıt toplamanıza gerek yok. Aktif rol rol ortamında olmadığımdan dolayı istediğim gibi hareket ederim. Savunma bu kadar, boşuna ileti atıp karşılıklı tartışmaya sokmaya da çabalamayın ileti gelmeyecek. Sonuçlansın.

#2 - 12.05.2022 22:29
İnsanları toxicleyip oyun oynamasını bilmeyip susturma yiyince diğerlerine açtırmış şikayeti.

#3 - 13.05.2022 16:06
İnsanları toxicleyip oyun oynamasını bilmeyip susturma yiyince diğerlerine açtırmış şikayeti.

savunmanı yaptığın için teşekkür ederim fakat bu yazdığın mesajdaki üslubun uygun değil, "İnsanları toxicleyip oyun oynamasını bilmeyip" kime göre neye göre? Kendisi benim arkadaşım, rica etti şikayeti açtım bunda bir sorun yok. Dahada ekleyeceğin bir şey yoksa sonucu bekleyebiliriz, tekrardan savunma için sağ ol.

#4 - 13.05.2022 19:15
Bu tip ufak durumlarda(kötü niyetli olmayan & diğer oyuncuları etkilemeyen) zaman zaman oyuncularımızı insiyatif hakkımızı kullanarak sadece sözlü uyarı vererek uyarıyoruz, fakat @Sidelya kullanıcısının şikayet üzerinde kullandığı iğneleyici ve yapıcı olmayan üslubu neticesinde bu şikayette insiyatif hakkımızı kullanmayacağız.

BMX Bunny kapsamında ceza uygulanacak.
« Son Düzenleme: 13.05.2022 19:19 southliberty »