Konu: Tarreion_Snyder / Aktif rolde B bölmek - Non-RP ve YKİ  (Okunma sayısı 346 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.05.2022 17:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tarreion_Snyder / @Azovski36

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Maurico_Carbolla @FlameRainn  -  / Diana_Wizard @Zaen

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.05.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood tarafında silahlı çatışma ihbarı bildirildi, ihbar sonrası bölgeye yöneldik ve yerde yaralı iki kişi gördük, ardından destek ekip bekledik ve destek ekip geldiğinde bölgeye giriş yaparak kişileri almaya çalıştık, ardından Tarreion_Snyder adlı karakter /do emotesine cevap vermedi, bu sebepten dolayı silahına el koydum, ancak rolde b bölerek rolü sabote etti, bu sırada çatışma vardı ve orada bir sürü rol yapan karakter bulunuyordu. Sonrasında araca bindirildi ancak hala b bölmeye devam etti, araca bindirildikten sonra kelepçeli ve yaralı bir şekilde hiçbir role uymadan araçtan inerek koşmaya başladı, arkasından koşmak istediğimde ise koştuğu yönde bulunan illegal karakterlerden biri AK-47 ile bana ateş açtı, bu sebepten ötürü kaçmasına izin vermek zorunda kaldım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İyi forumlar  8)

« Son Düzenleme: 08.05.2022 17:55 DLeTS »

#1 - 08.05.2022 17:55
akşam yapacağım savunma

R$U

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı
#2 - 08.05.2022 17:55
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 08.05.2022 20:34
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 09.05.2022 04:59
akşam yapacağım savunma
Savunma yapmanı bekliyorum dostum, umarım bir açıklaman vardır, B üzerinden rol yok demiştin ancak SS' de görüldüğü gibi rol yapıldı, rolü takip etmeyen sendin, şikayet açacağını söyledin, herhangi bir şikayet açtığında gerekli savunmamı yaparım. En kısa sürede savunmanı bekliyorum.

#5 - 09.05.2022 05:09
Selam, dostum. Bir hayatım var. Sana savunmayı yapacağım demiştim, şimdi yapıyorum için rahat olsun diye.

/b bölme için kusura bakma, emotun benim ekranıma düşmedi, silahıma el koydun zaten.

Yaralı kural ihlali diye bir şey yok, orada buga düştüğümüzü arkadaşım söyledi.

Nomr-p ise; alakası yok. Ateş açıldı ve olay yerinden kaçtım, siz çatışırken. Savunmam kısa ve öz. Sonuçlanabilir.

#6 - 09.05.2022 06:48
Selam, dostum. Bir hayatım var. Sana savunmayı yapacağım demiştim, şimdi yapıyorum için rahat olsun diye.

/b bölme için kusura bakma, emotun benim ekranıma düşmedi, silahıma el koydun zaten.

Yaralı kural ihlali diye bir şey yok, orada buga düştüğümüzü arkadaşım söyledi.

Nomr-p ise; alakası yok. Ateş açıldı ve olay yerinden kaçtım, siz çatışırken. Savunmam kısa ve öz. Sonuçlanabilir.
Savunma için teşekkürler, savunmana karşılık olarak değil genel bir bilgilendirme için söylüyorum, kelepçeli iken araçtan inmem ve yaklaşık 2 dakika önce yaralı vaziyette olmandan dolayı YKİ ve Non-RP' den dolayı şikayet açtım, dediğim gibi burada seni sıkmak gibi bir derdim yok, herkesin özel hayatı vardır, savunman için tekrar teşekkür ediyorum, sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 09.05.2022 06:53 DLeTS »

#7 - 09.05.2022 11:59
Ya dostum hayatım var günde düzenli olarak 10 dakika balkona çıkıyorum, ekmek almaya gidiyorum.

#8 - 09.05.2022 19:01
Şikayet incelendi,

Kelepçeli iken polis aracından inip kaçamazsınız, ayrıca bir ihlal olduğunu düşünüyorsanız bu şekilde /b kanalını kullanmak yerine karşı tarafa pm üzerinden ulaşmalısınız ya da şikayet oluşturmalısınız. Karakter ceza alacak, buna ek olarak şikayete alakasız ileti gönderenler de ayrıca uyarı puanı alacak.
« Son Düzenleme: 09.05.2022 19:44 nautical »