Konu: Miroslav Sergeyev - RefuseRP, PG  (Okunma sayısı 83 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.05.2022 19:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Miroslav Sergeyev @RedBlaxeSS 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sonny Blanchard @notoriousR0GUE - Franziska Windischmann @blackmamba  - Harry Nolan @Frooze

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03/05/2022 18:14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Refuse RP
Powergaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hırsızlık bulgusuna rastlanılan bölgeye destek talep edildi ve yöneldik. Kapıda Miroslav Sergeyev adlı karakteri beklerken o dışarı çıktı, kapıya sıfır yanaştırdığı araca elindeki çuvalı koydu ve içeri girdi. Arkasından birkaçımız da içeri girdik, interiora girip çıktığımızda birkaç saniye donduğumuz için bunu bir avantaj olarak kullandı, realistik düşünceyle role yaklaşmadı. Ki defa içeri girip çıktıktan sonra aracına binecekti ki karaktere beanbag müdahalesi yapıldı, ardından kişiyi araç dışına çıkardığım bir emote verdim, role uymadı, PG yapıp kaçmaya başladı. Ekran görüntülerinde belli oluyor, herkese iyi günler, iyi roller.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 03.05.2022 19:55 Rowdy »

#1 - 04.05.2022 03:09
Merhabalar, Refuse RP yapmadım , role uydum , hiçbir şekilde ne rolü böldüm ne durdurulması için /b'den böldüm rolüme devam ettim arabaya bindiğim anda beanbag yedim ve arından /do kapı kitli yazdım ve araçtan indirdiniz ardından geri bindim ve kaçtım Refuse RP yapmadım ama PG için admin kararına bırakıyorum kolay gelsin , iyi forumlar.

#2 - 04.05.2022 03:56
Merhaba olayda olduğum için yazıyorum, öncelikle araç kilitliyse araca nasıl bindin? Bu imkansız, ikinic olarak sana beanbag tüfeği ile sıkılıyor ve gerçek hayatta beanbag ile plastik mermi yiyen birisi yerde birkaç dakika kıvranırken sen hiçbir şey olmamış gibi rolünde devam ettin, bu yüzden refuse rp ve PG durumu açık bir şekilde ortada.

#3 - 04.05.2022 15:55
Tarafınıza beanbag uygulandıktan sonra bir şey olmamış gibi aracınıza binip kaçamazsınız. Karakter ceza alacak.