Konu: [08.05.2022 - Ratko Rogozin, Timur Berezutski, Elena Petrovic ] Trolling  (Okunma sayısı 223 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.05.2022 16:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ratko Rogozin @Shiels / Timur Berezutski @Artorias / Elena Petrovic @Shyvana_Ferro

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te görülüyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Surfing, DM, Trolling, Non RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu şikayetimde önceden açtığım şikayetlerdeki gibi detaylı şekilde anlatmayacağım, Chinatown bölgesinde rol yaparken üç troll arkadaş geldi, bunlardan biri ; Timur, kendisi rol yaptığımız bölgede etrafta mânasız bir şekilde koşuşturmaya başladı, direkt olarak troll bu dedim. Akabinde ikisi Lian'ın aracına bindi, düzkontak atmadılar fakat saçma bir şekilde aracın içinde beklediler. SS'lerde zaten yeterince herşey göründü. Bunun ardından Lian motoruyla aracının içindeki iki şahısa baktı ve araçtan indi, kilitlemeye kalmadan diğeri Lian'ın motorunu çaldı. Lian'ın motorunu emotesiz, rolsüz ve "mantıksız" bir şekilde çaldıktan sonra rolümüzü baltalamaya devam ettiler. SS'lere zaten bakıldığında anlaşılıyor, iyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): SSler olay örgüsüne göre atılmıştır, kişilerin hesaplarına bakılmasını rica ediyorum. Tamamen troll için gelen yâhut sunucudan sıkılan kişiler olduğunu için troll yapıp, DM atacak yer aradıklarını tahmin ediyorum. Yâhut hesaplarını çoluk-çocuğa satmışlar, çünkü başka bir açıklama bulamadım. Herkese iyi roller. :palmiye:

#1 - 08.05.2022 16:45
Oraya sizinle rol yapmaya geldim, kahve istedim fakat saçma bir cevap aldım. Etrafta koşuşturmak/yürümek ne zamandan beri troll oldu? Açıklayabilirse sevinirim.

Ek olarak
pm üzerinden hakaret ettiğini yeni görüyorum, kanıt olarak attığın için teşekkürler.

#2 - 08.05.2022 16:50
Oraya sizinle rol yapmaya geldim, kahve istedim fakat saçma bir cevap aldım. Etrafta koşuşturmak/yürümek ne zamandan beri troll oldu? Açıklayabilirse sevinirim.

Ek olarak
pm üzerinden hakaret ettiğini yeni görüyorum, kanıt olarak attığın için teşekkürler.

Paşam sana tek yanıt vereceğim, bundan sonra yetkili kararına bırakıyıorum.
Hesabı kimden aldın-çaldın bilmiyorum ama mümkünse bir daha Roleplay sunucusuna girip milletin rolünü bozmaya, troll yapmaya çalışma. Sadece rica ediyorum.
Ve adına açılan sürüsüyle şikayetten sadece birini açtım, hiç yağ gibi üste çıkmaya kalkma. :)

Herkese iyi forumlar.  :vays: :nays:

#3 - 08.05.2022 16:52

Ek olarak

Paşam sana tek yanıt vereceğim, bundan sonra yetkili kararına bırakıyıorum.
Hesabı kimden aldın-çaldın bilmiyorum ama mümkünse bir daha Roleplay sunucusuna girip milletin rolünü bozmaya, troll yapmaya çalışma. Sadece rica ediyorum.
Ve adına açılan sürüsüyle şikayetten sadece birini açtım, hiç yağ gibi üste çıkmaya kalkma. :)

Herkese iyi forumlar.  :vays: :nays:
hesap benim paşa kimseden çaldığım yok boş boş ileti atmak yerine hakaret ettiğinin savunmasını yap konuyu boş yerlere çekme

#4 - 08.05.2022 16:56
Olay yerine geliyoruz, neden olduğu tabi ki sizi ilgilendirmez, ama etrafta koşmak ve gerçekten yapılmışsa atlamak zıplamak ne zamandan beri troll vs. oluyor? Herşeyi bırakıp realistik düşünelim, koşmak mı troll?

Dmlik birşey de yok burada da gözüktüğü gibi bize sıkıyorsunuz.  Önce siz, karşılık verdik.

#5 - 08.05.2022 16:59
Hahaha, güldüm bu şikayete. Neyse savunma yapalım bari.

Alet çantası almak için chinatown bölgesine geliyoruz, bir arkadaş alet çantası alırken diğerleri onu bekliyor. O nedenle koşuyor Timur karakteri. Koşan adama troll tespiti yapmışsın, güldürdün biraz. Hala arkadaşı beklerken tezgahın içerisine girip hemen sonrasında çıktım. Ardından alet çantası alan arkadaş geldi, bana alet çantasını vermesini beklerken Lian karakteri gelip direkt sıktı, bu nedenle kaçma acelesiyle motora binip hemen kaçtık. Arkadaş silahı bırakınca gidip bir kaç küfür ediyorum, ardından gidiyoruz. Bir süre afk atıp yemek yiyorum, geri döndüğümde motora üç kişi biniyoruz. Kanıt bırakayım, troll yok.

Verdiğim emote, herkes görsün diye ado'dan verdim fakat arkadaş görememiş sanırsam. SS alırken ufak çaplı drop yediğim için motordan düşmüşüm. Fakat süreyle karşılaştırılırsa zaten o zaman olduğu ortada.

Motora üç kişi binebilir, aşırı aykırı bir şey değil. Hatta güzel hatrın için bir SS bırakayım.

Ondan sonra tekrar gidiyorum ve kendi aracıma biniyorum, Timur'u almak için olay yerine geldiğimde oradakiler Timur'a hakaretler saydırmaya devam ediyor. SS'leri bırakıyorum.

Ondan sonra Timur'u alıyorum ve gidiyoruz, tekrar geldiğimizde arkadaş üstümüze yürüye yürüye eee diyor.

Bu kadar olayın sonrasında artık sıkıyoruz, hakaretler edip üstümüze yürüye yürüye dalga geçercesine eee falan diyor arkadaş. Gayet yeterli bir sıkma sebebi.

Ondan sonraki ss'lerde ise bize hakaret eden kişiyi kaçırmak için tekrar geliyoruz. Yanımdakiler emote veriyor ve kişiyi alıyoruz, sonra Caine kişinin kucağında olduğunu belirtiyor ve yanımdakilere saldırıyor. Sonra arkadaşların yaralı süresi bitince emote verip araca biniyorlar ve gidiyoruz, olay bu kadar. Arkadaş biraz kin beslemiş, gelmiş şikayet açmış. Oyun için bu kadar kin besleme, rolümüde sorgulama. Idles 7 çekip kahve satmaya devam et, forum falan yorma kendini boş şikayetler için.

#6 - 08.05.2022 16:59
Ayrıca kişinin motorunu çalıyoruz, bu hangi ihlale giriyor? Yapılacak savunmadan çok cevap arıyorum.

Birisiyle role girmeden, klavyeden bastığı a  w s d space tuşlarını kullanmasından troll olduğu kanaatine varman...

« Son Düzenleme: 08.05.2022 17:03 Shyvana_Ferro »

#7 - 08.05.2022 17:06
Merhaba, üsluplar çok kötü.

Shyvana_Ferro, 3 trolling cezası, 2 carjack cezası mevcut.
Shiels, 2 trolling, 1 car jack, 1 rolde Q
Artorias'n bu olayla bağdaştıracağımız bir geçmiş cezası yok.

Jin Huian, tekrar PM üstünden aynı üslubu takınmayın, bu ciddi bir uyarı olsun.

Shyvana_Ferro & Shiels, siz iki arkadaş sürekli böyle şeyler yapıyorsunuz ve problemin hep başkalarında olduğunu söylüyorusunuz. Ayda yılda bir oyuna girip insanlara oyunu zehir etmeye devam edeceksiniz gibi görünüyor. Bu bağlamda geçmiş sicillerinizin aynısından bir tane daha alıyorsunuz -bu şikayetle birlikte- insiyatif kullanıp bu cezanızda %100 arttırım yapacağım. Tekrarında yasaklama olacak, konu tartışmaya kapalı.