Benim şikayetimin akabinde açılmış bir şikayet görmek şaşırtmadı. Yani kinlenmek hele bir oyun için oldukça üzücü bir durum. Öncelikle adına üzüldüğümü belirtmek istiyor ve saygımı bozmadan savunmamı yapıyorum. Öncelikle kesinlikle açtığım şikayette de görüldüğü üzere şikayeti açan oyuncunun karakteri herhangi bir şekilde konuşma eğilimde değil. Mekana ilk girdiğimde hakaret eden kişilerden birisi olarak konuşma eğilimi göstermen oldukça nezaketli(!) Attığın ikinci SS'te araçla çarpmamdan bahsediyorsan şöyle bir ekleme yapayım ki ben orada FearRp getirisi olarak arkamdaki adama çarptım. Karakterim korktuğu için ardına bakmadan önce birlik üyenize akabinde ihbarım doğrultusunda gelen polis aracına vuruyor.
şikayeti açan oyuncunun görüntüsünde görüldüğü üzere polis aracına vuruyorum. ve legal bir karakter yönettiğim için çarptığım adam için ve kendim için tedirginlik duyup ifade rolüne giriyorum.
Bunların dışında ise bölgede hoodunuz yok ve kişi üstünlüğünüz olduğu için ve bilhassa 30 yaşında kadın karakter yönettiğim için zorbalığa uğramama rağmen bir hakarette bulunmuyorum. İlk attığın SS'i hala anlamadım.
İlk SS'inde ise beni mekandan atmak istiyorsun ve ilk emoteyi tersliyorum. İki kişi aynı eylemi uygulayınca görüldüğü üzere mekandan çıkıyorum çünkü PG eğilimli değilim. Zira onaylı bir oluşum bölgesinde değiliz ve ben bar gibi kalablaık bir mekanda sizin kaç kişi olduğunuzu kestirememe rağmen böyle bir rol sergiledim.
Ek; Şikayet doğrultusunda düşerse eğer ilgili FM üyesinin birliği uyarmasını talep ediyorum çünkü RetardetRP sergileyip zorbalık rollerine girmeleri saçma, bu rolün sebebinin günler öncesinden birlik üyelerine hakaret ettiğim için olmasını söylemeden edemeyeceğim. İyi oyunlar dilerim.