Konu: [03.05.2022 - Maske_36847 ve Maske_18694] Deathmatch  (Okunma sayısı 208 defa)

OKN

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 2024Roleplayer2022 Yılbaşında Oyundaydı
#10 - 04.05.2022 01:46
Alıntı
Evet görüştünüz ben olayı bir sonuca bağlamadım. Atlanmasın lütfen.

Sonuca bağlamanı bekleyen yok dostum. Emrinizdeki karakterleri o bölgeye yolluyorsan bu riski de göze alıyorsunuz demektir.

Ben bir bölgeye gideyim, oraya tezgah açayım, adamlarımı getireyim, bölgede işletmelerini açan aktiflik sağlayan oluşumu tehdit edeyim.
Sonra da tehdit ettirdiğim, bölgesine konmaya çalıştığım oluşumun dostları sert çıkışınca ooc şikayet oluşturayım. Güzel düşünce.

#11 - 04.05.2022 01:52
Alıntı
Evet görüştünüz ben olayı bir sonuca bağlamadım. Atlanmasın lütfen.

Sonuca bağlamanı bekleyen yok dostum. Emrinizdeki karakterleri o bölgeye yolluyorsan bu riski de göze alıyorsunuz demektir.

Ben bir bölgeye gideyim, oraya tezgah açayım, adamlarımı getireyim, bölgede işletmelerini açan aktiflik sağlayan oluşumu tehdit edeyim.
Sonra da tehdit ettirdiğim, bölgesine konmaya çalıştığım oluşumun dostları sert çıkışınca ooc şikayet oluşturayım. Güzel düşünce.
O bölge fm ekibi tarafından kimseye verilmedi henüz. Orada rol yapmaya engelleyecek bir şey görmüyorum. Bölgeyle alakanız olmaması halinde ve bölgeyi ele geçirme anlayışınız 2 kişiyi vurmak, böyle devam. Daha fazla yorum gelmeyecek, iyi forumlar.

OKN

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 2024Roleplayer2022 Yılbaşında Oyundaydı
#12 - 04.05.2022 02:05
Alıntı
O bölge fm ekibi tarafından kimseye verilmedi henüz. Orada rol yapmaya engelleyecek bir şey görmüyorum. Bölgeyle alakanız olmaması halinde ve bölgeyi ele geçirme anlayışınız 2 kişiyi vurmak, böyle devam. Daha fazla yorum gelmeyecek, iyi forumlar.

Neden her şeyi fm ekibine bağlıyorsun? Birliklerin bir işlevi yok mu bu tarz konularda? Mobshitters ve Number9 oluşumları arasındaki sorunlardan dolayı Number9 oluşumu Glen Park tarafına geçmeyi seçti. Cabello ve GLM oluşumları ise onlara destek vereceklerini rollerde belirttiler. Bölgeyle alakamız bu yönde.
Şikayetini açtın, savunmamızı yaptık. Rol hakkında detayları da verdim. Sonuçlanabilir.