Konu: Multi Account & Hesap Satışı - Desmond Rodgers  (Okunma sayısı 1280 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.05.2022 00:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Desmond Rodgers - @behzatç

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MULTI ACCOUNT & HESAP SATIŞI

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, ben hesabın eski sahibine yani devredilmeden önceki hesabı kullanan şahısa skin yapacaktım onunla ilgili konuşurken ekran görüntüsü yolladı eskiden, şimdi bu zamanda ise Mezarcı adlı arkadaşımızda aynı şekilde skin yaptıracaktı oyun içi ekran görüntüsünü attı karakter adından baktığımdan yolları aynı hesaba çıkıyor ve Multi Account yapıldığı ap açık ortaya çıkıyor ekran görüntüleri ile bu söylemlerimi destekleyeceğim zaten.  Ekleyecek olursak kanıtı olarak sunduğum sslerde kesinlikle incele yapılamaz çünkü yapılmadığını kanıtlamak üzere telefondan ekran görüntülerini aldım, ssi büyültüp incelerseniz karakter isimleri ortaya çıkacaktır, hesaba girişler vs. kontrol edilebilir aynı zamanda. Mezarcı adlı arkadaşın hesapta olduğu karater; Ricky Enrique behzatç hesabın asıl sahibi hesaptaykenki karakter adı; KayDee Blinds hesap daha önceden Trollingden bir kere ban yemiş sanırım hesabın gideceğini anlayıp bir satış gerçekleştirmişler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ekran görüntüleri son derece büyük ve büyültülebilecek durumda iyi görevler.
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bu arada ekran görüntülerini kanıtları eklerken farkettim Shotgun mermiside 199 sanırım bir bug söz konusu ekleyeceklerim ve diyeceklerim bu kadar devamı Vice adaletinde.  :sampanya:

« Son Düzenleme: 05.05.2022 00:56 fransaliefsanesi »

#1 - 05.05.2022 01:03
Şikayeti bekletmemin sebebi ban affının olması ve tekrardan suçunu bastırıp banını kaldırtamaması adına şikayeti beklettim.

#2 - 05.05.2022 16:01
Selamun aleyküm, hesabımı kontrol edebilirsiniz, ironisine söylemiştim hesap benim bunun arkasındayım. Yöneticilere bırakıyorum kararı.

#3 - 05.05.2022 16:21
Ve aleyna aleyküm selam rahmetullahi berakatuhu.  O:-)
Ufak eklemeler daha yapayım kişinin eski karakterlerine bakarsanız hesapta farklı kişinin olduğunuda farkedebilirsiniz. Lazım olabilecek her türlü ekran görüntüsünü sağladım iyi forumlar dilerim kişininde dediği üzere sonuç beklenebilir, bir hesap satışı mevcut olduğunu net bir şekilde anlayabiliriz.
Gerçek sahibinin discord hesabı.

Şuan hesapta olan kişinin discord hesabı.

#4 - 06.05.2022 12:34
Discord ss lerinden neyin multisini ortaya çıkarmaya çalışıyorsun? Ortada net bir kanıt dahi yok, belli olmayan discord ss leri ile bana şikyet açmışsın. Herhangi bir sunulabilecek kanıtın yok, yetersiz kanıttan ARŞİV talep ediyorum. Gereksiz ve boş bir şikayet olmuş.

#5 - 06.05.2022 16:44
Ahahaha güzel kaçış tekniği ama gereksiz discord ssleri değil attığım kanıtlara bakılırsa zaten ekran görüntüsü büyültülebiliyor kontrol edilebilir, incele deyip sıyrılmaman için telefondan ssleri alıp beklettim ban affının bitmesini ve  göreceğiniz üzere ilk başta hesapta asıl sahibi sonrasında başkası var ve nc atılmış ve bu karaktere geçilmiş hesabın giriş çıkış logları ve karakter isimlerine bakılırsak her şey ortada gözüküyor.  :vays: :nays:
« Son Düzenleme: 06.05.2022 16:46 fransaliefsanesi »

#6 - 06.05.2022 16:53
Loglar kontrol edilebilir, mermi bugundan ticket açmıştım oda duruyor.

#7 - 07.05.2022 00:45
Sonuçlanmasını bekleyebiliriz o halde.  O:-)

#8 - 14.05.2022 19:13
Eski sahibini gördüm aktif şekilde sorayım dedim sattığını sormadım anlaşılmasın diye fakat gördüğünüz gibi zaten behzatç ile adı başlayan discord hesabındaki arkadaş ve mezarcı isimli arkadaş aynı hesaba giriş sağlamışlar.
« Son Düzenleme: 14.05.2022 21:54 fransaliefsanesi »

#9 - 14.05.2022 22:00
Senin hayatın yalan, ss'in gerçek hali.