04.05.2022 tarihinde wercheg isimli onaylı skin yapımcısına yazdım, shoowrom'a attığı skini beğenmiştim ve satın almak istedim ne yazarsam yazayım dönmedi, bir süre ulaşmaya çalıştım sonunda dönüş alabildim.
Olayın başlangıcında istekleri hallettiğimi söylüyorum, sana hazır modele sadece headswap atacağımı da söylemişim. Dayı, kuzen, kanka, reis gibi söylemlerinden sana dostane ve bir müşteriye göre farklı yaklaştığımı da koz haline dönüştürüp öne sürüyorsun.
Sana zaten 80.000$ ücretle satacağım modeli 60.000$'e sattım. Öncesinde iki üç kafa ekleyip hatalı çıktığında üçüncü kafa için de uğraştım. Üçüncü gönderdiğin kafayı da eklediğimizde ten rengi uyarlamasına ve diğer bugların tamirine kadar her şeyde yardımcı oldum. Idlewood Mafia Brims oluşumunda rol aldığını söyledin, kafanı farklı birinin kullanıyor olduğunu söyledin. Bu benim sorumluluğumda değil, bana gönderdiğin release(herkese açık paylaşılan) kafayı modeline ekledim.
İki gün sonra bana oluşumundaki bir üyenin o kafayı kullandığını ve senin kullanmanı istemediğini söyledin. Bu benim sorumluluğumdan çıkıyor, sana ücretsiz headswapi zaten modelin ana ücretinden bedava olarak sana karşıladım. İlk headswapin için para talep etmedim. Şimdi gelmiş bana tekrar ücretsiz headswap atacağımı söylüyorsun, bunu isteyemezsin.
Bugların hepsini fixleyip sana skini gönderdim, buradan da görebilirsin.
Söylediğin karakterin kafası zaten release bir kafa ancak aynı oluşumda olduğunuz için sana kullanmamanı söyledi. Bunu önceden ona sorarak fikir danışabilirdin, benim sorumluluğum altından çıkıyor. İkinci bir headswap için senden ücret talep etmem en doğal hakkım.
Onlarca referansım var, bana karşı iletişimine göre sana müşteri değil de arkadaş gibi yaklaştığımı koz haline getiriyorsun. Eğer böyle bir olayı herkese yapsaydım zaten onaylı skin yapımcısı statüsünde hala duruyor olmazdım.