Konu: Arsen Kasparian/Smoothcam-TP şüphesi  (Okunma sayısı 2130 defa)

#20 - 02.05.2022 13:37
anlamadığım bir nokta daha oldu, sanırım okuyamadığım için teleport şüpheniz downtown otoparkta oldu castucci hood sq ne alaka

#21 - 02.05.2022 13:46
Alıntı
Yalan falan söylediğim yok, savunmam bu. Şu anda bayram dolayısı ile Samsundayım ve üstte yazdığınız uzun yazıyı okuyamadım. Fazla müsait olamıyorum. Codsmp den dolayı starfishe dusmustum birkaç defa, rapor komutu ile kendimi şehre ışınlattırmıştım. Rapor loglarım kontrol edilebilir.
Castucci hoodunda düştükten sonra oradan nasıl çıktığınızı da açıklamadınız. İkinci olayı da aynı şekilde.
Alıntı
Alıntısını yaptığım savunmam geçerlidir, vurulduğum gibi buga girip oyuna giriş yerine ışınlandım.
Oyundan neden /q atıp tekrar girip ekran görüntüsü aldınız?
Alıntı
Üstelik downtown da hepinizi vurmuşken neden böyle bir şey yapıp 43 levellik karakterimi teleport hack yüzünden riske atayım?
Hala daha savunma yapmak yerine hepinizi vurdum falan diyorsun, RK'lısın dostum. Yaptığın şey zaten ihlal, orası ayrı bir olay. Bunun dışında ihlal üstüne ihlalde üstünüze yok. R15'e çekilme sebebini de herkes biliyor.
Bunun yanı sıra daha önce çok sevdiğiniz hesabınız defalarca kez riske attınız? Yapmadığınız şey değil, hileden ban yemeyen bir oyuncu değilsiniz. Hem de bir kez de değil. Defalarca, yani sizin için ban yemek sorun değil. Buradan yasaklansanız da yine diğer arkadaşlarınız gibi yeni bir karakter ile gelip aynı şeyleri yapacağınızdan eminiz.
Alıntı
Yaralıya düştüğüm gibi en son oyundan çıktığım yere ışınlandım, eve gittiğim zaman son q attığım yerin videosu varsa atacağım. Çok uzun yazı yazmışsınız teleport hilesi VS. kullanmadığım için kafam rahat, eve geçince videolarıma göz gezdirip bakacağım.
Az önce söylediğim zaman geçiştirip admin isterse atacağım, kanıtım var diyerek bizi yeterince oyaladınız ve attığınız tek şey TP olduğunuz alanda oyundan çıkıp tekrar giriş sağlayarak F8 tuşuna basmak olmuş.

Buna gelecek olursak;
anlamadığım bir nokta daha oldu, sanırım okuyamadığım için teleport şüpheniz downtown otoparkta oldu castucci hood sq ne alaka
Nedeni şu ki en son oradan çıkıyorsun ve ondan sonra oradan da kayboluyorsun ve savaşa vurulduğun yerden çıkmadan dahil oluyorsun. Oradan nasıl çıktın? Uçarak mı? Çünkü asansörden inip de kapıdan da çıkamazsın çünkü kapı kilitli. (O kanıt sizin ilk düştüğünüz yer yani oradan daha çıkmadan başka yerden savaşa tekrar dahil oluyorsunuz ve yakalanıyorsunuz. Yaptığınız tek şey RK ihlali değil yani.)
İki yerde aynı şey gerçekleşiyor ve iki yerde de kanıtımız mevcut. Senin ise hiç bir şeyi kanıtlamayıp sadece geçiştirmek amacı ile bir kaç kelime sarf etmekten başka bir kanıtını görmüyorum. Şikayeti zaten başından beri sürekli olarak gereksiz iletilerle doldurup hedef şaşırttığın gayet açık durumda. Videon var ve atmıyorsun büyük ihtimalle yasaklansan da bizi RK yaparak vurduğun videolar ile yeni bir DM videosu oluşturacaktın fakat bu şikayeti tahmin etmediğin için şu an onları da editlemiyorsun çünkü videom yok diyerek yalan söyledin ve yok dediğin halde beni vurduğun bir fotoğrafı buraya kışkırtma amaçlı bıraktın.
Fierro olayını soracak olursan şikayete sonradan eklendi, aynı şeyi orada da yaptığınız açık ve net. Oradan çıkma ihtimaliniz yok, adamlarınız düşer düşmez orayı kalktığı gibi terk ediyor ve siz orada oyundan çıkış sağlıyorsunuz. Yani oradan nasıl çıktığınızı da açıklarsanız güzel olur.
Keşke herkes replika gibi olsa da düştüğü zaman uçarak bir yerlere ışınlansa ve kaçırılmasa/silahına el konulsa.

Şuna da şunları bırakıyorum. Geçiştirmeye gerek yok, videom yok dedin.
Alıntı
EKLEME: Oyuna giriş yeri demişim, en son çıkış yaptığım yer. Bu bugu daha önce @RenaX da yaşamış, gerekirse o bugu 2 saat dener olduğunu gösteririz dedi. Eve geçtiğimiz zaman gösteririm videomu bulamazsam ama var diye biliyorum.
Kendi attığı mesajları;
Spoiler: GösterGizle
tp ya da smoothcam kullanmiyorum net kanitlarinizi atmanizi oneririm. gerekirse admine ozelden atarim ssimi. iyi gunler  :)
Alıntı
Ek: İnanmazsanız eğer dener dener gösteririm videoya alıp, relog attıgımdan dolayı en son ALT+F10 attığım yeri kaydettim. Buga girip oraya düştüğümü görünce relog atmıştım, son anı kayıt etmemişim. Nvidia programı üzerinden Instant Replay ile video kayıt ediyorum.

Karar @Lia 'nın ama son anı kayıt etmedim dedi, iki kez aynı olay dönüyor ve ikisini de açıklayan bir görsel ya da video içeriği yok. Söylediği tek şey herkesin dilinde olan klasik "Samp Bugu" savunması.
İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 02.05.2022 13:58 meriawam »

#22 - 02.05.2022 14:19
son anı kaydetmedim zaten dostum en son çıkış yaptığım yerin ssini bulursam atıcam kimseyi oyaladıgım yok uçak biletinin fotoğrafını mı atayım buraya şimdi orada buga en son çıkış yaptığım yere Işınladı. Beni bu sunucudan önceki hesaplarımı yasaklayan adminler de bilir, hiç teleport hack gibi cleo hilesi kullanmış mıyım şikayeti uzatmadan ssim varsa onu bekleyelim yoksa bile yalan söylediğim yok castucci hoodunda ışınlanmadım crash yiyip giriyorum zaten orada kalabalık vardı gözükmemem normal.

#23 - 02.05.2022 14:42
Alıntı
son anı kaydetmedim zaten dostum en son çıkış yaptığım yerin ssini bulursam atıcam kimseyi oyaladıgım yok uçak biletinin fotoğrafını mı atayım buraya şimdi orada buga en son çıkış yaptığım yere Işınladı.
O zaman şikayeti önemsemeyip dün ciddi bir şekilde bulabildiğin bütün kanıtları buraya bırakıcaktın. Sana defalarca kez iletmeme rağmen kanıtlar yetersiz diyip olayı uzattın da uzattın.
Alıntı
Beni bu sunucudan önceki hesaplarımı yasaklayan adminler de bilir, hiç teleport hack gibi cleo hilesi kullanmış mıyım
Napalım? Tek tek replika hangi hileleri sıklıkla kullanıyor acaba diyerek soru mu soracağız. Yaptığın şey açık ve ortada. Videolu oynuyorsun ama videonu atmıyorsun kayıt olmadı diyerek şikayetin sonuçlanmasını zorlaştırıyorsun. Herkes kayıt aldığını çok iyi biliyor, senin kayıtta olmadığın bir zaman dilimi zaten yok. Yukarıda da söylediğin gibi, bir saatlik kayıtlar...
Alıntı
şikayeti uzatmadan ssim varsa onu bekleyelim yoksa bile yalan söylediğim yok castucci hoodunda ışınlanmadım crash yiyip giriyorum zaten orada kalabalık vardı gözükmemem normal
Videon vardır, sunarsın biter. Orada 20 kişi vardı elbet seninle birlikte yanında gittiğini iddia eden birileri vardır. Keza olsaydı şikayeti orada olan arkadaşlarının hepsi inceliyor. Yok mu? Karar yetkiliye ait.

Kendin hiç bir şekilde kaçırılmana izin vermiyorsun ama her yerde raconsal bir şekilde yok vurduk ettik. 2 kere düşüyorsun, ikisinde de bağlantı koparıp ışınlanıyorsun. Forumda RK'lı halde adam vurduğun SS'lerini paylaşmak yerine dün düzgünce savunmanı yapabilirdin. Yaptığın tek şey, karşı tarafı kışkırtıcı kelimeler sarf edip. "kanıtım var, yetersiz kanıt isterlerse atarım, düşürdüm hepinizi :-*" gibi kelimeler kullanmaktan başka bir şey yapmadın.
20 kişi kayıtsız oynuyorsanız orası ayrı, seni kimin aldığını gören varsa buyursun kanıtını atsın. Şikayet açmayı biliyorlar, savunma yaparken seni onaylayan bir kişi yok?
@Lia anonim sunucularda yapacağı test videoları dışında kendisi de söylediği gibi başka bir kanıtı bulunmuyor. Kanıtım var dediği kanıtı da zaten biraz önce bırakmıştı, o da geçerli değil. Şikayetin uzamaması gerekiyor, dün savunmasını detaylı şekilde yapabilirdi ama yapmamayı tercih etti şu an da da şikayeti bir nebze uzatma peşinde gibi.

#24 - 02.05.2022 17:36
Uzatmaya gerek yok Replika. @Lia adlı adminin dediği gibi. Tek bir iletide videolu savunmanızı yapın demiş.

#25 - 02.05.2022 19:34
Şimdi özetle bir savunma daha geçeceğim. Castucci hood bölgesinde yaşadığım olayda gözükmemiş, bakabilirsiniz loglara. Oyuna giriş sağlıyorum.

Downtown otoparkı bölgesindeyken 3 kişi aynı anda driveby attığı için oyunuma garip bir şey oluyor, sağ ok tuşu > < ve Spawn tarzı şeyler ekranıma geldi. Daha sonrasında sürekli art arda Spawn'a bastığımda bir şey olmadı, ben de relog atıp geldiğimde oyuna önceki girişimde neredeysem beni oraya teleportladı, ben de o bölgeden Kasparov hooduna kadar yürüdüm ve oradaki garaja girdim. Doğum günümdü, oyundan çıkış sağladım işlerim vardı.

Şu videoyu izleyelim,

Kişi vurulduktan sonra oyuna giriş sağladığı yere teleport olup tekrardan yaralandığı yere geliyor. Beni oyuna giriş sağladığım yere ışınladığı zaman relog atıp geldiğim için beni orada bıraktı. Bu bir bugtur, birçok kişi yaşadı. Bu olayı @RenaX 'a sorduğumda kendisinin de daha önce yaşadığını söyledi. Oyuna giriş yaptığım bölgede düştüğümün SS'ini aşağıya bırakıyorum. Teleport hilesi ya da başka smoothcam gibi bir eklenti kullanmadığım için kafam rahat. Bu açıklamadan sonra da daha bir şey yazmayalım, şikayet uzamasın gerek yok. Eve geçemeyeceğim, siz şikayeti değerlendirirsiniz. Hile kullanmıyorum, iyi bayramlar.

https://cdn.discordapp.com/attachments/883101278413131796/970362283077304330/unknown.png

#26 - 02.05.2022 19:37
Arabanın içerisinde patlamışım, @Tonyalı videosunu atacak, belki de o yüzden oraya ışınlanmışımdır.

#27 - 02.05.2022 20:37
Alıntı
Şimdi özetle bir savunma daha geçeceğim. Castucci hood bölgesinde yaşadığım olayda gözükmemiş, bakabilirsiniz loglara. Oyuna giriş sağlıyorum.
Allah allah, hani içeriye 22 kişi daldınız ve o 22 kişi içerisinden senin oradan kaçtığını bir kişi bile görmedi mi ya?

Alıntı
Arabanın içerisinde patlamışım, @Tonyalı videosunu atacak, belki de o yüzden oraya ışınlanmışımdır.
Videoyu ben zaten bıraktım, diğer arkadaşlar ışınlanmıyor ışınlanan tek kişi sensin.

Alıntı
Teleport hilesi ya da başka smoothcam gibi bir eklenti kullanmadığım için kafam rahat. Bu açıklamadan sonra da daha bir şey yazmayalım, şikayet uzamasın gerek yok. Eve geçemeyeceğim, siz şikayeti değerlendirirsiniz.
Önce eve geçince bakıp yapacağım dedin. Elinde olan video'yu paylaşmadığın sürece başka bir kanıtının olmadığını biliyoruz. Video'da ne yaşadığını da çok iyi biliyoruz.

Yok o da aynısını yaşadı yok bu aynısını yaşadı. Başka bir şey yazmayacak herhalde, herhangi bir kanıt sunulmuyor.
Aynı şekilde Castucci hood bölgesinde olan olayda tam 22 kişi içerisinden kendisinin oradan ayrıldığını gören kimse olmamış. Söylediği kadarıyla, loglara ne diye bakılacak onu anlamadım. Girdin ya da girmedin, oradan nasıl ayrıldığını ya o 22 kişi içerisinden biri kanıtlayacak ya da sen. Oradan ayrıldığına dair bir kanıtın var mı? Yok. Çünkü oradan bir kuş misali uçarak kaçtın, arkadaşların oradan kaçtığında sen oyunda dahi değildin. Yani senin uyanmanı bekleyecekler de, seni taşıyıp götürecekler de. Bu rolleri yaptığın bir tane insan yok mu?
Şunu bırakalım:
Spoiler: GösterGizle

@Lia Görüldüğü üzere burada solda duran Replika ve yaklaşık 21 kişi bulunuyor. Hiç birisinin kaçarken Arsen'i gösteren bir kanıtı yok çünkü oradan da nasıl kaçtığını tahmin etmek zor değil bence. Oradan nasıl çıktığını, ne ile çıktığını da kanıtlamıyorsun. Araçtan esrarengiz şekilde ayrılıp, "Kasparov" hooduna nasıl TP'lendiğini de. Bunu videolu oynamayan bir oyuncu söyleseydi biraz samimi gelirdi ama nedense her zaman ortadan kayboluşlarında kayıtta olmuyorsun.  :garip:
@Lia beklemedeyiz, yine sadece elle tutulur bir şey sunmadan değilim diyerek savunmasını tamamladı. Karar sizin, sonuç bekliyorum.

#28 - 02.05.2022 21:16
Dostum sürekli on paragraf yazı yazıyorsun. Yaptım savunmamı, @Tonyalı 'dan da arabanın patladığına dair görüntü alacağım. Sürekli yetkileri de etiketleyip durma, yazdıklarını okuyup sürekli saçma suçlamalarına  göz yumamayacağım. Kafam rahat, hile kullanmadm

#29 - 02.05.2022 21:19
Şuraya da şu videoyu atayım, arkadaşlarım benim yerime video yapmış. Düştükten sonra Spawn yazılarından sonra relog atıp geldiğim için ilk giriş yaptığım yere ışınladı. O interior da olduğu için beyaz buglu alanaı ışınlanmış. SA:MP oynuyoruz, olağan şeyler.