Konu: Sürekli RP - /b bölme, ihlaller zinciri. :)  (Okunma sayısı 117 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

R$U

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı
#0 - 04.05.2022 15:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Belicia_Libertad @Sude

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Abra_Carbolla  @İngilizce birşeyler

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03 / 05 / 2022   -   20:57

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

a) Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

b) Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

c) Bulunduğunuz yerde yabancı kişi olmadığını varsayarak arkadaş ortamında sunucu kurallarına aykırı bir şekilde davranışlar sergilemek (Chat üzerinde küçük harflerle yazı yazmak, OOC hitaplar vesaire) ağır cezalara sebebiyet verebilir.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz otopark kısmın da araç çalma rolünü gerçekleştirirken araç sahibi geldi, biz motoru çalıştırıp /me motoru çalar. Emote'u verip oradan uzaklaşırken arkadaş /araclarim kısmından aracını respawn edip altımızdan aracı çekti. Ardından da /b'den rolü böldü ve kesinlikle rol olmamış gibi devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Karakter başvursunda dahil sorulan; Sürekli Roleplay kavramını bilmemesi söz konusu olamaz, bunu bile isteye yapması hiç hoş bir hareket değil. Böyle büyük bir ihlalin göz ardı edilmemesi gerekiyor, gerekli işlemin yapılmasını talep ediyoruz.

#1 - 04.05.2022 15:23
Şahitliğimi onaylıyorum. Biz GBİ ihlali yaptığımız için zaten jail işlemi uygulandı.
Arkadaş burda bile isteye yaptığınıda kabul ediyor, gerçekten sunucu için tehlikeli biri olduğunu düşünüyorum. Bunu sürekli yapıp rolleri baltalamasından terettüt ediyorum. Lütfen incelensin.

#2 - 04.05.2022 15:35
Sunucu için tehlikeli olduğumu düşünmek? Rol yaptığım insanlara özellikle sorabilirsiniz ne bazlı rol yaptğımı. Savunmam şu şekildedir yetkililerin bunu dikkatli okumasını rica ediyorum. Kişiler ihlalı yaptıktan sonra orada bulunan oyuncularla role devam ettik kişi rolün sonunda motoru alıp gittiği için herkese /pm atmak yerine
daha net olur diye /b kullandım. Abartılacak en ufacık durum yok. /b Komutunu ne spam olarak kullandım ne de hakaret etmek için. Rol sonunda /b' den ne yazdığım kendi SS'lerinde bile görülüyor. Bu kadar küçük IC olayı OOC yansıtıp kin gütmek çok mantıklı gerçekten. Arkadaşların yaptığı saldırganca ve gereksiz bir hareket. Bu şikayete çok bir şey yazmayacağım. Umarım hayatta adınıza bir şeyler katabilirsiniz.

#3 - 04.05.2022 15:38
Açtığım şikayet olumlu sonuçlandığı için bu kadar kin güderek hareket etmeniz çokta mantıklı değildi zaten, rolü bölmedim. Rol sonunda bunu yazdığım için şikayet oluşturmuşlar sanırım. Zaten SS'lerde rolün son bulduğu ihlallerinde sonunun geldiği görülebiliyor.

#4 - 04.05.2022 15:40
Zaten kişilerin hâlâ bu yaptıklarının bir rol olduğunu sanması ayrıca saçma. İyi roller diliyorum. Sonuçlanabilir. (Başlığada ihlaller zinciri yazmanız epey ironik olmuş.)  :(

#5 - 04.05.2022 15:41
Her ne kadar ihlal yapılsa da her ne kadar ihlal ile sizin aleyhinize bir rol yapılıyor olsa da ooc şekilde sistemler ile vs. bu rolü durduramazsınız, ayrıca çevredeki oyuncuları bilgilendirmek adına olsa dahi /b kanalını kullanmamalısınız. Sürekli Roleplay kapsamında ceza alacak.