Konu: 10.05.2022 - Azad Badalyan - DM, Fear RP, Hood Baskın İhlali  (Okunma sayısı 391 defa)

#0 - 10.05.2022 05:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @sh1ne Azad Badalyan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Görseldekiler

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.05.2022 - 04:09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM, hood baskın kuralı ihlali, Non RP ve Fear RP olarak değerlendirilebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Spartak karakteri, saat 01:47'de bahçede gördüğü iki şortlu kişiye ''homo musunuz?'' gibi bir soru sormuş. 04:09 saatinde /gorevde polis kalmayınca Azad Badalyan karakteri yanında bir Kasparov ayakçısı ve bir siville bölgeye geldi. Tavırlarından da görebildiğiniz üzere saçma sapan hareketler sergileyip 3. aşama bölgede fear rp kuralını çiğnedi. Bile isteye bölgede yanındaki iki kişiye güvenerek etraftakilere küfür edip saldırgan bir harekette bulundu. Bunu yapan kişi Kasparov'da bir outsider. Hal böyle olunca etrafta küfür ettiği kişiler onun kullandığı arabaya yaklaşıp tepki gösterdi, kim olsa böyle davranırdı. Ona gitmesini ve taşkınlık yaratmamasını tatlı bir dille söylememe rağmen gidermiş gibi yapıp döndü, önceden saldıran davranıp küfür ettiği kişilere ona karşılık verdiği için sıktı. Onlara tatlı dille yaklaşan Davit karakterine de ateş açtı. Olayla ilgisi bile olmayıp onlara güler yüzle yaklaşan bir karaktere ateş açtılar, anlam veremedim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):  Fotoğrafların sadece chatlog kısmını kırptım, eğer lazımsa tamamını atarım. Gece gece dm sunucuları bakıma alınınca canları sıkılmış sanırım. Sadece bir ''Homo musun?'' kelimesinden dolayı üçüncü aşama bölgeye tek silahla girip etraftakilere ateş açmak akıl kârı değil. Üstelik etraftakileri kışkırtıyorsun, ve sana yine de iyimser yaklaşan biri var. Oyun içerisinde outsider & asso rütbesinin basit bir ayakçı olduğunu bildiğim için oluşum şikayeti açmaya gerek duymadım ancak böyle kişileri oluşumunda barındırman oluşumunun prestijini etkiliyor @bakhtiyar

« Son Düzenleme: 10.05.2022 10:18 wercheg »

#1 - 10.05.2022 05:30
Gerçekten öyle mi gerekti?

Spoiler: GösterGizle

#2 - 10.05.2022 15:33
Spark karakteri, saat 01.47'de kendince rol yapıyor. Ardından konuşmak için onu arıyoruz, sonrasında Commerce yakınlarında denk getiriyoruz. Konuşmak için araçtan iniyoruz, fakat arkadaş rol ortasında sürekli afk bıraktığı için rolden haberi bile yoktur.  :garip: O saatten sonra dağılıyoruz, Spark karakteri ile konuşmak için. Ve karakteri bulamıyoruz. Rastgele dolanırken gözümüze çarpıyor ve yaklaşıyoruz. Spark karakteri olduğunu görüyoruz ve doğal olarak polemiğe giriyoruz.
Konuşmanın sadece birkaç dakika sonrası;

Ardından polemiğe girdiğimizi gören Davit karakteri olaya yakınlaşıyor, orta yolu bulmaya çalışıyor. Hâlâ diğer arkadaşı olayın sıcaklığını koruyor, daha da alevlenmesini sağlıyor. İllegal bir karakterin yapması gereken yolları seçtim, hâlâ aynı davranışı sergilemeleri onlar tarafından pek iyi olmadı.

İllegal bir karaktere yaptığı tutumu görüyoruz, olayları yeterince kızıştıracak bir kanıt. Devamında silahlar çekiliyor.   O:-) :manifdog

#3 - 10.05.2022 18:04
Şu kışkırtıcı emojileri koymayı bırak, senden insan gibi şikayete savunma yapmanı istedim. Yaptığın saçmalığı kendi ağzınla söylüyorsun.Yaptığın hood baskın kural ihlali ve fear rp olarak değerlendirilebilir, tek silahlı bölgeye girip uzlaşımcı R18 karaktere ateş açıp yere düşürüyorsun, bu da DM olarak sayılabilir.

Alıntı
Ardından polemiğe girdiğimizi gören Davit karakteri olaya yakınlaşıyor, orta yolu bulmaya çalışıyor.
Orta yol bulmaya çalışan karaktere, kaldırıma geçip beklediği sırada aracından inip vuruyorsun. DM atmanı gerektiren hiçbir şey yok. Sana ''homo musunuz?'' sorusunu soran bir adama ateş açmanıza da zaten bir kalıp bulamıyorum

Alıntı
İllegal bir karakterin yapması gereken yolları seçtim,
İllegal bir ayakçı karakter, aşama üç oluşumun bölgesine gelip silah ateşliyor. Seni anlayabiliyorum.

Alıntı
Gece gece dm sunucuları bakıma alınınca canları sıkılmış sanırım. 
Hala bunun arkasındayım. DM çıkartmaya geldikleri çok belli, aynı skinleri giyip bölgeye geldiler. Arkadaşların DM aradığı bariz belli hazır şekilde gelmişler çelik yelekler DM bazlı skinler.
« Son Düzenleme: 10.05.2022 18:51 wercheg »

#4 - 10.05.2022 19:17
Şu kışkırtıcı emojileri koymayı bırak, senden insan gibi şikayete savunma yapmanı istedim. Yaptığın saçmalığı kendi ağzınla söylüyorsun.Yaptığın hood baskın kural ihlali ve fear rp olarak değerlendirilebilir, tek silahlı bölgeye girip uzlaşımcı R18 karaktere ateş açıp yere düşürüyorsun, bu da DM olarak sayılabilir.

Herhangi bir kışkırtma göremiyorum, konuyu başka yerlere çekmeyelim. Kışkırtmak istesem burayı seçmezdim.  Ortada bir saçmalık yok. Kendi birlik üyeleriniz olayı kızıştıracak hareketlerde bulunuyor. Sonucu çekiyorsunuz.

Alıntı
Gece gece dm sunucuları bakıma alınınca canları sıkılmış sanırım. 
Hala bunun arkasındayım. DM çıkartmaya geldikleri çok belli, aynı skinleri giyip bölgeye geldiler. Arkadaşların DM aradığı bariz belli hazır şekilde gelmişler çelik yelekler DM bazlı skinler.

DM sunucular 24/7 açık, merak etme. RK'lı hâlde orada gecenin stresini atabilirsiniz.  :garip: Skinler konusu, DM ile alakası yok. Gecenin bir vakti, özel skinden sıkıldığımız için oyunun skinlerini kullanma kararı aldık. Plan yaparak gelmedik, rastgele dolanırken Spartak karakterini görüyoruz. Rolünü yapıyoruz.

Daha fazla polemiğe gerek yok, konuyu bambaşka yerlere çekiyorsun.

Yönetici kararı beklenebilir.

#5 - 10.05.2022 21:07
kim yazdırıyor sana bu palavraları, mümkünse şu emojileri de savunmalara koyma, ilgi çekmiyorsun

neyse sonuçlanmasını bekle

#6 - 10.05.2022 22:33
cok hawlisin kanka 8) :manifdog

daha fazla kirletme, yönetici kararını bekle

#7 - 11.05.2022 00:19
yazık

#8 - 17.05.2022 14:28
Merhabalar, Aşama 3 birliğin hoodunu koalisyonsuz basabilirsiniz fakat 2-3 kişi ile oraya gidip çatışma çıkartmanız yanlış. Bu sebep ile ceza alacaksınız.