Konu: Karpra_Avdrangra [08.05.2022]  (Okunma sayısı 154 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.05.2022 03:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Karpra_Avdrangra @DERDEAM

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Castucci Birlik üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hatalı Emote.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi daha önce ki karakterindede aynı şekilde emote hataları yapmış bulundu, burada vuruldu ve yaklaşık 1 saat hoodumuzda fear rp yaparak rolünü sağladı. Birliğindeki kişiler teslim almaya geldiğinde attığı emote kışkırtıcı ve hatalı bir emote olduğunu düşünmekteyim. Kişiyi uyardım fakat çok iyi niyetli yaklaştığını düşünmüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Sürekli aynı hataları tekrarladığı için ağır bir ceza almasını talep ediyorum. Bir önceki karakterinde açık şikayet mevcut ve aynı hareketleri sergilemeye devam ediyor.

#1 - 08.05.2022 04:21
Do'dan belirttim ben, topallıyor. Orada Ratko'u gördüğü için o şekilde yürüdü dostum. Arkadaşınız gördü do emotesini. Sen de kardeşim, bana diyorsun, kendini görmüyorsun. OOC kin yapmışsın dostum, MTA değil burası. 2022'deyiz, oyundan dolayı birilerine kin gütmeyi bırakın ya. NC atmışım, gelip sürekli yeni karakterime oynuyorsun. İnkar edersen söylediklerime daha fazla inanacağım. Gereği yok.

#2 - 08.05.2022 11:47
Do'dan belirttim ben, topallıyor. Orada Ratko'u gördüğü için o şekilde yürüdü dostum. Arkadaşınız gördü do emotesini. Sen de kardeşim, bana diyorsun, kendini görmüyorsun. OOC kin yapmışsın dostum, MTA değil burası. 2022'deyiz, oyundan dolayı birilerine kin gütmeyi bırakın ya. NC atmışım, gelip sürekli yeni karakterime oynuyorsun. İnkar edersen söylediklerime daha fazla inanacağım. Gereği yok.
Sanırım birlik yetkilileri bile nasıl tehlikeli olduğunu anlayıp birlikten çıkartmışlar ihlal yapmaktan başka bir şey yaptığın yok birliğe hala ooc kinden bahsediyorsun eğer bu şekilde ihlaller yapmasan bende sana karşı bu şekilde şikayetler açmasam nasıl olur ?

Ayrıca isterse Poschevo gelsin ne farkeder  Rotka değil senin düşüncen yine yanlış eliniz mağlum mekana baskın atıp vurulmuşsunuz 1 saat fear rp yaptırmışız adamlarınıza teslim ediyorum daha fazla rolden soğutmamak adına sen çıkmışsın onu gördüğüm İçin öyle emote verdim sende haklısın bizim hatamız seni oraya kitleyip bekleticektik belki o zaman akıllanırdın iyilik yaramıyor…

Hayatımda MTAda oynamadım 12 senedir Samp aleminin içindeyim her zamanda Hard rp sunucularında oynadım beni kendinle kıyaslamasan iyi edersin :)
« Son Düzenleme: 08.05.2022 14:29 YUCA »

#3 - 08.05.2022 12:22
Orada ister Ratko'u gör, ister R20'ni. Farketmiyor, bizim bölgemizdesin. Zorunlu bir Fear-rp yapmak zorundasın, bölgeyi geçtim üstüne birde yaralısın o kadar tutuldun yine bu emoteyi vermişsin. Hangi yılda olduğumuzu sana sormadık kardeşim, savunmanı yap geç. Basit.

#4 - 08.05.2022 16:30
Muhattabım değilsiniz, ben savunmamı yaptım. OOC kin besleyip sürekli yazım hatası yapanlarla diyalog kurmam. Olayı tamamiyle yetkililere bırakıyorum. Birlikten zaten çıktım, istediğinizi düşünebilirsiniz. Yeni karakterimede sebepsizce agrasif yapacaksınızdır, eminim  ;). On iki yıllık SAMP kariyerine bu şekilde devam edebilirsin, burada onun da yarışına girmem. Konuşmalarından kaç yıldır rol ortamında olduğun belli oluyor. :sampanya:

#5 - 08.05.2022 17:40
Farkındaysan şahitlere Castucci üyelerinide eklemiş, ister yazım hatası yaparım ister yapmam, seni ilgilendirmiyor. Savunmanı yap geç, basit. Boş felsefelere gerek yok, böyle saçma bir emote atan birisiylede fazla muhattap olmam, merak etme.

#6 - 08.05.2022 18:14
Muhattabım değilsiniz, ben savunmamı yaptım. OOC kin besleyip sürekli yazım hatası yapanlarla diyalog kurmam. Olayı tamamiyle yetkililere bırakıyorum. Birlikten zaten çıktım, istediğinizi düşünebilirsiniz. Yeni karakterimede sebepsizce agrasif yapacaksınızdır, eminim  ;). On iki yıllık SAMP kariyerine bu şekilde devam edebilirsin, burada onun da yarışına girmem. Konuşmalarından kaç yıldır rol ortamında olduğun belli oluyor. :sampanya:
Birlikten atıldım demiyorsunda kendi irademle çıktım diyorsun bir kaç günde yaptığın ihlaller göz önünde senin gibi basit ve kolay oyuncunun o oluşumda olması hata zaten ooc kin diyip duruyorsun diyemiyorsun ki ben hata yaptımda bu adam bana şikayet açmış benim canım sıkılıyor kinimden senin emotelerini shoplayıp şikayet açıyorum tekrar söylüyorum ihlal yapma bende sana şikayet açmıyayım kaç gündür rol yapıyoruz karşılıklı neden tek kelime hatam yok benim birde öyle düşün :)

#7 - 08.05.2022 18:33
Selamlar,

Açılan şikayetin altında dönen konuşmalar oldukça rahatsız edici ve kin barındırıyor. Hiçbir oyuncunun bu şekilde konuşup karşıdaki oyuncuyu küçümsemeye çalışacak kelimeler kullanmasına izin vermiyoruz. Bu bağlamda hepiniz forum üzerinden uyarı alacaksınız. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil fakat saygı çerçevesini aşmamanız gerekiyor, bu durumun devamı gelirse daha yüksek yaptırımlar alacaksınız.

Şikayete gönderilen ekran görüntüsünde emote ihlali olduğu açıkça belli, fear-rp durumu için daha fazla ekran görüntüsü atmanız gerekiyordu fakat bu SS hood bölgesinde olduğu için bu bağlamda karakter cezayı daha fazla alacak.