Konu: [05/05/2022] Maske_25712  (Okunma sayısı 853 defa)

#0 - 05.05.2022 18:04
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_25712
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @yayikayran
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: video
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşta sanırım yasaklı mod olarak; Collision fix bulunuyor. Ya da silent aim..

#1 - 05.05.2022 21:08
Ağaç arkasından bizim ateş açamadığım bölgeden bize karşı ateş açıyor, üstünlük sağladığı bariz. Sonuçlansın.

#2 - 05.05.2022 22:29
Öncelikle selamlar, video net anlaşılmıyor biraz daha uzun bir versiyonunu eklersen savunma yapabilirim, ayrıca sana oradan ateş eden tek kişi ben değilim, dediğim gibi daha uzun bir video kaydı eklersen savunma gelecek, ayrıca şikayeti olay üstünden 48 saat sonra açmanı anlamdıramadım. Yediğin jailler ağır geldi sanırım.

#3 - 05.05.2022 22:36
Öncelikle selamlar, video net anlaşılmıyor biraz daha uzun bir versiyonunu eklersen savunma yapabilirim, ayrıca sana oradan ateş eden tek kişi ben değilim, dediğim gibi daha uzun bir video kaydı eklersen savunma gelecek, ayrıca şikayeti olay üstünden 48 saat sonra açmanı anlamdıramadım. Yediğin jailler ağır geldi sanırım.

Bu kadar da OOC kin yapmana gerek yok dostum sadece bir oyun oynuyoruz, üstüne tarafımdan iki mermi geliyor birisini yiyorsun birisi ağaca gidiyor.

#4 - 06.05.2022 02:26
Merhaba,

Gördüğün gibi olayda ardarda mermi atıyorum ve biri senin bacağına geliyor. Belki de benden bile gelmemiştir. Çünkü olay anında fazla kişiydik ve hasarlar kaydını da atmamışsın. Her neyse moviede aynı anı canlandırmaya çalıştık. Crossum küçülmeden ateş ediyorum (ardarda) ve mermim ağaç arkasına gidebiliyor. Aynı shotgun ile ateş edildiğinde yaşanan durumun aynısı yani. Videoda da bunu göreceksinizdir, ilk iki mermim görüşümde olmayan bacağa isabet ederken diğer mermilerim ağaca veya başka bir yere gidiyor.

https://streamable.com/62egzt

#5 - 06.05.2022 17:28
Merhaba,

Gördüğün gibi olayda ardarda mermi atıyorum ve biri senin bacağına geliyor. Belki de benden bile gelmemiştir. Çünkü olay anında fazla kişiydik ve hasarlar kaydını da atmamışsın. Her neyse moviede aynı anı canlandırmaya çalıştık. Crossum küçülmeden ateş ediyorum (ardarda) ve mermim ağaç arkasına gidebiliyor. Aynı shotgun ile ateş edildiğinde yaşanan durumun aynısı yani. Videoda da bunu göreceksinizdir, ilk iki mermim görüşümde olmayan bacağa isabet ederken diğer mermilerim ağaca veya başka bir yere gidiyor.

https://streamable.com/62egzt
Bu senin collision fix kullanmadığını kanıtlamaz. Ben nereden bileceğim senin silip silmediğini? Ayrıca mermi duvara çarpıp bana geliyor. Boşa kürek çekme.

#6 - 06.05.2022 17:31
İsteren savunmanı yaparsın ya da yapmazsın. Senin sıktığın ve ağaca değen mermi nasıl bana gelip hasar vurabiliyor? Yetkili isterse uzun halini atarım.

#7 - 06.05.2022 17:32

Bu kadar da OOC kin yapmana gerek yok dostum sadece bir oyun oynuyoruz, üstüne tarafımdan iki mermi geliyor birisini yiyorsun birisi ağaca gidiyor.
Bana sıktığın ilk mermi ağaca çarpıyor ve sonra bana geliyor. Kör değilsen görürsün diye umuyorum. Videon varsa at.

#8 - 06.05.2022 19:24
https://streamable.com/u5hm1k Zaten video'da gözüküyor kimlerin arkamda olup olmadığı. Hepiniz ağacın arkasındasınız.

#9 - 06.05.2022 23:52
İsteren savunmanı yaparsın ya da yapmazsın. Senin sıktığın ve ağaca değen mermi nasıl bana gelip hasar vurabiliyor? Yetkili isterse uzun halini atarım.

Sana orada atışı yapan tek kişi ben değilim öncelikle bunu anla, hilal şekilde sizi ateş altına aldık, canın düştükten sonra aim'im sana dönüyor zaten ayrıca log bakılırsa  çoğu zaman 100+ ping üzerinden oynadığım görülecektir laf anlamıyor gibisin daha fazla çabalamanın mantığı yok, yönetici kararı bekleyelim, staja başlayacağım için şehrimden ayrılıyorum tarafımca gerekli olmadıkça ileti gelmeyecektir.