İyi bayramlar, iyi sabahlar.
Bu platformda herkes bu arkadaşın iyi dm atmadığını biliyor yazmışsınız, açıkçası biraz alındım, gücendim, kalbimi paramparça ettiniz. 20FPS bilgisayarımla çok güzel işler başarıyorum, e bileğim sağlam ne yapabilirim ki? (Kanal linkim var zaten videoları detaylıca izliyorsunuz madem like atın dostlar)
Bu tarz şikayetler görmek beni sevindiriyor, gururumu okşuyorsunuz.
" Arkadaşımız şuan Florencia 13 birliğinde R20, savaş dönemleri R1 karakter oynayıp normal dönemlerde R20 oynuyor, bu demek oluyor ki yöneticilerden, hatta direkt iki liderden birisinin bu denli bir hile kullanımında bulunması kötü bir imaj. İyi bayramlar. "
Açıkçası buna da alındım... SouthSide Florencia Thirteen oluşumunun kurucusu zaten benim, savaş zamanı o karakterle savaşmak istemiyor ve NC atıyorum. Yine kendi pis zihinlerinizle beni bir tuttuğunuz için böyle bir düşünceye kapılmışsınız.
getir en baba dmcileri onlar bile bu kadar nokta atışı yapıp saliseler içinde crossu adamın üstüne getiremez
killowfield adlı oyuncu böyle bir cümle kurmuş, demek ki en iyisi değil en iyisinin iyisiymişim sayenizde öğrendim...
Çok fazla söyleyecek bir şey yok, bilgisayarım iyi değil zaten. Effect falan denmişte gariban bir oyuncu olduğum için videolarımın çoğu max 25fps oluyor yine de o güzel gözleriniz adına buraya dostlarınızla 4v1 attığım videonun editlenmemiş halini atarım, diğer kesitlerden
arcane marcane tarcane şikayetleri açacak olursanız onları da atarım merak etmeyin

Eğer şikayeti inceleyecek yetkili isterse bir saatlik videoyu da atarım, tüm videoları da. Sunucuya ayırdığım dört bin saate yaklaşık emeklerimi bu tarz saçma sapan insanlara hırsıma yenik düşüp hile açacak bir oyuncu değilim. Sen her ne kadar tanımasan da tanıyan tanıyor, insanlar kullanıcı adımı duyduğun da iç çekmek, tiksinmek yerine iyi çocuk demeyi tercih ediyorlar, aksinize...
İsmimi berbat zihniyetlerinizle ve düşüncelerinizle kirletemezsiniz dostlar, iyi forumlar.