Konu: Maske_37006 (Jayden_Marshall) / DM+BUG ABUSE  (Okunma sayısı 98 defa)

#0 - 04.05.2022 13:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jayden_Marshall @Pyrex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Benjamin_Ramsey @LoneLiness11

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 4.05.2022 / 12.53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşımla birlik bölgemiz taraflarına motorla gezinirken kişi bisikletten inip shotgun çekip arkadaşıma sebepsiz bir şekilde sıkıyor. PM attığımızda ise sizi GLM'den sandım diyor. Birlik olarak illegal yasağımız var. Sıkacağı kişilerin kim olduğunu araştırması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca kişi bisiklete elinde shotgun ile binerek silahını görünmez hale getirip buga sokuyor. Sunucuda bu yasak.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 04.05.2022 13:18 librainn »

#1 - 04.05.2022 13:15
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 04.05.2022 14:23
Merhaba, aynı dakika içinde Jefferson'un önünde savaştık, ben bisikletimle giderken bu arkadaşlar beni takibe başladılar, ben de düşman olduğunu sanıp indim ve sıktım, arkadaşların illegal yasağı varsa böyle bir rol yapmamaları gerekiyor, beni takip etmelerinin hiçbir amacı yok. Sonrasında zaten devam etmedim, sadece bir hit attım yanlış görmediysem, arkadaşına da silahı doğrulttum ancak sıkmadım, dm arayışında olmadığımı buradan anlayabilirsiniz. Size de durumu açıklamaya çalışmama rağmen böyle bir tutum sergilediniz. Bug abuse konusu ise, silahlı çatışma esnasında bisikletime bindim, elimde de shotgun vardı, o anın sıcaklığıyla bisiklete bindiğim için shotgun üzerimde gözükmemiş, normalde yapmayacağım bir hata ancak bilinçli yaptığım bir şey değil. Zaten oyunda PD yokken böyle bir şey yapmam için bir neden de yok. Sadece bir hit atıp sonra yanlış olduğunu söylememe rağmen inat edip şikayet açmak için arkadaşın tarafından düşürülüyorsun, ve gidip şikayet açıyorsun. İlginç.
« Son Düzenleme: 04.05.2022 14:28 Pyrex »

#3 - 05.05.2022 18:06
Realistik olarak birini öldürmek için güçlü sebepler ve kurallar gereği rollerin sağlıklı işlemesi adına öldürdüğünüz karakteri neden öldürdüğünüzü kanıtlamanız gerekir.

Bu bağlamda -Seni o birlikten sandım.- yeterli bir savunma değil, ceza verilecek.