Konu: Taylor Connor [DM-FEAR RP]  (Okunma sayısı 100 defa)

#0 - 04.05.2022 20:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @StrachB - Taylor_Connor

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss lerde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:DM - FEAR RP

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Apartmandan çıktım, birini sordu. onun burada olmadığını söyledim ve arkasına küfür ederek uzaklaştım, sonrasında beni çağırarak küfür edemezsin diye sıktı??

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu oyuncular yüzünden rol zevkimiz çok kaçtı. Arkadaş tek başına çete hooduna geliyor, küfür yediği için çete üyesine sıkıp gidiyor, arkadaşa göre mantıklı gelmiş, bakalım yöneticilere görede mantıklı mı?

#1 - 04.05.2022 21:13
Öncesinde Rahil Morningstar, Tariq Sharaf, Kevin Harden gibi kişiler tarafından saldırıya uğradık. İki üç kere sıkıldık dövüldük edildik. Hood bölgesinin boş olduğunu görünce arkadaşı orada görüp sorular sordum, agresif tavırlar yaptı amacım Rahil'in yerini öğrenmekti, arkadaş küfür edip gittiği için o sıra da ben ona saldırma rolü yaptım dövemeyince silahıma davranıp kişiye ateşler açtım, ''HAKARET EDEMEZSİN?'' diyip kaçıp gittim.

#2 - 04.05.2022 21:14
FEAR-RP lik bir durum yok, hood bölgesinde 5-10 kişi olsan sıkar mıydım sana ben orada? Tek kişi silahsızsın bana vuruyorsun ben silahıma davranıyorum hood bölgesi bomboş.

#4 - 04.05.2022 21:19
Ben arkadaşa onlarla alakası olduğu için sıktım, ayriyaten agresif tavır + kavga ben savunmamı burada bitiriyorum.

#5 - 04.05.2022 21:42
 :garip: Gülerek ve biraz garip bularak başlamak istiyorum, savunmanı okudum. Birincisi, birliğimdekilerle yaşadıkların umurumda değil, senin bana sıkma sebebin BANA HAKARET ETME y di , ikincisi hoodda adama gerek yok burası bi çete hoodu ve daha önce seni vurmuşlar. Yani çok saçma roller çeviriyorsun, amacını anlamadım. Dm arıyorsun sanırım, attığın ss ler 1 ay önceki ssler, aklına yeni mi geldi yani? Diyecek hiç bir şey yok savunmanıda yaptın yönetici kararı bekleyebiliriz. :vice:

#6 - 04.05.2022 21:57
1 ay önceki ss ler  :D Güldürdün, o sıra hakaret etme ile alakası yok durumun, sana bir soru soruyorum ters tavır yapıyorsun, Rahilleri tanıdığın belli orada zaten. Bana Hoodda kişi sayısına göre FEAR-RP yapılmasına artık neyse bana onunla ilgili kuralı atar mısın rica etsem?

#7 - 05.05.2022 00:12
Savunmanı yaptığına göre yetkili cevabını bekleyebiliriz.

#8 - 05.05.2022 19:16
Bu tip basit olaylarda silahlı rollere giriş yapmayın ve bir karakteri öldürmek için çok daha güçlü sebeplere ihtiyacınız var. Bu bağlamda ceza verilecek.