Konu: Hector Arbaleda - Bug Abuse  (Okunma sayısı 458 defa)

#10 - 09.05.2022 00:25
Selam, iyi geceler.
Konuya bir şikayeti ekleyerek gelmek istiyorum. Arkadaşın yaptığı ihlal üzerine yaşanan bir olay.
Şikayetin Linki;
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=129505.0

-Şikayette de görüldüğü üzere, kişi zaten kendisini dövdüğüm için RK'lı ve RK'lı şekilde üzerime silahla geldiği için olay heyecanlı ile o an yaptığı ihlal yüzünden /dive çekip anim bozuyorum kaçmaya çalışıyorum.
-Kendisinin yaptığı ihlal yüzünden bu yola sürüklendiğimi düşünüyorum. Şahıs böyle bir ihlal yapmasa orada öyle bir şey yazıp kaçmaya çalışmazdım.
-Bunun yanı sıra orada kime nasıl bir üstünlük sağlayacağım? İhlal yapan taraf kendisini düşürüp, 4 saat yaralı rolüne soktuğum için rahatça soyguna devam ediyorum. Kişi yaralı rolünü sürdüreceği yerine bana silah çekip kovalamayı tercih ediyor. Hatalı olan ve beni oraya sürükleyen kendisi, ihlale karşı ihlalle cevap vermek isteseydim o an yaptığı RK'ya rağmen başka şeylere yönelirdim.

RK SS'i;
Spoiler: GösterGizle

Yaptığım şeyin bir ihlal olduğunu şahsen düşünmüyorum. O an bana silah çektiği için hızlıca kaçmam gerekiyordu. Olay heyecanı ile anlık tepki. Savunmam bu kadar, iyi geceler dilerim.

#11 - 09.05.2022 09:06
  Önceden paylaştığım bir kanıtta ilk ihlali senin yaptığın anlaşılıyor. Tam silahıma davranacakken elinde çuvalla beni düşürüyorsun ve bug yapmadan düşürme şansın yok. İlk ihlali senin yaptığın ortada ve kendini haklı çıkarmaya çalıştığını düşünüyorum. Daha sonrasında evimi soyduğundan dolayı kalktıktan sonra dışarı çıkıp sana ateş ettim. Sana iki tane sıkıp bıraktım, sen ise yeniden bug yaparak çatıya çıktın ve yere atlayınca fall damage ile yaralıya düştün. Olay bu kadar. Ama sen savunmanda ilk ihlalinle alakalı bir açıklama yapmaya gerek duymamışsın ve bu ne benim ne de adminin gözünden kaçacak bir durum değil. Eğer başka bir açıklaman yoksa şikayete gelecek yanıtı bekleyelim.
« Son Düzenleme: 09.05.2022 09:37 MuhammetY »

#12 - 09.05.2022 14:11
  Önceden paylaştığım bir kanıtta ilk ihlali senin yaptığın anlaşılıyor. Tam silahıma davranacakken elinde çuvalla beni düşürüyorsun ve bug yapmadan düşürme şansın yok. İlk ihlali senin yaptığın ortada ve kendini haklı çıkarmaya çalıştığını düşünüyorum. Daha sonrasında evimi soyduğundan dolayı kalktıktan sonra dışarı çıkıp sana ateş ettim. Sana iki tane sıkıp bıraktım, sen ise yeniden bug yaparak çatıya çıktın ve yere atlayınca fall damage ile yaralıya düştün. Olay bu kadar. Ama sen savunmanda ilk ihlalinle alakalı bir açıklama yapmaya gerek duymamışsın ve bu ne benim ne de adminin gözünden kaçacak bir durum değil. Eğer başka bir açıklaman yoksa şikayete gelecek yanıtı bekleyelim.
Akşam dediğin "sözde ihlalin" videosunu atacağım.

#13 - 11.05.2022 01:16
Merhaba, şikayet incelendi.

Hector karakteri Bug Abuse sebebiyle ceza alacak.