Konu: [04.05.2022] @yayikayran  (Okunma sayısı 192 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.05.2022 22:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @yayikayran /NC attı arkadaş.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: GLM birliği.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSler mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non-RP, Power gaming, Rolde /q, Fear-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar bize sıktıkları için karşılık veriyoruz, db çıkıp arkadaşa sıkıyorum. 30 civarı canı kaldığı sıra bisiklet ile köprüden atlıyor. Oradan atladıktan sonra devam ediyor. (Non-RP, Power gaming) Ardından arkadaşları rahatlıkla düşürüyoruz, kaçırıyoruz ve esir alıyoruz. Orada Fear-rp yapmak yerine icden dalga geçmeler ardından /urunlerim'den NC hakkını kullanıp /q atıyor. (Fear-RP, Rolde /q)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Arkadaşın db atarken köprüden atladığının kanıtı;

Videoya bakılırsa gece saat 3:09'da arkadaş köprüden atlıyor.
Alttaki SSde 3:11'de bize arkadaşı ile ateş açıyor.

Arkadaşın atladıktan sonra yaptığı bir yaralanma rolü ya da tedavi rolü var mı? Bu da Power-gaming.

Fear-rp;
Esir rolünde arkadaşları aşağılayıp, biraz hırpalıyoruz. Hiç bir şekilde Fear-rp yapmıyor, üstüne üstlük nc hakkını kullanarak /q atıyor.
Elemanı kaçırmışız kendinizi geliştirmeniz lazım diyor Fear-rp nerede? Çevresinde bir sürü silahlı adam var böyle bir cümle kuruyor.

Nc ile q;
Arkadaşı CK etmek için Idle'dan Ghaalen_Howell'ı çağırıyoruz, arkadaş gelirken bir anda nc atıyor. Sırf bizim CK etmemiz için.

Devamın da CK hakkını alıyoruz ama arkadaş çoktan NC attı bile. Daha da gelmedi role kanıtları varsa savunmasını yapabilir.

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş savunmasını tek bir yanıt olarak yaparsa güzel olur, zaten pek bir savunma yapamayacak gibi. Gerekli cezayı almasını istiyorum. İyi forumlar.

« Son Düzenleme: 04.05.2022 22:46 Shigeo »

#1 - 04.05.2022 23:11
Öncelikle selam dostum, sırsa sıra dizmişsin hepsine bir açıklamam bulunuyor. Yavaş bir şekilde sana savunmayı gerçekleştireyim.

Non-RP - Power gaming
Spoiler: GösterGizle
İlk olarak, sanırsam kuralları yanlış biliyorsun. Bu bisikletim ile zıplayarak sizden kaçmam Bunny olarak geçebilir, rol dahilinde olmadan zıplayarak senden uzaklaşıyorum. Rol dahilinde yapacak olsaydım, bisikletim ile köprüden atlamak yerine yoluma devam ederdim.

Daha önce düştüğüme dair bir kanıtın var mı? Tedavi olup, rolüme devam ettim. Karakterim her hangi bir şekilde RK olmadı, kimselere.

Fear-rp
Aynı kanıtlar ile açılan bir şikayet, karakterime Jail yaptırımı uygulandı bu konu ile alakalı olarak.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=129191.msg777247#msg777247

NC ile /q ?
Dostum böyle bir kural olduğunu sanmıyorum, karakterim olay bölgesinde yaralı konuma düştü. Kan kaybettiğimi belirtim, yine buraya getirdiniz. Bu bölgede kan kaybından ölüyor. Oyundan çıkmam gerektiği için saatinde geç olduğu için arkadaşların rolünü baltalamadan sessiz ve sakin bir şekilde öldüm.

Asılsız şikayet, tarafımda daha fazla ileti gelmeyecek. Aynı şikayetleri devamlı olarak açmayı bırakmalısınız.

PUSU KURARLAR MERDO MERDOOOOOOO SENI VURURLARRRRRRRRRRRRR  :'( :'( :'(

#2 - 04.05.2022 23:36
Alıntı
NC ile /q ?
Dostum böyle bir kural olduğunu sanmıyorum, karakterim olay bölgesinde yaralı konuma düştü. Kan kaybettiğimi belirtim, yine buraya getirdiniz. Bu bölgede kan kaybından ölüyor. Oyundan çıkmam gerektiği için saatinde geç olduğu için arkadaşların rolünü baltalamadan sessiz ve sakin bir şekilde öldüm.
Aktif bir roldesin birliğinin yüksek rütbeli birisi geliyor ve anında NC atıyorsun, aktif rolde nc/q atamazsın.
Öldüğünü /do kanalından belirtebilirdin onun yerine IC kanal da bunu yazıp ncni atıyorsun.

Fear-rp
Alıntı
Aynı kanıtlar ile açılan bir şikayet, karakterime Jail yaptırımı uygulandı bu konu ile alakalı olarak.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=129191.msg777247#msg777247
Peki, geçmiş olsun.

Alıntı
Non-RP - Power gaming
İlk olarak, sanırsam kuralları yanlış biliyorsun. Bu bisikletim ile zıplayarak sizden kaçmam Bunny olarak geçebilir, rol dahilinde olmadan zıplayarak senden uzaklaşıyorum. Rol dahilinde yapacak olsaydım, bisikletim ile köprüden atlamak yerine yoluma devam ederdim.

Daha önce düştüğüme dair bir kanıtın var mı? Tedavi olup, rolüme devam ettim. Karakterim her hangi bir şekilde RK olmadı, kimselere.
Sana orada ateş açıyorum çoğu isabet ediyor. Bmx ile zıplayarak aşırı yüksek bir yerden atlıyorsun, bunun sonucu yere düşüp herhangi bir yerin kırılabilir nede olsa roleplay yapıyoruz. Oradan atlayıp hiç bir şey olmamış gibi iki dakika sonra bize tekrar ateş açıyorsunuz. Bu kanıtı ve ihlali bu neden ile ekledim.

2 dk sonra sıktığının kanıtı

#3 - 04.05.2022 23:58
Alıntı
Alıntı
NC ile /q ?
Aktif bir roldesin birliğinin yüksek rütbeli birisi geliyor ve anında NC atıyorsun, aktif rolde nc/q atamazsın.
Öldüğünü /do kanalından belirtebilirdin onun yerine IC kanal da bunu yazıp ncni atıyorsun.

Buyur dostum, CK olduğuma dair kanıt. Arkadaşına ulaşıp sorabilirsin neden böyle bir emote attığını.

Alıntı
Alıntı
Non-RP - Power gaming

Sana orada ateş açıyorum çoğu isabet ediyor. Bmx ile zıplayarak aşırı yüksek bir yerden atlıyorsun, bunun sonucu yere düşüp herhangi bir yerin kırılabilir nede olsa roleplay yapıyoruz. Oradan atlayıp hiç bir şey olmamış gibi iki dakika sonra bize tekrar ateş açıyorsunuz. Bu kanıtı ve ihlali bu neden ile ekledim.

2 dk sonra sıktığının kanıtı

Selam dostum, yüksek bir yerden atlamam mantık dışı bir olay olan bunny hop değerinde, rol ile alakası olmayan bir davranış. Bu yaptığım hatayı kabul ediyorum, karakterim yaralıya düşmedi. Tedavi rollerimi yapıp tekrar yine size sıkabilirim, kii yapmadığıma dair bir kanıtınız yok. Her neyse, ileti atıp şikayetin uzun sürmesini sağlamayacağım. İyi günler.

#4 - 05.05.2022 00:13
Alıntı
Alıntı
NC ile /q ?

Buyur dostum, CK olduğuma dair kanıt. Arkadaşına ulaşıp sorabilirsin neden böyle bir emote attığını.

Bu emote atıldığın da oyunda olduğunu kanıtlayabilirsen evet sorun yok ama sse bakıyorum karakterin görünmüyor. CK iznini aldıktan sonra sen orada yatıyormuşsun gibi role devam ettik. Role devam etme sebebimiz NC atmış olman. O rol esnadından bir emote. Başka bir savunman yok ise sonuçlanabilir.

#5 - 05.05.2022 00:39
Alıntı
Alıntı
NC ile /q ?

Bu emote atıldığın da oyunda olduğunu kanıtlayabilirsen evet sorun yok ama sse bakıyorum karakterin görünmüyor. CK iznini aldıktan sonra sen orada yatıyormuşsun gibi role devam ettik. Role devam etme sebebimiz NC atmış olman. O rol esnadından bir emote. Başka bir savunman yok ise sonuçlanabilir.

Yanii, olmayan bir karakterin ölüm rolünü ondan habersiz mi yaptınız? Yanlışın var dostum, mekanda bulunan arkadaşa ulaşıp CK rolümü sürdürmelerini. Acil çıkmam gerektiğini ulaştırdım. Siz ise role devam ettiniz, arkadaşlarına sorabilirsin.

#6 - 05.05.2022 07:20
Alıntı
Alıntı
NC ile /q ?

Yanii, olmayan bir karakterin ölüm rolünü ondan habersiz mi yaptınız? Yanlışın var dostum, mekanda bulunan arkadaşa ulaşıp CK rolümü sürdürmelerini. Acil çıkmam gerektiğini ulaştırdım. Siz ise role devam ettiniz, arkadaşlarına sorabilirsin.

Acil çıkman gerektiğini söylediğinin her hangi bir kanıtı var ise atabilirsin. Acil çıkmam gerekti deyip NC atman ayrı tuhaf zaten. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 05.05.2022 14:47 Shigeo »

#7 - 05.05.2022 16:20
Alıntı
Acil çıkman gerektiğini söylediğinin her hangi bir kanıtı var ise atabilirsin. Acil çıkmam gerekti deyip NC atman ayrı tuhaf zaten. Sonuçlanabilir.
Dostum anlamıyor musun? Karakterim öldü, acil çıkmam gerek. NC alıp rolü sürdürmüyorum, force ck atan bir arkadaşının rolüne ayak uydurdum. Her hangi bir sorun yok, acil çıkıp daha da girmedim zaten. Anladıysan ne mutlu, sonuçlansın.

#8 - 05.05.2022 16:59
Merhabalar, çatışma rolü veya normal rolde bile olsanız o yükseklikten atlamanız epey imkansız. Profesyonel BMX'ci değilseniz. Bu sebep ile evet ceza alacaksınız. Diğer şikayetçi olunan konular için sizi bu seferilk uyarıyorum çıkmanız gerekiyorsa belirtip çıkın. Karakteriniz ceza alacak.