Konu: [03.05.2022 - Maske_36847 ve Maske_18694] Deathmatch  (Okunma sayısı 215 defa)

#0 - 03.05.2022 21:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_36847 ve Maske_18694 forum hesaplarını bilmiyorum.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bagrat Shvelidze

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Bugün gerçekleşti 21:28 gibi.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatch

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz arkadaşım Bagrat ile sosisli tezgahı açmıştık onu işletiyorduk arkadaşlar geldi herhalde kavgalı oldukları birisi vardı onlara ateş açtılar ama bizede ateş açtılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Aktif çatışma ortamı diye bir şey kabul etmiyorum çünkü arkadaşlar geldi ben onlara veya Bagrat onlara tek kötü söz dahi etmedik.

#1 - 03.05.2022 21:56
Savunmayı bu gece atacağım, iyi forumlar.

OKN

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 2024Roleplayer2022 Yılbaşında Oyundaydı
#2 - 03.05.2022 22:55
@BenJin adına;

Selam, Cabello ile yaptığımız masa rolünde Number 9 Cruse kulübünün Glen Park'a taşınmasına öncülük ettik.
Ares (Number 9 R20) karakteri, Jin karakteri ile görüşüyor, bölgesinde Gürcülerin olduğunu ve bölgeye hakim olmak istediklerini dile getiriyor.
Jin karakterinden bölgesi için yardım istiyor.
Bu senaryoda, Konstantine ve Bagrat karakterleri bölgeye çökmek isteyen Gürcü grubun arasında yer alıyor.
Orada üç dört kişi olmanıza rağmen Number 9 üyelerine üstünlük kurmaya çalışıyorsunuz, bölgelerinde tezgah-masa vs. kurup oturuyorsunuz.
Ses çıkartmıyor olman, bölgede hakim olmak isteyen grubun içinde olmadığın anlamına gelmiyor. Çünkü patronunun emriyle tezgah başına geçmişsin.
Jin tarafından bölgeden gitmeniz söyleniyor ve direnmeniz sonucunda bu olaylar yaşanıyor.

Ares ve Jin karakterinin bölge hakkında olan konuşması:
Spoiler: GösterGizle

Olay öncesi:
Spoiler: GösterGizle

#3 - 03.05.2022 23:57
Gerekli savunma yapılmış sanırım, benim yapmama gerek kalmadı. :sampanya:

#4 - 04.05.2022 00:04
Siz FM misiniz birlikleri kendi kafanıza göre bölgelere yerleştiriyorsunuz. Bölge sahip olma anlayışınız orada tezgah açanları vurmak mı?

OKN

*
#5 - 04.05.2022 00:18
@BenJin adına;

3. Aşama bir oluşum olarak diğer oluşumlara (özellikle 1. seviye oluşumlar) yol göstermek, onlara destek olmak görevlerimiz arasında yer alıyor.
Birlik kuralları, bölge sistemi vs. değiştiğinden itibaren bu sözü sıkça görmüşsünüzdür: FM ekibi sizi sadece OOC sorunlara karşı koruyacaktır.
IC olarak yeni başlayan birliklere destek veriyoruz. Onlar da bizlere sorunlarını açıyorlar, yardım istiyorlar. Gayet olağan bir durum.
Ares, onları bölgeden kovmaya çalıştığınızı söyledi. Bölgeye geldiğimizde ise Stefan karakteri küfürler ediyordu.
Hem oradaki siyahileri hem de gürcüleri bölgeden uzaklaşmaları için uyardık ve olaylar bu şekilde gelişti.

#6 - 04.05.2022 00:27
 Bro bizi uyarmadiniz gittiniz masanın orada sadece buradan git dediniz oda zencilereydi, gürcü ekibine karşı yapılan dm, zaten ramon ile olan konuşmada gurculer ile ramonun konuşulacağı belli sende zencilere sikacagim demissin ama arkadaşların bizede ates açtı bunlar ayrı bir mesele orada bagratta vuruldu (kendisi birlikte yeni sokakta birden çok kez gördüm diyebileceğinizide sanmam) orada oturup rol yapiyordu hadi ben tezgahın başındayım oradan anladınız diyelim buda yanlış orası ayrı ama neyse, ares sana orada kim kim durduğumuzu foto vs vermemiş bagrati nereden tanıdınız vurdunuz belki adam sivil polis? Aşama 3 um diyebiliyorsunuz ama telefonda "ramon ben buna sikacağım knk" da diyebiliyorsunuz daha en ufak bir görüşmede bile dikkatsiz davranırken, sokak ortasında açık açık suç işlerken yani ne biliyim yanlış anlamayın rolünüzü sorgulayacak mercii ben değilim sadece üçüncü bir yorum neyse savunma için teşekkürler ekleyecek bir şeyiniz yoksa sonuçlanabilir
« Son Düzenleme: 04.05.2022 00:33 44LEE »

OKN

*
#7 - 04.05.2022 00:36
Bro bizi uyarmadiniz gittiniz masanın orada sadece buradan git dediniz oda zencilereydi, gürcü ekibine karşı yapılan dm, zaten ramon ile olan konuşmada gurculer ile ramonun konuşulacağı belli sende zencilere sikacagim demissin ama arkadaşların bizede ates açtı

Ares ile Jin karakterinin konuşmalarında hem Gürcülerin hem de siyahilerin bölgede takıldığı sorunundan bahsediliyor zaten. Fark ettiyseniz iki gruba da aynı tavırı sergiledik. Number 9 oluşumunu koruduğumuzu oradakilere belirttik. Fear-rp yapmayıp bölgede durmanız sizin sorumluluğunuzda olan bir durum.
Biraz önce yapılan rolde de Saba (R19) karakterine durum anlatıldı, görüşüldü.

#8 - 04.05.2022 01:40
Bro bizi uyarmadiniz gittiniz masanın orada sadece buradan git dediniz oda zencilereydi, gürcü ekibine karşı yapılan dm, zaten ramon ile olan konuşmada gurculer ile ramonun konuşulacağı belli sende zencilere sikacagim demissin ama arkadaşların bizede ates açtı

Ares ile Jin karakterinin konuşmalarında hem Gürcülerin hem de siyahilerin bölgede takıldığı sorunundan bahsediliyor zaten. Fark ettiyseniz iki gruba da aynı tavırı sergiledik. Number 9 oluşumunu koruduğumuzu oradakilere belirttik. Fear-rp yapmayıp bölgede durmanız sizin sorumluluğunuzda olan bir durum.
Biraz önce yapılan rolde de Saba (R19) karakterine durum anlatıldı, görüşüldü.
Evet görüştünüz ben olayı bir sonuca bağlamadım. Atlanmasın lütfen.

#9 - 04.05.2022 01:43
@BenJin adına;

3. Aşama bir oluşum olarak diğer oluşumlara (özellikle 1. seviye oluşumlar) yol göstermek, onlara destek olmak görevlerimiz arasında yer alıyor.
Birlik kuralları, bölge sistemi vs. değiştiğinden itibaren bu sözü sıkça görmüşsünüzdür: FM ekibi sizi sadece OOC sorunlara karşı koruyacaktır.
IC olarak yeni başlayan birliklere destek veriyoruz. Onlar da bizlere sorunlarını açıyorlar, yardım istiyorlar. Gayet olağan bir durum.
Ares, onları bölgeden kovmaya çalıştığınızı söyledi. Bölgeye geldiğimizde ise Stefan karakteri küfürler ediyordu.
Hem oradaki siyahileri hem de gürcüleri bölgeden uzaklaşmaları için uyardık ve olaylar bu şekilde gelişti.
Aşama 3 olarak ne güzel yol gösteriyorsunuz siz öyle. Sözlü diyaloga girildiği için vurarak baya iyi yol göstermişsiniz. Böyle devam  :o :o