Konu: [09.05.2022]- Aiden Veratti hile şüphesi.  (Okunma sayısı 379 defa)

#0 - 09.05.2022 00:47
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Aiden Veratti @weareback
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Meredith Humphrey @Norienthen
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video'da gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
 5-) 3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Alıntı
— ELM olarak adlandırılan cleo modu, Vice Platformu yalnızca  resmi oluşuma üye olan üyeler tarafından kullanılabilir. Harici kullanamaz.
— Camhack - CamHunt - Smoothcam gibi kamera açısı değiştiren programlar sadece admin gözetimi altında, belirli bir süre, video veya ekran görüntüsü edinmek için izinli olarak kullanılabilir.
— Objelerin içerisinden geçmeye izin veren Add-On'un kullanımı yasaktır. Bu sorunun fixlendiği versiyonlarına izin verilir.
— Bilgisayar donanımlarının sahip olduğu ek veya harici makro programlarının kullanımı da yasaktır.
— Diğer oyunculara görünen animasyon modları, dans cleosunun sunucuda kullanımı yasaktır.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:57 victor olayındayız, bir anda ateş aldık. Arkadaş da kovalamacayız arkadaş da zaten en baştan beri takip ediyor, daha sonra ateş alıyoruz sebepsiz yere. Kendisi sağdan soldan bir yerlerden dolaşıyor ve en son bize geliyor bir anda silah çekip sıkmaya başlıyor fakat sadece bir mermi kaçırıyor silahındaki altı mermi de isabet ediyor ara da mesafe olmasına rağmen. Videoyu dikkatli izlerseniz yaralıya düşmeden birkaç saniye önce Meredith karakteri önüme geçiyor ve ikimize aynı anda damage atıyor ben yaralıya düşüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Bana sıkan arkadaşın adı, video da belli olmuyor arada ki mesafelerden

Ek açıklamalar(varsa):yok.

#1 - 09.05.2022 01:18
Merhabalar iyi geceler, size sıkarken arkadaşınız önüme geçiyor evet fakat size olan görüş açımı engellemiyor yani crosshairim hala size dönük olduğu için vuruyorum. Artı olarak arkadaşınız Meredith karakteri ona yaklaşık 6 hit atmama rağmen düşmüyor. Sunucuda lag olmuş olabilir tabii ki hile demiyorum. Ayrıca seni düşürmemi video kaydı aldım diye hatırlıyorum yarın bulursam atacağım. Tekrardan iyi geceler.

#2 - 09.05.2022 01:49
Merhabalar iyi geceler, size sıkarken arkadaşınız önüme geçiyor evet fakat size olan görüş açımı engellemiyor yani crosshairim hala size dönük olduğu için vuruyorum. Artı olarak arkadaşınız Meredith karakteri ona yaklaşık 6 hit atmama rağmen düşmüyor. Sunucuda lag olmuş olabilir tabii ki hile demiyorum. Ayrıca seni düşürmemi video kaydı aldım diye hatırlıyorum yarın bulursam atacağım. Tekrardan iyi geceler.

Kesin hilesin demiyorum sadece olay çok garip ve bu sebepten dolayı senden şüphelendim. Birinci mermini kaçırıyorsun ve diğer kalan memrilerin hepsi üzerime geliyo.

#3 - 09.05.2022 16:41

İyi günler dilerim, öncelikle 6 hit olayına değineceğim;
Spoiler: GösterGizle
Burada gördüğü üzere toplam 8 mermi yiyorum, 156 Cana sahibim ve Opersayon yeleği üstümde (+100) Zırh 3 mermide kırılıyor, canımda 4-5 mermi arasına gidiyor, tam hesaplayamamış olabilirim, fazla dikkat etmedim. Aynı şekil bende hileden şüphe duyuyorum, Franziska karakterini düşürdükten sonra 6 mermi kaçırmadan hepsini bana atıyorsunuz. Bundan dolayı hileden şüphe duyduk ve şikayet açtık. Şahitliğimi onaylıyorum. 3 Mermi sadece karına, 3 mermi sadece sol elime gidiyor incelerken dikkat ederseniz sevinirim.

#4 - 09.05.2022 18:23
Maalesef video kaydı almamışım, çatışma esnasında fazla mobil oynamadığınız için attığım çoğu mermi tutuyor. Videonuzda arkadaşınızın sol kolunun üzerinden bir açıyla sizi vuruyorum ve arkadaşınızdan da kan çıkıyor fakat hasar yemiyor. Sizi düşürdükten sonrada hemen arkadaşınıza dönüyorum. Dediğim gibi sizi küçük bir açıdan vuruyorum. Herhangi bir hile kullanmıyorum iyi günler.

#5 - 09.05.2022 19:53
Aynı zamanda gayet normal bir şekilde mermi tutturdum ve düştünüz diye böyle bir karalama yapmanız hoş değil, videonuzda net bir kanıt yok normal bir şekilde sıkıp düşürüyorum sizi, arkam dönük değil yan tarafa dönük değilim gayet normal hilesiz bir şekilde vuruyorum sunucuda bir çok mermiyi üst üste tutturan kişi var savaşlarda ve normal dmlerde böyle bir şey olacaksa herkese hileden şikayet açılsın. Elim ayağım şükürler olsun tutuyor, normal bir şekilde size mermi tutturup düşürüyorum, gayet normal eli ayağı tutan vuruyor. İlk defa hile şikayeti yiyorum onca savaşa ve dm'e dahil oldum, iyi forumlar sonuçlanabilir.

#6 - 09.05.2022 20:48
Aynı zamanda gayet normal bir şekilde mermi tutturdum ve düştünüz diye böyle bir karalama yapmanız hoş değil, videonuzda net bir kanıt yok normal bir şekilde sıkıp düşürüyorum sizi, arkam dönük değil yan tarafa dönük değilim gayet normal hilesiz bir şekilde vuruyorum sunucuda bir çok mermiyi üst üste tutturan kişi var savaşlarda ve normal dmlerde böyle bir şey olacaksa herkese hileden şikayet açılsın. Elim ayağım şükürler olsun tutuyor, normal bir şekilde size mermi tutturup düşürüyorum, gayet normal eli ayağı tutan vuruyor. İlk defa hile şikayeti yiyorum onca savaşa ve dm'e dahil oldum, iyi forumlar sonuçlanabilir.

amacımız seni karalamak değil vice tokeolay bize şikayet açma şansı tanımış şüphe etmemiz gayet doğal ister açarız ister açmayız ama şüphe duyduğum için şikayet açıyorum bu benim en doğal hakkım yani yönetici yanıtını bekleyebiliriz

#7 - 09.05.2022 23:22
Tamamdır dostum problem yok sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

#8 - 11.05.2022 01:21
Merhaba, şikayet incelendi.

Sunduğunuz kanıtlar Aiden karakterinin hile olduğunu tam anlamıyla kanıtlamıyor. İlerde aynı kişiye açılacak olan şikayetlerde, buradaki şikayet referans alınacak.

Yetersiz kanıt.