Konu: Cesar Balbus  (Okunma sayısı 360 defa)

#0 - 09.05.2022 23:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cesar Balbus @whalter

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Pyrex (forum susturması var, onun yerine ben açtım)

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09/05/2022 23:32

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
metagame

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşla daha önce hiçbir rolüm olmamasına rağmen doğrudan adımla hitap ediyor, /pm üzerinden de ismimin çağrıştırdığı bir Türkçe rapçiyi kastederek gönderme yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): ansi balavida

#1 - 09.05.2022 23:57
HAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAH

#2 - 09.05.2022 23:59
Arkadaşı daha önce gördüm, hatta pm'den arkadaşlarla "Bu nasıl isim?" gibi şeyler söylemiştik. Bu nasıl bir kindir? Hâla gülüyorum. Her neyse, sanırım cumartesi günü olan toplantıda ismini rolde duymuştum, kanıtı yok. Savunmam bu kadar, yetkili cezayı uygun görüyorsa atabilir.

Başka cevap verip sizin toxic cevaplarınıza hiç bakmayacağım  ::) ::)

Ek: Chakal ismini hiçbir yerde göremedim, name generator falan değil. Direkt Google'da bulamıyorum, yetkili kişiler göz atsa iyi olur.
« Son Düzenleme: 10.05.2022 00:49 whalter »

#3 - 10.05.2022 00:07
Her neyse, sanırım cumartesi günü olan toplantıda ismini rolde duymuştum, kanıtı yok. Savunmam bu kadar, yetkili cezayı uygun görüyorsa atabilir.

ismini duyduğun birinin tipi otomatik olarak beynine giriyor galiba, iyi bahaneymiş de düşünüp sallasaydın keşke. problem arkadaşlarına pmden "bu nasıl isim" yazman değil, karakterin adını biliyormuş gibi role yansıtman.

Pyrex, Jayden_Marshall karakterine 06/05/2022, 15:35'te NC atıp ismini Chakal_Rusieshvili yapıyor, R7 bir karakter bir günde toplantınıza konu olacak ne yapmış olabilir? bunun da takdirini yönetime bırakıyoruz. sonuçlanabilir.

Ek: Chakal ismini hiçbir yerde göremedim, name generator falan değil. Direkt Google'da bulamıyorum, yetkili kişiler göz atsa iyi olur.

ayrı şikayet oluştur, adına açılmış bir şikayet üzerinden başkalarına leke atma çabasına girme. savunmanı yap, sonucu bekle.
« Son Düzenleme: 10.05.2022 01:49 ukicik »

#4 - 10.05.2022 00:15
15.35'de NC atması bir şey değiştirmez, o gece toplantıda var mıydı? Vardı. Ona karşı adını söylediler mi? Söylediler. İyi forumlar  :sampanya:

#5 - 10.05.2022 00:16
15.35'de NC atması bir şey değiştirmez, o gece toplantıda var mıydı? Vardı. Ona karşı adını söylediler mi? Söylediler. İyi forumlar  :sampanya:

kanıtın var mı? yok. iyi forumlar :sampanya: :sampanya: :sampanya: :sampanya: :sampanya: :sampanya: :sampanya: :sampanya: :'( :sampanya:

Başka cevap verip sizin toxic cevaplarınıza hiç bakmayacağım  ::) ::)
« Son Düzenleme: 10.05.2022 00:18 ukicik »

#6 - 10.05.2022 00:48

#7 - 12.05.2022 22:22
@ukicik Platformun komedyenisin, açtığın şikayetlere bakıyorum ve oynamadığıma rağmen en gülünç haldeki birisin. Soytarılık yapma yeri değil burası, çoluk çocuğun oynayabileceği bir sunucu değil. Whalter'i tanımam etmem, ama rezil biri olduğun gerçek. Üzülüyorum sana.

#8 - 12.05.2022 22:35
@ukicik adına,

kimin yan carısın panpa AS:DAS:DAS:D sikayeti acan da ben degilim okuyup etmeden saldırıon sakin olsana as:FSDG:Sfg

sasırmıyom artık  ::) ::) ::)

#9 - 12.05.2022 22:49
@ukicik adına,

kimin yan carısın panpa AS:DAS:DAS:D sikayeti acan da ben degilim okuyup etmeden saldırıon sakin olsana as:FSDG:Sfg

sasırmıyom artık  ::) ::) ::)
toxicliği bile hayatsız dostlarına yaptıran ukicik  ???