Konu: Christian_Demetrius AKTİF ROLDE KASITLI /q  (Okunma sayısı 163 defa)

#0 - 04.05.2022 04:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Christian Demetrius @doganay0781

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Connor_Blanko @LosTRa213

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.15 sonrası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde bağlantı kopartmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi kaçırma rolü yaptık, hakkımız olan 4 saat boyunca tutma rolünü yapacaktık, kişinin yerini değiştirecektikki direkt olarak q attı kural gereği 5 dakika içinde girmesi gerekirken girmeyi tercih etmemiş.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

#1 - 04.05.2022 04:30
Şahitliğimi onaylıyorum. Kişi aktif rolde q attı ekran görüntülerinde kanıtları mevcut.

#2 - 04.05.2022 04:31
gerekli savunma gelicek

#3 - 04.05.2022 04:34
gerekli savunma gelicek

Beklemedeyim.

#4 - 04.05.2022 04:54
Merhaba, direkt konuya geçiyorum.

Christian karakterini ellerinden bağlayıp motorun arkasına bağlıyorsunuz. Karakter sürüklenirken yol üzerinde cam parçacıkları, çivi, taş ve kesici cisimler bulunuyor olabilir. Bu bulunan kesici cisimler Christian'n vücudunun her tarafını kesip, iç organlarına girebilir veya her tarafını parçalayabilir ve her türlü şey olabilir. Vücudun içine giren parçalar iç kanama yaratabilir, bulunan organları yaralayabilir, organları kesebilir ve aklınıza gelebileceği her şey olabilir. Sonuçta bu bir insan. Ölebilir. Bu yapılan rol bana göre "VAHŞET" rolüne giriyor ve bu beni rahatsız ediyor. O yüzden quit attım.

Gerçek hayatta hangi insanı bağlayıp sürüklediniz? Merak ediyorum.

https://streamable.com/2ib9k5

#5 - 04.05.2022 04:58
8 KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER

Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir. Karşı tarafın onayının olmaması veya bu rolün iptali istenmesi durumunda karşı tarafın belirttiği detaylar üzerinden rol sonlandırılır. 10. maddeyle bağlı olarak bu rollerin devamı halinde, yapılan rollerden rahatsız duyması halinde tarafın oyundan çıkma hakkı bulunur, role sonradan devam edilmez.  Örnekler:

Alıntı
— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
— Ceset parçalamalar, ağır vahşet, canavarlık
— Yamyamlık
— Obsesif içerikli roller, takıntı.
— Bütün taciz/tecavüz & pedofili rolleri, ergin olmayan bireylerin cinsel ilişkiye girmesi (18 yaş altı)

CEZASI: Kalıcı veya süreli olarak yasaklanma, hapis cezası.

#6 - 04.05.2022 05:12
Öncelikle Selam, senin tarafında öyle gözlemlenmiş olabilir, orada seni sürükleme durumumuz kilometrelerce değil aşağı yokuşa kadar sürükleyip bırakmaktı ancak sen role uymayıp(Daha önce'de olduğu gibi) quit attın role uyup ardından şikayet oluşturabilirdin, tarafımca daha fazla gerekmedikçe ileti gelmeyecektir, sonuçlanabilir.

#7 - 04.05.2022 05:18
Daha önce nerede quit attım? Görebilir miyim? Ayrıca aşağıya indireceğinizi bilemem.
« Son Düzenleme: 04.05.2022 07:41 doganay0781 »

#8 - 04.05.2022 12:25
Daha önce nerede quit attım? Görebilir miyim? Ayrıca aşağıya indireceğinizi bilemem.

quit atığını söylemedim daha öncesinde role uyum sağlamadın bahanen ile bu tarz durumlarda olması gereken role uyup rol sonu şikayet oluşturmaktı, sonuçlanabilir.

#9 - 04.05.2022 13:05
Merhabalar, konu ile bir alakam yok ama bir şey eklemek istiyorum.

Eğer fizik/biyolojik kurallarından konuşuyorsak, bir insanı motorla sürüklemek bir metre bile olsa kişinin vücudunda ciddi tahrişler ve yaralanmalar oluşabilir. On metreden fazla sürüklenmek vücudun çoğu yerinde görünce iğrenilecek şekilde yaralanma oluşturabilir. Bana kalırsa bu bir "VAHŞET" rolü, hiç bir insan böyle bir rolü görmek/yaşamak istemez.

Küçük düşürücü yanını söylemek bile istemiyorum.

Teşekkürler, sadece bir 3.cü görüştü.