Konu: Maske_25873 Christian_Demetrius - Car Surfing.  (Okunma sayısı 119 defa)

#0 - 04.05.2022 03:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_25873 yani Christian_Demetrius @doganay0781

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02:25 gece sularında. 04.05.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Car Surfing.

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bisikletin üstüne çıkıp bana ateş açtı. Detaylı görüntü videoda açıkça belli olmakta.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/8bcm3j

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılsın.

#1 - 04.05.2022 04:01
Öncelikle selamlar, bugün oyuna girdiğimde GLM ile olan savaşımızın farkına vardık. Arkadaşlar ateş açtı ve karşılık verdik, onların oluşumunda bulunan arkadaşı yaralı konumuna düşürdük. Arkadaşın attığı ekran görüntüsünde de gördüğünüz gibi arkadaşım olan Doğanay ile bir kuytu arıyoruz. Bisikletimin her hangi bir önünde bulunmuyor. Sadece yan yana geziyoruz, içeriye girdiğimizde panik olup arkadaşım olan Doğanay'ı eziyorum.

Bulunduğumuz oyun İMVU değil dostum, arkadaşı eziyoruz. VDS veya sunucu ile alakalı olan problem kaynaklı olarak, arkadaş yere düşme animi yerine saçma bir anime giriyor.

Anlaşılan şu kii, arkadaşı her hangi bir şekilde bisikletimin önünde gezdirmedim. Yan yana geziyorduk ve onu yanlış bir anlaşılma ile ezdim.

Safıma daha fazla ileti atılmayacak, @doganay0781 adına savunma gerçekleştirdim.

#2 - 04.05.2022 04:11
Öncelikle selamlar, bugün oyuna girdiğimde GLM ile olan savaşımızın farkına vardık. Arkadaşlar ateş açtı ve karşılık verdik, onların oluşumunda bulunan arkadaşı yaralı konumuna düşürdük. Arkadaşın attığı ekran görüntüsünde de gördüğünüz gibi arkadaşım olan Doğanay ile bir kuytu arıyoruz. Bisikletimin her hangi bir önünde bulunmuyor. Sadece yan yana geziyoruz, içeriye girdiğimizde panik olup arkadaşım olan Doğanay'ı eziyorum.

Bulunduğumuz oyun İMVU değil dostum, arkadaşı eziyoruz. VDS veya sunucu ile alakalı olan problem kaynaklı olarak, arkadaş yere düşme animi yerine saçma bir anime giriyor.

Anlaşılan şu kii, arkadaşı her hangi bir şekilde bisikletimin önünde gezdirmedim. Yan yana geziyorduk ve onu yanlış bir anlaşılma ile ezdim.

Safıma daha fazla ileti atılmayacak, @doganay0781 adına savunma gerçekleştirdim.

Dostum videoyu dikkatli bir şekilde incelersen 6. saniye de seni görebiliyorum. Ezdiğin falan belli olmuyor, hatta arkadaşın o sırada bisikletten atlayınca ufak bir anim buguna giriyor. Video'da net bir şekilde belli oluyor boşuna VDS veya Sunucu diyip yetkilileri kandırmanın pek bir anlamı yok.

#3 - 04.05.2022 04:16
3 pixel bir görüntü dostum, daha sağlam bir ekran görüntüsü sağlarsan savunmamı detaylandırırım. Arkadaşım zaten sürekli zıpladığı için üstümde geziyor gibi göründüğünü düşündüm. Aktif bir rol olmadığı için zıplamasında bir sakınca görmüyorum. Daha fazla üsteleme selamlarbenim321, tarafımca ileti gelmeyecek.

Şunu söylemek gerekirse, arkadaş ile aynı yerden geliyoruz. Arkadaştan daha hızlı geliyorum, bisikletimin üstünde olsaydı birlikte girer belki daha hızlı şekilde gelirdi.

« Son Düzenleme: 04.05.2022 04:27 yayikayran »

#4 - 04.05.2022 04:21
3 pixel görüntüyü bir yerden kesip almadım. Zaten videoda olan bir kısım. 0.6. saniye detaylı bir şekilde incelersen açık bir şekilde belli olmakta. Arkadaşını ezseydin yavaşlardın dümdüz hızını kesmeden devam ediyorsun. Videoda açık bir şekilde belli. İyi geceler.

#5 - 04.05.2022 04:25
Düşme anime giriyorsun bisiklet ile ezdiğinde, arkadaş savruluyor. Karakterin ve bisikletin hiç bir etki almadan devam ediyor. Attığın video 360p.

Bana kaliteli, HD bir görüntü sağlamalısın anlamında. Orada nametag gözükmüyor, kimdir nedir neycidir nereden bilelim? Bana sağlam kanıtlar sunmalısın, bana kalırsa yetersiz. İyi bir gün geçir.

#6 - 04.05.2022 04:36
Gerekli şikayeti yukarıda yaptığımı düşünüyorum videoda net bir şekilde belli olmakta.. Sonuçlanabilir.

#7 - 05.05.2022 14:42
Şikayet incelendi,

Kanıtlarda yapılan ihlal açıkça belli oluyor, kanalın içerisinden yola çıkana kadar bisiklet üzerinde seyahat edilmiş. Karakter Car Surfing kapsamında ceza alacak.