@KaptanHex ve @raid Savunmanız bekleniyor, en kısa süre içersinde yapın lütfen.
Tabii, öncelikle rolden hakaret ettiysem özür dielrim o anlık bir sinirledir. Ama şunu da söyleyeyim, ilk başta retartedet rp yazacaktım fakat OOC sinirle yaptıgınız rol salakça yazdım. Burayı kabul ediyorum, hoodumuz'da karakterin annesine küfür etmelerini de ortaya koymuyorum. Ama yine de savunmam bu kadar. Rolden böleceğimi önceden bildirdim. Ama arkadaş kabul etmemiş sanırsam, ss'de öyle gözüküyor. Ama sonradan da karakterlerimizin rol davranışlarının böyle olmaması gerektigini ve bir daha yapmamamız gerektigini diğer arkadaşla birbirimize söyledik. Bu rolü unutmaya çalıştık. Şikayeti yeni görüyorum. Son sözü yetkililere bırakıyorum, iyi günler.
Bu arada pm'den de yazdıklarında onlara şikayet açın, savunmamızı yaparız dedim. Arkadaşlar iyi yapmış, açmış. Hatam ooc izinden sonra (-) vermelerine rağmen ooc bölmem. Rolü ben de sonlandırmak isterdim, ama arkadaşlar iyi yapmış, şikayet açmış. Türkçe terimi arkadaş zaten kabul etti, ben de ooc yaptıkları rolün salakça(retartedet olması lazımdı galiba) söyledim, o an aklıma gelmemiş. Herkesten özür diliyorum.