Konu: Şikayet.  (Okunma sayısı 119 defa)

#0 - 04.05.2022 20:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Azul_Guerreiro Stefano_Cabello Cesar_Balbus  @Troubadour @Hammarskjold @whalter

Olaya dahil olan şahit karakter adı:SSde gözüküyor

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İzin gerektiren roller.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar izin almadan karakteri köpek gibi havlatıp küçük düşürüyorlar, role uyum sağlıyorum ardından  discorddan ticket açıp sorduğumda, izin gerektiren roller arasında diye cevap alıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ticketta sorduğum soruların cevabı olarak bu şikayeti açıyorum, eğer izin gerektiren roller arasına girmiyorsa kilit arşiv atılabilir.

#1 - 04.05.2022 20:18
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=129282.new#new

Benim bu rolde ki etkileşimim için bu şikayete savunma yaptım, gerisi yetkilide.

#2 - 04.05.2022 20:25
/do beyefendi sizi havlatabilir miyiz? mi veya /do Havlatma izni? mi diyeceğiz. Daha önce bu konudan çok şikayet açıldı, ceza yemedim. Ortada bir ihlal yok.
R20 değilsin, sıradan bir karaktersin. Seni esir almadan önce Aşama 2 , Aşama 3 ve Aşama 4 birliklere bülbül gibi şakıyıp kahkahalar atıyordun. Vurulduğunda böyle bir rol yapman istendiğinde içerlememelisin bence. Sürekli roleplay gereğince rolün gidişatına göre hareket etmelisin.

#3 - 04.05.2022 20:30
Savunma yapılmış, sonuçlanabilir.

#4 - 04.05.2022 20:34
/do beyefendi sizi havlatabilir miyiz? mi veya /do Havlatma izni? mi diyeceğiz. Daha önce bu konudan çok şikayet açıldı, ceza yemedim. Ortada bir ihlal yok.
R20 değilsin, sıradan bir karaktersin. Seni esir almadan önce Aşama 2 , Aşama 3 ve Aşama 4 birliklere bülbül gibi şakıyıp kahkahalar atıyordun. Vurulduğunda böyle bir rol yapman istendiğinde içerlememelisin bence. Sürekli roleplay gereğince rolün gidişatına göre hareket etmelisin.

19 yaşında liseli karakteri oynuyorum, daha ncyi bir gün olmuş atalı kimseyi tanımıyor rolümü hee sen 3.aşama birliksin, sen 4.aşama birliksin sana tapayım tarzı rollere gireceğimi düşünüyorsan, o da senin düşüncen. yaptığınız rol aşağılayıcı role girdiği için do üzeriden izin alınmasını düşünüyorum. Discorddan ve oyun üzerinden sorduğumda ise düşüncem yönünde cevap aldım. Hakkım olarak şikayeti açıyorum, attığın ssde ise serverda yasak olan rollerin örneği gösteriliyor, bütün yasak olan rolleri oraya yazdıklarını düşünmüyorum (örnekler) yazıyor. Savunmanız buysa şikayet sonuçlanabilir.

#5 - 04.05.2022 20:40

Eğer birlik lideri olsaydın dediğin doğru fakat normal bir oyuncu olduğun için herhangi bir kısıtlama bulunmuyor.

#6 - 05.05.2022 16:22
Şikayet incelendi,

Kural sadece birlik liderleri için geçerli durumda herhangi herhangi bir ceza verilmeyecek.