Şikayet sahibi olarak
1. Öncelikle merhaba. Evin önünde bekleyecek kadar zeki olmadığımız için özür dileriz, senin zeka olarak bizden üstün olduğunu kabul ediyoruz. Şöyle bir nokta var, hırsızlığı yapan motorlu olsa bile araç kovalamacasının ardından gelerek bir diğer arkadaşını kaçırmak yaptığınız ihlalin üstünü kapattığını zannetmiyorum zeka küpü
kişi, bunuda düşük IQ'ma bağlayabilirsiniz.
2. İkinci olarak "Sonrasında kovalamacayı takibe alan kişi geldi ve hırsızlık yapan arkadaşını kurtardı videoda görüldüğü üzere. IC hiçbir şey olmadığı ortada,
VARSA BİLE BİZ GÖREMİYORUZ." Altını çizdiğim yeride dahil edebilirsin. Sizi direkt bir suçtan hitam etmek yerine sizede açık kapı bıraktığımı zekana rağmen fark etmemen beni şaşırttı. Tabi belki de işine geleni seçiyor olabilirsin.
3. Üçüncü olarak ise kaza sonunda
"görüş kaybı, kaza yaptık, memur yaralı" gibi telsizler verilmesi çok doğaldır. Bunu bildirerek bir diğer ekipten yardım istiyor olabiliriz. Fark ettiyseniz kazadan sonra sizi kovalamaya bile uğraşmadık ki uğraşmış olsaydık videoda mutlaka yer alırdı ya da siz bunu kanıt olarak önümüze sunabilirdiniz. Bildiğin gibi telsiz bir polisin en önemli ve güçlü silahından bir tanesi ama zaten videoda da telsiz verildiğine dair bir şey gözükmüyor gibi.
Ortada OOC kin olduğunu düşünmüyorum, en azından kendi açımdan. Sadece düşük IQ'mla birlikte yapılan ihlallerin üstünün farklı zeka dolu hamleler ile kapatılma çabasına karşı şikayet açmak istedim. Bunun bir tartışmaya dönüşmemesi ve birbirimizin hedefi olmama adına sonuçlanmasını bekleyebiliriz eğer yaptığınız ihlal değilse gerçekten güzel düşünülmüş, bravo.