Konu: Tarreion Snyder - Multiaccount  (Okunma sayısı 1053 defa)

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#0 - 01.05.2022 17:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tarreion Snyder @Azovski36

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Dün.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: multiaccount

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gördüğünüz üzere aşağı attığım kanıtlarda aynı sahne ve aynı kişiler, aracı süren kişiler bile aynı. Sadece codsmp tarafından skin değiştirerek video paylaşılmış daha net bakılması adına iki videonun linkini de şikayete bırakıyorum multiaccount yaptıkları net olarak gözüküyor.
Maske id kontrol edilebilir, daha detaylı incelenirse sevinirim.

00:00 saniyeden başlatın.
1:18 saniyesinden başlatın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Üstteki fotoğrafa bakarsanız skinler aynı, adminler de kendi üstüne alıp skini kontrol edebilir.

Daha ince bir şekilde bakılması için buraya skinin fotoğrafını attım.

Arkadan olan şekli;

Ek açıklamalar(varsa): Sürekli ip değişip girmiş olabilir, kontrol edilmesini istiyorum. Yasaklansın.

« Son Düzenleme: 01.05.2022 17:40 Ryu »

#1 - 01.05.2022 18:04
Selam, Angeras benden skin yapmamı istedi ve bende ona skin yaptım. Onun skinini denereken dm çıktığını öğrendim, /reloadmodels yazmadan dm'e katıldım.  Video editlemeyi bir süre önce bıraktım, bu videoyu da angeras'a attım. Angeras kendi dm videosunu editledi ve benim videolarımı koydu. İsterseniz IP kontrolü edebilirsiniz, zaten orada her şey yeterli. Zaten yeni kurallarla birlikte kırpılmış videolar ve görüntüler yetersiz kanıt olarak geçiyor ama yine de savunma yaptım. Yine Ryu tarafından sadece karalama olarak açılan bir şikayet.

yaptığım skinler;

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#2 - 01.05.2022 18:16
Senin oyununun kalitesine bakalım bir de Angeras'ın oyununun kalitesine, boş yalan atmana gerek yok. Bayağı inandırıcısın, Ardons.

Kimseyi karaladığım yok, yaptığınızın ihlalin bir cezası olmalı ve kendini haklı çıkarmak için her türlü yalanı atıyorsunuz.  Üstteki attığım videoya bakarsanız grafik kaliteleri bile aynı, savunma için teşekkürler.
Arkadaş VPN kullandığı için IP doğrulamasına güveniyor, ancak foruma hangi makine ile bağlandığı görülebildiği için zaten yasaklanacaktır. İyi forumlar.
Üstelik Angeras skin yapmayı biliyor, çoğu skinini kendisi yapıyordu, daha kaliteli bir yalan atmalısın. Sana neden yaptırsın ki? Sadece şikayette haklı çıkabilmek için yapılmış bir savunma ama boş savunma.
« Son Düzenleme: 01.05.2022 18:45 Ryu »

#3 - 03.05.2022 23:06
Ne yani? O skin yapıyor diye ben yapamıyor muyum?  ::) Tamam. Sonuçlanabilir.

Ryu

*
#4 - 04.05.2022 01:16

modlarım falan aynı demeyeceksin değil mi?

#5 - 04.05.2022 02:31
Selam ryu tekrardan. Angeras ile modlarım aynı, ayrıca yetersiz kanıtın var. Boş yapmaktan ziyade sonuçlanmasını bekleyebilirsin.

Spoiler: GösterGizle
  :garip:
« Son Düzenleme: 04.05.2022 04:28 Azovski36 »

Ryu

*
#6 - 04.05.2022 09:45
sonuçlansın. izlediğim şeyler emin ol senin gibi 7/24 köşe tutup ss atmaktan iyidir.  :)

#7 - 14.05.2022 19:18
.

#8 - 15.05.2022 12:25
şutlanmış aziz  :D

#9 - 17.05.2022 17:31
Merhaba, karakter yasaklandı. Şikayet kapatıldı, bir üstteki ileti için %100 uyarı puanı girildi. Bu gibi tutumlar ne forumda, ne de oyunda görmek istediğimiz tutumlar. Bir sonraki tekrarda daha ciddi yaptırımlarla karşılaşacaksınız.