Hahaha, güldüm bu şikayete. Neyse savunma yapalım bari.
Alet çantası almak için chinatown bölgesine geliyoruz, bir arkadaş alet çantası alırken diğerleri onu bekliyor. O nedenle koşuyor Timur karakteri. Koşan adama troll tespiti yapmışsın, güldürdün biraz. Hala arkadaşı beklerken tezgahın içerisine girip hemen sonrasında çıktım. Ardından alet çantası alan arkadaş geldi, bana alet çantasını vermesini beklerken Lian karakteri gelip direkt sıktı, bu nedenle kaçma acelesiyle motora binip hemen kaçtık. Arkadaş silahı bırakınca gidip bir kaç küfür ediyorum, ardından gidiyoruz. Bir süre afk atıp yemek yiyorum, geri döndüğümde motora üç kişi biniyoruz. Kanıt bırakayım, troll yok.
Verdiğim emote, herkes görsün diye ado'dan verdim fakat arkadaş görememiş sanırsam. SS alırken ufak çaplı drop yediğim için motordan düşmüşüm. Fakat süreyle karşılaştırılırsa zaten o zaman olduğu ortada.Motora üç kişi binebilir, aşırı aykırı bir şey değil. Hatta güzel hatrın için bir SS bırakayım.Ondan sonra tekrar gidiyorum ve kendi aracıma biniyorum, Timur'u almak için olay yerine geldiğimde oradakiler Timur'a hakaretler saydırmaya devam ediyor. SS'leri bırakıyorum.
Ondan sonra Timur'u alıyorum ve gidiyoruz, tekrar geldiğimizde arkadaş üstümüze yürüye yürüye eee diyor.
Bu kadar olayın sonrasında artık sıkıyoruz, hakaretler edip üstümüze yürüye yürüye dalga geçercesine eee falan diyor arkadaş. Gayet yeterli bir sıkma sebebi.
Ondan sonraki ss'lerde ise bize hakaret eden kişiyi kaçırmak için tekrar geliyoruz. Yanımdakiler emote veriyor ve kişiyi alıyoruz, sonra Caine kişinin kucağında olduğunu belirtiyor ve yanımdakilere saldırıyor. Sonra arkadaşların yaralı süresi bitince emote verip araca biniyorlar ve gidiyoruz, olay bu kadar. Arkadaş biraz kin beslemiş, gelmiş şikayet açmış. Oyun için bu kadar kin besleme, rolümüde sorgulama. Idles 7 çekip kahve satmaya devam et, forum falan yorma kendini boş şikayetler için.